Odporúčame: Modrykonik.cz Mojasvadba.sk Modrastrecha.sk
Reklama
Infinity
Infinity
Paragrafy • 54 Najnovšia odpoveď
Dnes o 15:02   olifcek: @skuste1983 ak ostava v nemicnici, nevidim dovod preco mu nedat ocr...divne
Paragrafy • 3326 Najnovšia odpoveď
Dnes o 14:21   vieraj: @suem ked si precitas vyssie tam je popisane ze si to uvedomujem a co to vsetko obnasa studujem na inych strankach. ak by niekto mal nejake skusenos..
Paragrafy • 5968 Najnovšia odpoveď
Dnes o 13:46   adriana84: Ahojte babenky,potrebujem sa s vami s niecim poradit,kedze v tychto veciach som naozaj laik.som na RD,dcerka ma uz 2,5 roka.otehotnela som este poca..
Paragrafy • 84 Najnovšia odpoveď
Dnes o 13:35   gapa: @silvia123 neviem, čo tým myslíš, že sa posudzuje stav k 1vému, že k tomu dnu "odnímajú" prípevok asi myslíš.
Paragrafy • 1576 Najnovšia odpoveď
Dnes o 13:33   gapa: @mskorova môžeš. Ved na to sú na nete tie tlačivá. nie skúsenosť nemám s podporou osobnú. Ja sa istím, ak by práca nebola, lebo je to tu bííída pre..
Paragrafy • 855 Najnovšia odpoveď
Dnes o 13:07   migaska: Ahoj mám s tím zkušenosti synovi bude 28.9. rok a ještě jsem neviděla ani kačku a to jsem podala i ekzekuci ale náš stát stojí za prd ;-(
Paragrafy • 50 Najnovšia odpoveď
Dnes o 12:52   gapa: @zuzuula aha, takže nárok na nemocenské by si mala, ale len na minimálne. Ale nemusela by si už platiť poistné z maxima z DNP. A bolo by menej papie..
Paragrafy • 771 Najnovšia odpoveď
Dnes o 12:32   vikiem: Ahojte, len sa chcem uistiť, že chápem všetko dobre: Dcérka sa mi narodila v roku 2008, RP poberám od roku 2009. Nakoľko pracujem na viacero dohôd a..
Paragrafy • 664 Najnovšia odpoveď
Dnes o 12:00   zuzi55: Ahojte baby.chcela by som sa spytat ci neviete kedy mam narok na marodku na rizikovom tehotenstve.po skole som totiz odisla do anglicka kde som bola..
Paragrafy • 1 0 Najnovšia odpoveď
Dnes o 11:02   bea1: Noply, materská sa ráta na kalendárne dni, takže buď na 30 alebo na 31 dní. Dostala si zo sociálnej poisťovne rozhodnutie o priznaní materskej dávky..
Paragrafy • 22 Najnovšia odpoveď
Dnes o 08:11   mariro: @viktoria79 - ahaa... dakujem za odpoved :-)
Paragrafy • 424 Najnovšia odpoveď
Dnes o 08:06   kaktusik007: @moniquex myslim ze treba pozastavit zivnost.... aktivnu zivnost asi mat myslim mozes, to by vadit nemalo ;-) teda pocas zamestnania... ale ved si j..
Paragrafy • 74 Najnovšia odpoveď
Dnes o 07:50   kaktusik007: @inci o ktory prispevok ti ide??? o jednorazovy prispevok rodicovi??? alebo o mesacny prispevok na starostlivost o dieta??? ten je vo vyske 41€ ;-)..
Paragrafy • 2 Najnovšia odpoveď
Dnes o 00:35   gapa: Len zárobkovo činná osoba
Paragrafy • 944 Najnovšia odpoveď
Včera o 23:33   czica: @jankkam z mestského/obecného úradu si vypýtať potvrdenie o trvalom pobyte, oni ti vytlačia alebo vypíšu také tlačivo (u nás to malo formát A6) obáv..
Paragrafy • 77 Najnovšia odpoveď
Včera o 19:51   krasnulka: @katka888 dakujem :-)
Paragrafy • 1241 Najnovšia odpoveď
Včera o 18:55   tanulik20: Ahojte.Som na rodicovskej dovolenke od maja 08, momentalne poberam znizeny RP, v januari 2011 sa mi ma narodit druhe dieta, prvy syn bude mat vtedy..
Paragrafy • 84 Najnovšia odpoveď
Včera o 12:17   tyli: Zostatok dovolenky nemám. musela som si vyčerpať pred nástupom na materskú. a u nás je to tak, že už teraz (cca. pol roka pred nástupom) by som mala..
Paragrafy • 64 Najnovšia odpoveď
Včera o 10:46   stonozka: Jj ďakujem a nie to len pre tých čo boli vylúčený pre ne spoluprácu?! no vidím to tak že to čo som si zarobila miniem na platenie zdravotných odvodo..
Paragrafy • 320 Najnovšia odpoveď
7. sep 2010   lenkaba7: Ahojte chcem sa tiez spytat: som tehotna zivnostnicka ale neplatim zatial odvody a spriatelom nie sme este zobrati.viem ze matersku nedostanem,a ota..
