Odporúčame: Modrykonik.cz Mojasvadba.sk Modrastrecha.sk
Reklama
Infinity
Infinity
Mama, oco, rodina • 10 Najnovšia odpoveď
Dnes o 14:55   mamutka: Krasne napisane, nadherne dievcatko....keby kazde dietatko bolo tak velmi milovane uz pred narodenim.... vela stastia do zivota pre malicku, aj pre..
Mama, oco, rodina • 188 Najnovšia odpoveď
Dnes o 14:52   ria80: To je dobře,že to nevzdáváš.Uvidíš,že to dopadne dobře. Jistě,v jejím věku se ona sama přímo rozhodovat nemůže,ale součástí zákona o rodině je,že dí..
Mama, oco, rodina • 1887 Najnovšia odpoveď
Dnes o 14:46   majatob: Jinak, nekomu jsem tu myslim slibovala fotku s autosedackou na prednim sedadle, ale nasla jsem jen dve fotky, na kterych to stejne poradne nejde vid..
Mama, oco, rodina • 34085 Najnovšia odpoveď
Dnes o 13:31   dioliana1: Cawte....@cairka @akim u nas sa decká adaptovali 3 mesiace...tolko ja dávam čas až potom riešim...podla rady psychologičky z Usmevu...ono tá rivalit..
Mama, oco, rodina • 814 Najnovšia odpoveď
Dnes o 10:33   martinka1981: Ahojte vospolok :-) ,idem sa vas trošku povypytovať ako ste zvladali obdobie po pôrode? Pomahal vam niekto a aj ste oddychovali alebo ako ste na tom..
Mama, oco, rodina • 16 Najnovšia odpoveď
Dnes o 08:22   filipal: @aliza tvrde, ale pravdive.
Mama, oco, rodina • 1535 Najnovšia odpoveď
Včera o 23:50   rapotajka: Ahojte, ja by som sa tiež chcela posťažovať na mojich ešte len budúcich svokrovcov. S priateľom sme začali spolu bývať krátko po tom, ako sme začali..
Mama, oco, rodina • 593 Najnovšia odpoveď
Včera o 21:30   katy2: Ja som strasne chcela mat viac deti... Ale okolnosti sa s nami tak zahrali, ze nasa malinka bude sama... Som strasne vdacna aspon za to male slnieck..
Mama, oco, rodina • 379 Najnovšia odpoveď
Včera o 20:58   jojina11: @seba1 no také veľké stavanie až na jar, ale tento mesiac nás čaká stavba komína, v našej spálni nemáme okrem el. radiátora nič iné , takže ked je v..
Mama, oco, rodina • 815 Najnovšia odpoveď
Včera o 17:00   bekulkamama: @leteku njn jsou to potvůrky nosivý, ;-)
Mama, oco, rodina • 23 Najnovšia odpoveď
Včera o 14:54   taty: No tak my sme tiež už bez toho najstaršieho. Aj keď náš bol už od mala tak moc samostatný že nemali sme problém teraz.Skrátka chcel byť už sám,máme..
Mama, oco, rodina • 1734 Najnovšia odpoveď
Včera o 14:26   sisstin: @jolinka no tak to je úplně super, Katika jde teda dopředu neuvěřitelným tempem :-o :-o :-o gratulace x-) x-) x-) já dneska objednala Logico Primo,..
Mama, oco, rodina • 4449 Najnovšia odpoveď
Včera o 12:44   dada78: Pre všetky maminky, ktoré držia palce Sarinke: http://www.modrykonik.cz/diskuse/tema/o-sarince-a-pro-jine-maminky-s-malickyma-bojovn/
Mama, oco, rodina • 1252 Najnovšia odpoveď
Včera o 11:17   filipal: @ani3012 Poštár je na dusenie slaby!!!!! :-D skus inu profesiu... :-N
Mama, oco, rodina • 4586 Najnovšia odpoveď
4. sep 2010   katarinka1107: Ahojte mamánky , tak marti snáď to zvládnete , som zvedavá čo náš Jurko od pondelka v škôlke , zuzik , možno bide chcieť zakaždým nejakú pozornosť a..
Mama, oco, rodina • 818 Najnovšia odpoveď
4. sep 2010   pastelka673: @tilda Ahojky,četla jsem Tvoje příspěvky.Chápu,že je hodně těžké,co prožíváš,taky jsem si prošla nevěrou ve vztahui a to bohužel v době,kdy jsme ček..
Mama, oco, rodina • 115 Najnovšia odpoveď
4. sep 2010   somjezibaba: Nebyt nechutna hysterka ,to chce naozaj veeeela diplomacie- ak sa to vobec da.alebo ze by oplatit mu to tak isto ;-) no to by asi on nechutne hyster..
Mama, oco, rodina • 16 Najnovšia odpoveď
3. sep 2010   maca793: Testy dna jednoznačne potvrdia to či je otcom alebo nie trvať na testoch a nedať sa odbiť držim palce
Mama, oco, rodina • 3 Najnovšia odpoveď
3. sep 2010   titkovamiriam: Maš
Mama, oco, rodina • 22 Najnovšia odpoveď
2. sep 2010   szkatka: Ahoj maminky Nakukuju... Nevíte některá o střední škole,která by se dala platit měsíčně případně vůbec? V okolí Kolína nebo Prahy? Uvítám jakékoliv..
