Odporúčame: Modrykonik.cz Mojasvadba.sk Modrastrecha.sk
Reklama
Infinity
Infinity
Pôrod • 1343 Najnovšia odpoveď
Dnes o 15:43   krivka5: @kosska3003 @roo @greeri @teerry dakujem vam velmi pekne za odpovede :-) ste zlate :-) este mam jednu otazocku. ako dlho budem po SC v nemocke? a ma..
Pôrod • 3070 Najnovšia odpoveď
Dnes o 15:43   lucinka83: Ja idem tiez v stredu do poradne, tak som zvedava :) @chrenkovae DRZIM Ti palce, aby sa to rozbehlo samo! Ku komu si chodila predtym k lekarovi? Det..
Pôrod • 5152 Najnovšia odpoveď
Dnes o 15:32   kali1: Pozeram, ze pisete, co so sebou do porodnice. Mne na popraskane bradavky a zapareninky na ritke najviac zabral Bepanthen. Pri prvom som nedala dopus..
Pôrod • 2670 Najnovšia odpoveď
Dnes o 15:19   julcek: Sorry ale nejako mi zblbok konik :-(
Pôrod • 16211 Najnovšia odpoveď
Dnes o 15:15   lubina78: Ďakujem... ste ma potešili :-)
Pôrod • 2690 Najnovšia odpoveď
Dnes o 15:15   huhusestra: Ahojte baby neviete nahodou ci sa plati za to ked bude otec pri porode? A kolko?
Pôrod • 11051 Najnovšia odpoveď
Dnes o 14:57   anjelicek26: @cutce - dudlik ma niekedy tiez, ked zaspinkava... ale väcsinou ho vypluje a leti tam prst... bude to vesele
Pôrod • 189 Najnovšia odpoveď
Dnes o 14:43   monuuula: No tak ja som mala rodit uz 3x - predcasne a mi to museli zastavovat, tak preto sa uz asi neviem dockat :) Chudatko sa uz 3x pytalo a teraz je asi u..
Pôrod • 608 Najnovšia odpoveď
Dnes o 14:42   diusik: Ahoj lucia,gratulujem malinkej,urcite vsetko pekne dozenie,skoda ze nemoze byt pri maminke :-( nebudeme mat velku,len tak okolo 50 ludi...
Pôrod • 3430 Najnovšia odpoveď
Dnes o 14:17   katrin31: @mavion a co konkretne sa ti nepacilo?
Pôrod • 4783 Najnovšia odpoveď
Dnes o 14:14   kwetinnka: Tak dobre..streda je dobra...nesmiem zabudnut tie adidasky pre Lucku.NAsa syru dosla na chut len teraz ..ale cestoviny lubi..to jej dam do misky a p..
Pôrod • 2805 Najnovšia odpoveď
Dnes o 14:07   mirkach: @cukruska1920 ahoj prosim ta,nemas nahodou tel.kontakt na ten 4D ultrazvuk.Dakujem a v ktorom tyzdni si bola?
Pôrod • 636 Najnovšia odpoveď
Dnes o 14:02   mackulka: @babika0 prepáč, že až tak neskoroo 8-) : Skupina na FB je: Aj ja som rodila v Leviciach... Takto ako píšem :-N :-D
Pôrod • 262 Najnovšia odpoveď
Dnes o 13:58   ejasmeja: @monci176 rodila som v Bardejove a s niecim som bola spokojna a s niecim nie. to mas vsade tak, ze sa najde nieco alebo niekto, co alebo kto ti ten..
Pôrod • 8692 Najnovšia odpoveď
Dnes o 13:02   sirinka: U nas to robia v zlatnictve ;-)
Pôrod • 360 Najnovšia odpoveď
Dnes o 12:36   bezaz: @lenadka to si mala pekne obecenstvo :-N mohla si aj odmietnut? dufam, ze aj nase druhe sa vypyta az vecer ;-)
Pôrod • 958 Najnovšia odpoveď
Dnes o 12:12   dasa2804: @martinka1981 ked ti je zle, bez k Loksovi, aby si mala dusu na klude. Drzim palce.
Pôrod • 539 Najnovšia odpoveď
Dnes o 10:58   laurajana: Jej tu lezú zúbky...bóže maminy veď ste nedávno porodili a už miminkám zúbky rastú :-D super...viem, že je to náročné obdobie tak pre mimíška ako pr..
Pôrod • 930 Najnovšia odpoveď
Dnes o 09:44   katrin31: @altevita urcite sa ozvem a popisem moje skusenosti :-) len keby to uz prislo
Pôrod • 7352 Najnovšia odpoveď
Dnes o 08:30   ponyxx: Jaaj par dni tu nie som a toolko novych babatiek :-) maminkam gratulujem a tym z vas, ktore uz na to cakate ako na spasenie :-D zelam rychly bezprob..
Pôrod • 1260 Najnovšia odpoveď
Včera o 23:15   fathi: @chrastinka - len pre zaujímavosť koľko stojí taký pôrod v Hainburgu?
