Odporúčame: Modrykonik.cz Modrastrecha.sk Mojasvadba.sk
Infinity
Infinity

Milé maminky,

Voláme sa Annalies a Pavol Mišurovci a srdečne vás všetky pozdravujeme! Ako rodičia svojich ratolestí máme pri svojich deťoch druhú šancu ponoriť sa do čarovného sveta plného záhad, vymyslenej reality, predstáv a hier, ktorý odzrkadľuje detský život plný prekvapení, radosti, veselia a zábavy. A o to nám v detskom svete Kidsworld, ktorý odzrkadľuje svet nás a našich detí, ide. Budeme radi ak prijmete naše pozvanie a počas nadchádzajúcich troch týždňoch spoločne vnikneme do sveta detí, do sveta Kidsworld.

Annalies a Pavol
Mesiac s Kidsworld • 5 Najnovší príspevok
15. mar 2012   kidsworld: Milé mamičky, nedávno sme tu na modrom koníku načrtli tému emócie a fakty pri nakupovaní aj v súvislosti s unikátnym vozíkom Ezyroller..dnes nám pri..
Mesiac s Kidsworld • 70 Najnovší príspevok
14. mar 2012   kidsworld: @zuzikiss dobrý deň, v okolí Martina máme partnera Babytrend v Ružomberku (zoznam partnerov najdete na http://www.kids-world.sk/index.php?page=cms_d..
Mesiac s Kidsworld • 29 Najnovší príspevok
27. feb 2012   vejinka: Tie stetce ma dost zaujali..hodim rec s muzom ci sa to u nas vyuzije:)
Mesiac s Kidsworld • 28 Najnovší príspevok
27. feb 2012   kidsworld: Milé mamičky, ďakujeme veľmi pekne za Vaše zapojenie sa do súťaže "o sady makedo free play, s ktorou dokážete premeniť "odpad" na rozvoj kreativity!..
Mesiac s Kidsworld • 163 Najnovší príspevok
27. feb 2012   luy: @kidsworld bola to pekná kampaň,inšpiratívna,a držím vám palce
Mesiac s Kidsworld • 34 40 Najnovší príspevok
24. feb 2012   lasto: Vyberala by som podľa temperamentu môjho syna, keďže neobsedí na mieste, určite by som kúpila Micro G-Bike , žabka na tahanie . A keď bude trochu po..
Mesiac s Kidsworld • 1 Najnovší príspevok
23. feb 2012   ariela22: Uz som sa tam dostala :-D :-D :-D :-D :-D
Mesiac s Kidsworld • 12 Najnovší príspevok
22. feb 2012   katy1979: @kidsworld IQ puzzler sme uz raz v rukach mali. celkom mu to islo aj ked to je tak 2 roky dozadu. Lenze hry si vybera sam tak si vzdy vyberie nieco..
Mesiac s Kidsworld • 13 Najnovší príspevok
22. feb 2012   dosa: Vyzera to zaujimavo, aj sa pri tom dievcata co to naucia, urcite to s dcerou vyskusame. len cenovo je to podla mna dost, za to sa daju kupit dvoje h..
Mesiac s Kidsworld • 69 Najnovší príspevok
19. feb 2012   vejinka: Veru veru ja by take rymovacky nevypotila ani za mesiac. Sjuz si sikulka s velkym S :-)
Mesiac s Kidsworld • 13 Najnovší príspevok
17. feb 2012   kidsworld: Milé mamičky, téma ako hračky a hravé doplnky rozvíjajú tvorivosť, zručnosť a kreativitu naberá nové dimenzie s makedo..čo poviete? tie ktoré sleduj..
Mesiac s Kidsworld • 20 Najnovší príspevok
12. feb 2012   kidsworld: @luciamk Momentalne mame iba na sklade tie modely ktore su aj na stranke. Osobny odber je mozno po tel. dohoda u nas doma: http://www.kids-world.sk/..
Mesiac s Kidsworld • 7 Najnovší príspevok
9. feb 2012   labutka: @sjuzocka jak pise @bihan , ja mam quadrillu, dostala som na nu niekolko pozitivnych referencii od kamosiek, tak bolo rozhodnute. Kupovala som ju z..
Infinity
Infinity
 Pridaj diskusiu alebo otázku
Najprv sa prihlás alebo zaregistruj. Trvá to len chvíľku...
(Zavri tento oznam)