Odporúčame: Modrykonik.cz Mojasvadba.sk Modrastrecha.sk
Reklama
Infinity
Infinity
Regióny • 12087 Najnovšia odpoveď
Dnes o 15:25   mayocka: Babuchy?mam taku otazocku,mam problem s plienkami,ked ste krmili drobcov tak ako vsetko vpoho odchadzalo?dam to vyvarit do pracky a fuck,ono to z ty..
Regióny • 11148 Najnovšia odpoveď
Dnes o 15:25   liana81: Ďakujem za privítanieeee Mám dcérku. Má 15 mesiacov
Regióny • 4681 Najnovšia odpoveď
Dnes o 15:02   draga: Holky co to čtu už marodíte? tak brzké uzdravení ;-)
Regióny • 5185 Najnovšia odpoveď
Dnes o 14:52   verde198: Ahojte, diky Pietrovi za gratulace ;-) Opozdene vse nejlepsi Zuzce a Seanovi!!!! Jani, ten Serious man byl obcas legracni, ale skoncilo to tak nejak..
Regióny • 8735 Najnovšia odpoveď
Dnes o 14:52   marosko: Peti, aj ja si myslim ,ze tu nemcinu pre "pristahovalcov " vobec nepotrebujes. Ved ty uz radis aj preklad pre odborne clanky. Ja som nevedela po nem..
Regióny • 6372 Najnovšia odpoveď
Dnes o 14:48   janus32: Jeeej,no to je teda super pre decka.tu take nic nieje,dokonca vela rodicov dava deti do Nr,ked idu do predskolskej triedy.Vraj to tu je slabe :-| ,n..
Regióny • 23632 Najnovšia odpoveď
Dnes o 14:39   hecuba: Krasne pocasie pokracuje. Takze dnes je na rade predzahradka a dvor. A zajtra nam pridu natierat siding. Pamatate sa, davnejsie--v tom case, ked mam..
Regióny • 8776 Najnovšia odpoveď
Dnes o 14:38   sasulec: @marianca nie moja,to bola rutinna prehlaidka po 3 mesiacoch..doki tvrdila,ze je vsetko ok,len ona by chcela tu operaciu skor,neviem preco..;-( Mozn..
Regióny • 0 Najnovšia odpoveď
Dnes o 14:19   watergeenie: Ahojte baby, nie je tu niekto z tejto lokality? My sme tu velmi casto u babicky a o nejaky cas sa sem budeme stahovat :-) Je tu nejake ihrisko, okre..
Regióny • 4142 Najnovšia odpoveď
Dnes o 14:14   lucka23: No teda jani to je fakt starostlivost. x-) a s tym cikanim si snad rychlo zvyknete lebo to asi musi byt pre tobiaska tazke vydrzat. ale pocula som t..
Regióny • 6421 Najnovšia odpoveď
Dnes o 14:01   ejviska: @jarka28 No to nevim. Ale ona se zabyva svoji budoucnosti porad. Ridicak potrebovat nebude, bude jezdit vsude na koni, i na nakup... na svoji svatbu..
Regióny • 14949 Najnovšia odpoveď
Dnes o 13:46   matuska2810: Ahojte :-) Spatne dakujem za rady ohladom topanociek, hned sme aj vyrazili na nakup a maly si ich uz aj odskusal Moc sa mu sice nepacia, kedze doter..
Regióny • 2512 Najnovšia odpoveď
Dnes o 13:41   luppita: @flowerska hej to je, ale minuly rok sme tam mali aj ,, Bambino ,, pre deti od 0 - 1 roku. bolo to raz za tyz. od 13 - 15 ... neviem ci bude aj tent..
Regióny • 7065 Najnovšia odpoveď
Dnes o 13:40   dianocka: @edusik,tvoja mala chodi do jasliciek?
Regióny • 11018 Najnovšia odpoveď
Dnes o 13:32   teodorka: Siouxsie zeby sme od rana chlastali? :-D :-D lenonka zatial sa im paci aj ked skola ako taka sa porovnat s predchadzajucou neda myslim tym uroven ,k..
Regióny • 13200 Najnovšia odpoveď
Dnes o 13:29   lulu723: No idem spat ked mi nikto nepise :-|
Regióny • 1007 Najnovšia odpoveď
Dnes o 13:24   hilaris: Takto ku koncu tehu uz aj my vacsinou len pred dom na piesok :D
Regióny • 5394 Najnovšia odpoveď
Dnes o 13:18   bashka: No a toto mi vysvetlite, ze aky je rozdiel medzi tým ked dieta bije vlastny rodic a niekto iny. Podla mna, ked si rodic dovoli co i len capnut po ri..
Regióny • 11055 Najnovšia odpoveď
Dnes o 13:11   jerrymona: @janefonda viem, ze predtym potrebovali napriklad vlakove listky, alebo take cosi. ale ved je to smiesne, nikto mi to nemoze dokazat. 8-( inak mame..