Paragrafy • 756 Najnovšia odpoveď
7. sep 2010   j4n15: @gapa :-) he he. inak zapocitatelny prijem, mam tam dat iba hrubu mzdu vyplaty na cely rok? a obdobie cize 2.polrok? a ked som dala ze vypocitat vys..
Paragrafy • 5 0 Najnovšia odpoveď
6. sep 2010   mariska2: Dobry vecer, prosim vie mi niekto poradit , ze ak poberam RP a chcem si zalozit zivnost (prevadzka solaria) ako to vyspekulovat aby som o tento pris..
Paragrafy • 5 Najnovšia odpoveď
6. sep 2010   viliatko: Zase sa ozyvam, dufam ze nie sama sebe:( su tu nejaki prekladatelia?poradi mi niekto? takto pokracuje moj pribeh. Pred dvoma tyzdnami sme v spolupra..
Paragrafy • 3 Najnovšia odpoveď
6. sep 2010   latvia: @sesilia ppozri sa tu, pripadne sa opytaj http://www.modrykonik.sk/forum/tema/nastup-na-matersku-dovolenku/
Paragrafy • 137 Najnovšia odpoveď
6. sep 2010   believe2: A este ma nieco napadlo - s akym casovym predstihom )pred ukoncenim MD) mam vybavovat veci ohladom RD?
Paragrafy • 0 Najnovšia odpoveď
5. sep 2010   alicka1113: Ahojte, maminy! Potrebovala by som poradiť, čo treba spraviť, keď som bola rok s malým ešte na predlženej materskej a odvody za mňa teda platila soc..
Paragrafy • 279 Najnovšia odpoveď
5. sep 2010   jankah77: @kaktusik007 dik, idem precitat
Paragrafy • 106 Najnovšia odpoveď
5. sep 2010   janka46: Ahojte, tiež by som poprosila o radu, nástup na matersku mam 3.10 a nadriadená na mna tlačí, aby som si vyčerpala do vtedy celu tohtoročnú dovolenku..
Paragrafy • 9 Najnovšia odpoveď
5. sep 2010   kaktusik007: @fracle je to velmi individualne, ako pise andzi v prvom prispevku, napis si ziadost a tie dovody tam uved..... a uvidis
5. sep 2010   kaktusik007: @florinka ak mas prislubene zamestnanie od januara pisomne, malo by to tete na urade prace stacit, ale aj nemuselo.... ono totiz ta mozu zaradit ako..
Paragrafy • 1 Najnovšia odpoveď
4. sep 2010   latvia: Http://www.modrykonik.sk/forum/tema/cerpanie-dovolenky-pred-materskou-dovolenkou/?page=1 http://www.modrykonik.sk/forum/tema/zostavajuca-dovolenka/?..
Paragrafy • 147 Najnovšia odpoveď
4. sep 2010   hanica1980: Ahojte, viete mi nikto prosím poradiť ? som vdova s dvoma detmi, mám rod. príspevo vo výške 164€ + sirotské a vdovské vo výške 262€. Mám nárok na ne..
Paragrafy • 4 1 Najnovšia odpoveď
4. sep 2010   kaktusik007: Podla § 7 odseku 7 zákona 571/2009 (zákon o rodicovskom prispevku) tento nemozno postihnut vykonom ineho rozhodnutia podla osobitneho predpisu.... v..
Paragrafy • 68 Najnovšia odpoveď
3. sep 2010   ivka144: @gapa alebo niekto, kto sa vyznate, neviete, ako to vyzera s pracou popri predlzenej RD od roku 2011? Ma byt v zakone, ze sa popri rodicaku moze nor..
3. sep 2010   lenka311: Áno, myslím ten príspevok. Mala som to mať už podané? Ja som o tomto vôbec nevedela, ale na súde mi to doporučila sociálna kurátorka. A ona vravela,..
Paragrafy • 5 Najnovšia odpoveď
3. sep 2010   danu: Stonozka opytaj sa priamo na urade prace, alebo v teme na ktory dala link janka_a
Paragrafy • 1130 Najnovšia odpoveď
3. sep 2010   martina2001: @sigsauer ja sa o to nesnažím, myslím si svoje
Paragrafy • 252 Najnovšia odpoveď
3. sep 2010   elvirkams: Ak bol podany navrh na vysporiadanie BSM v 3-rocnej lehote, ktora uz uplynula automaticky sa zmeni BSM na podielove vlastnictvo alebo podanym navrho..
Paragrafy • 1 Najnovšia odpoveď
2. sep 2010   sigsauer: @rehulkare Svedok by predvolanie mal dostať doporučene do vlastných rúk, ak takého niečo mamine prišlo, to znamená, že ak ťa tam chce ako svedka, ta..
Paragrafy • 6 2 Najnovšia odpoveď
2. sep 2010   sigsauer: Ex sa nemusí dostaviť na súd ak má právnik jeho plnú moc. zákon hovorí o možnosti mať právnika, nie o nutnosti ho mať. Ako hovori katka, právnik ti..
Infinity
Infinity
<< Novšie
>> Staršie
  Pridaj diskusiu alebo otázku