Mama, oco, rodina • 120 Najnovšia odpoveď
2. sep 2010   dai: Ahojte, takze ja som sa rozhodla nieco spravit s mojou vahou nieco minuly tyzden v pondelok po 3-dnovom obzerstve na chate ;-) ked som sa vratila ma..
Mama, oco, rodina • 274 Najnovšia odpoveď
2. sep 2010   filipal: @anaret ine nam asi nezostava, len skontrolovat na co peniaze, ktore detom davame vynakladaju. u nas dostava syn vreckove mesacne, ktore si moze inv..
Mama, oco, rodina • 5528 Najnovšia odpoveď
1. sep 2010   katarina1234: @kwetinka1 ja ti dam urcite vediet pred 30.09. co a ako. Ja som zo zaciatku tiez nechcela dat ex do RL ale s tej materskej a uz vobec z rodicivskeho..
Mama, oco, rodina • 47 Najnovšia odpoveď
1. sep 2010   fidka79: Mnoo tak my sa tiez musime zaobist bez starych rodicov a obaja pracujeme.sla som do prace ked mal Adamko 5 a pol mesiaca.je to tazsie bez podpory ro..
Mama, oco, rodina • 1 Najnovšia odpoveď
1. sep 2010   latvia: Http://www.solen.sk/index.php?page=pdf_view&pdf_id=3516&magazine_id=10
Mama, oco, rodina • 26 Najnovšia odpoveď
1. sep 2010   maminuska: @filipal hej má len 10 ale rečí niekedyyy ..... . Viem že to bude asi horšie, ale aj môj muž mal ako sa povie výtrty v puberte, tak mu to vždy pripo..
Mama, oco, rodina • 664 Najnovšia odpoveď
29. aug 2010   luppita: @kanhwa @lenkove dakujem kocky a vsetkym gratulujem k detickam. :-) U nas je to zatial len vo faze myslienky a vzajomnej dohode kedy :-)
Mama, oco, rodina • 69 Najnovšia odpoveď
29. aug 2010   aero: @ivanka17688 :-)
Mama, oco, rodina • 7 8 Najnovšia odpoveď
29. aug 2010   domika9: Netreba nato ani pravnika stačí zajsť na sud do podatelne a podať žiadosť o zverenie do vychovy otca ale neviem či nato nemusíš mať 18 rokov ak nema..
Mama, oco, rodina • 1 Najnovšia odpoveď
28. aug 2010   latvia: @gerci86 nezakladaj prosim duplicitne temy
Mama, oco, rodina • 865 Najnovšia odpoveď
28. aug 2010   helianda79: @kaculka01 Ahojky ted jsem chvilku nebyla..malá byla špatná po očkování tak jsem týden lítala jen kolem ní ale už je dobrá.Ono je to myslím nakonec..
Mama, oco, rodina • 1374 Najnovšia odpoveď
26. aug 2010   alexis13: Pridavam moju skusenost ja 22 a manzel 35 rozdiel 13 rokov a klape nam to super....zaciatky boli takšie ale uz je vsssssetko v poratecku a uzivame s..
Mama, oco, rodina • 2954 Najnovšia odpoveď
26. aug 2010   ninka.b1: @mihouk už sa to vyriešilo :-) manžel jej prachy vratil! Tak som spokojna....
Mama, oco, rodina • 1 0 Najnovšia odpoveď
25. aug 2010   danu: @mucka1985 poprosim ta, nabuduce ked budes zakladat oztazku, daj jej vystiznejsi nazov, nez len Poradite? lebo otazka Poradite nic nevystihuje + sku..
Mama, oco, rodina • 37 Najnovšia odpoveď
25. aug 2010   alexo: Ahojko, aj náš malý sa tak krásne pricucne, ručičkami pritisne, je to nádherné, aj keď niekedy utekám von neučesaná ako striga na metle, lebo piští..
Mama, oco, rodina • 3 Najnovšia odpoveď
25. aug 2010   latvia: @bambilove pridaj svoj prispevok do niektorej z tychto tem http://www.modrykonik.sk/forum/tema/manzelska-poradna-3/?page=last&post=last&lastref=go h..
Mama, oco, rodina • 24 Najnovšia odpoveď
24. aug 2010   latvia: Http://www.modrykonik.sk/forum/tema/ked-laska-odchadza/?page=1 http://www.modrykonik.sk/forum/tema/rozpadavajuce-sa-manzelstvo/ @lenocka84 skus sa p..
Mama, oco, rodina • 286 Najnovšia odpoveď
23. aug 2010   marecek4: Krasnulka-nevím jak funguje profireal na slovensku,ale tady mi určili konečnou částku-taky jsem měla po odchodu BM problémy s placením,ale domluvili..
Mama, oco, rodina • 7 1 Najnovšia odpoveď
23. aug 2010   miracko: Aj ja by som bola za nieco také ako tá spomienková kniha s fotkami alebo potom niečo také ako obraz z náboženskou tematikou ak teda babka chodí do k..
Mama, oco, rodina • 460 Najnovšia odpoveď
23. aug 2010   ada32: @larmini pocitac sa ti zaviri aj cez cokolvek ine. :-S treba kupit antivir. ale to uz je mimo temu.
Infinity
Infinity
<< Novšie
>> Staršie
  Pridaj diskusiu alebo otázku