Pôrod • 67 6 Najnovšia odpoveď
Včera o 22:58   bubelko: Pri starsom tyzden pred porodom odhad na 3800g, porodna vaha 4400g. pri jonasovi 2 dni pred porodom 3800g a porodna vaha 3750g. mne povedali, ze ten..
Pôrod • 907 Najnovšia odpoveď
Včera o 22:35   mackopuf: @ivka1984 este aj miery su zapamatatelne ]-( :-D to uz je aka spravodlivost :-N No aj spinkate krasne,tak to je super...S tym papanim sa to mozno up..
Pôrod • 4999 Najnovšia odpoveď
Včera o 22:08   giza: Pripajam sa ku gratulacii...tesim na info... ;-) ...
Pôrod • 467 Najnovšia odpoveď
Včera o 22:08   mamina7: @swety1 Tak nam to trvalo nieco viac ako pol hodiny. V podstate zalezi aj na tom, kolko budes mat ty otazok. :-) A aby som nezabudla, nezdrzuj sa hl..
Pôrod • 793 Najnovšia odpoveď
Včera o 20:51   lu: @fathi ved prave, nehovoriac o tom ze vzdy tam musi byt niekto starsi schopny, ved to by neriskli, uz boli rozne skandaly... navyse si to musime aj..
Pôrod • 2467 Najnovšia odpoveď
Včera o 20:18   onellyo: @zdenka_pp ja tiez davam do zemiakov narobene nutrilove mlieko ma taku zemiakovu kasu s toho lepsie sa mu prehlta,,, :-) , deticky nevedia zo zaciat..
Pôrod • 268 Najnovšia odpoveď
Včera o 17:19   janka_michal: @hankast ahoj :) jaj no tak to je super, ze mate uz lepsie noci ako ste mali...a cez den mu to nedavas len cez noc???moja mala nejak vymysla teraz p..
Pôrod • 1828 Najnovšia odpoveď
Včera o 16:47   janusa127: @rhodosbb jeej ahoj, aj si sa mi zdala povedomá na foto :-D ;-) chcela som ťa ísť pozreť na izbu ale už si bola preč, som nestihla ... tak niekedy u..
Pôrod • 39 Najnovšia odpoveď
Včera o 16:40   matulenka: Dobrý den,som nova členka a konecne som nasla aspon pre mna dostacujuce informacie o symfyzeolýze.Dakujem Vam za to.Ked som bola prvykrat tehu 2006,..
Pôrod • 564 Najnovšia odpoveď
Včera o 16:28   janulienka1: ,Mne vyvolavali 2 krát kvôli prenašaniu.Na začiatku tehotenstva som mala problem s udržaním plodu a na konci porodiť.Syn sa narodil 1.5 hod po podan..
Pôrod • 97 Najnovšia odpoveď
Včera o 13:58   memory: @vedvies ano už viem,inak dakujem
Pôrod • 13 2 Najnovšia odpoveď
4. sep 2010   zajkka: Mna zasa stve,ze moja kamaratka ju ma uz bleducku(jazvu) a ja stale taku tmavu,fialovu a sme rovnako po cisarskom,proste jej ju skoro vobec nevidno..
Pôrod • 761 Najnovšia odpoveď
4. sep 2010   smaragd_: @kvietok121 aj ja sa pripájam ku gratulácii :-) my sme začali prikrmovať Nutrilonom |-|, dlho som sa voči tomu bránila, no nemám to srdce maličkú ne..
Pôrod • 1 Najnovšia odpoveď
4. sep 2010   latvia: @zuzanabednarikova pridaj sa sem http://www.modrykonik.sk/forum/tema/dianatal/
Pôrod • 343 Najnovšia odpoveď
4. sep 2010   tinkerbell: @magdal1 bohuzial vela lekarov robi nastrih, aj ked ho az tak netreba "pre istotu" :-(
Pôrod • 7 Najnovšia odpoveď
4. sep 2010   mamusia: @lola79 jasnacka,popytaj sa,som zvedava,co Ti povedia :-)
Pôrod • 115 Najnovšia odpoveď
4. sep 2010   malamaja: Ahojte, mi tehotensku cukrovku a rada by som sa opytala, ci ste sa s nou stretli aj Vy? Ako to prebiehalo a aky vplyv to malo na dieta...
Pôrod • 2617 Najnovšia odpoveď
4. sep 2010   januliatko1985: @ivkafu ivka, moja rec , co sa tyka novorodeneckeho, bola som trosku sklamana z neochoty, inac by som tam este sla rodit, len keby sa to zmenilo.
Pôrod • 436 Najnovšia odpoveď
4. sep 2010   gabika41: Gabika41@miia Dr.Abutaim ordimuje v pondelok a v utorok od 10 do 12:30.Je ale nutne pocitat s tym,ze niekedy zacina neskor,lebo to zalezi od toho,ke..
Infinity
Infinity
<< Novšie
>> Staršie
  Pridaj diskusiu alebo otázku