Regióny • 204 Najnovšia odpoveď
Dnes o 12:51   luciaanna: Tak tohto roku bolo leto veľmi krátke :-( :-| , a vzhľadom na počasie si myslím, že MC navštívime už čoskoro....
Regióny • 2959 Najnovšia odpoveď
Dnes o 12:29   montina: Ahojte dievčence, nechodíte niektorá k Vodeckému? nik mi to tam neberie alebo je obsadené. Nezmenili číslo?? nejdem sa tam dovolať a potrebujem sa o..
Regióny • 1 Najnovšia odpoveď
Dnes o 12:26   latvia: @azuz nezakladaj duplicitne temy prosim
Regióny • 11859 Najnovšia odpoveď
Dnes o 10:58   meleri: Aha, tak já nejlepší kamarádku neměla ani v česku, prostě pár známých a spíš nejlepšího kamaráda, s kterým se vídám když jsem v čr. aha tak psům moc..
Regióny • 5796 Najnovšia odpoveď
Dnes o 08:45   dianocka: @gabika7706,tak co s tym uz nic nenarobite.Hlavne nech je Katka spokojna.
Regióny • 7616 Najnovšia odpoveď
Včera o 23:14   terak: Tak jsem si zkusmo, podle navodu, udelala masaz hraze...prislo vam to taky poprve tak strasny?? :( :( :(
Regióny • 134 Najnovšia odpoveď
Včera o 23:02   minius: Ahojte babenky, hlasi sa dalsia TSanka ale tiez zijuca za vodou. Ale teraz sme dost casto doma aby si rodinka uzili maleho a ja si uzila rodinku :-D..
Regióny • 4551 Najnovšia odpoveď
Včera o 22:47   vka: Ajaj kočky už sem nik nechodí tak iba stručne od septembra pracujem v prešove v školke na sekčove našla som prácu ktorá ma neskutočne naplna v tried..
Regióny • 4 1 Najnovšia odpoveď
Včera o 22:30   anjelicek26: My mame vsetky slovenske programy v UK cez pocitac, je to jeden super, co si treba nainstalovat a chytas vsetko, aj kopu ceskych.
Regióny • 12 1 Najnovšia odpoveď
Včera o 21:23   dupinka: Ja chodím k MUDr. Ravingerovi. Odborný a ľudský prístup zároveň, vysvetlí, poradí. Pracuje aj v nemocnici, mnohým mamičkám asistuje pri pôrode, hlav..
Regióny • 7569 Najnovšia odpoveď
Včera o 21:18   tinkywinky: @monkula :-D no chlapa v sebe nezaprie :-D A bodaj by sa do skoly netesili :-D
Regióny • 3100 Najnovšia odpoveď
Včera o 21:05   mirka7582: @sofik aha :-)
Regióny • 6052 Najnovšia odpoveď
Včera o 20:12   lubica69: Miška tak sa rýýýchlo vyliečte My nastupujeme zajtraaaa :-D :-D :-D
Regióny • 2034 Najnovšia odpoveď
Včera o 19:20   taty: Tak zajtra ešte na kontrolu a v stredu letíme.Konečne ja sa tak teším.A ten môj tiež :-D lebo dnes som mu musela sľúbiť že vo štvrtok urobím guláš...
Regióny • 1944 Najnovšia odpoveď
Včera o 17:44   slavuska30: @breslerka ;-)
Regióny • 3204 Najnovšia odpoveď
Včera o 17:11   janka_a: @kavaapalma do stvrtku casu dost:-) ... a aka anglina ak smiem vediet?:-) chodis do jazykovej skoly?
Regióny • 4317 Najnovšia odpoveď
Včera o 16:54   heni79: @shaharazad Ahoj. To ma celkom zaujíma. Aké sú tam podmienky? A ako je to cenovo? My sme chceli s malou chodiť plávať, ale keďže má atopický ekzém,..
Regióny • 401 Najnovšia odpoveď
Včera o 14:56   elenka.k: A môj ma už 2 dni také koliky, že sme prešli na bebu, tak som zvedavá, či prejde, ale vrackal, neviem či nie z tej zmeny alebo od prejedenia zjedol..
Regióny • 2334 Najnovšia odpoveď
Včera o 14:34   bubelko: @nostek ;-)
Regióny • 9878 Najnovšia odpoveď
Včera o 14:24   sierka: Ahojte, dakujem za rady ohladom pediatra. Urcite pojdem k jednemu z nich.
Regióny • 3007 Najnovšia odpoveď
Včera o 12:15   wighy: @zzz77 my sme take chranice kupili v Ikei ale minuly tyzden som ich videla v Lidli skus pozdriet ci este maju:)
Infinity
Infinity
<< Novšie
>> Staršie
  Pridaj diskusiu alebo otázku