Odporúčame: Modrykonik.cz Mojasvadba.sk Modrastrecha.sk
Reklama
Infinity
Infinity
Škôlkári a školáci • 228 Najnovšia odpoveď
Dnes o 15:35   megi93: @kaktusik007 označovala by si nadpriemernú inteligenciu chorobou aj keby take bolo tvoje dieťa? :-| Nezdá sa ti, že si trochu necitlivá? Daownow syn..
Škôlkári a školáci • 638 Najnovšia odpoveď
Dnes o 15:07   martinka79: @luciehl. krásně jsi popsala život malé tyranky... je to prostě dítko živé.... :-) máš to náročné... vydž a vítám tě mezi námi.
Škôlkári a školáci • 67 Najnovšia odpoveď
Dnes o 15:03   petulienka211: Ano, vsak vacsinou sa aj tak stretavame v satni :o)
Škôlkári a školáci • 297 Najnovšia odpoveď
Dnes o 14:52   dara76: @mimomu asi tym ze zijeme v Bratislave :-| a skolsky klub je mozne vyuzivat od 6:00 rano a poobede az do 18:00. Ale ked je tam dieta tie 3 hodinky p..
Škôlkári a školáci • 0 0 Najnovšia odpoveď
Dnes o 14:35   erca5: Chcela by som vediet nazor na tie jasle Slonik,davam tam pol rocnu dceru,tak mam trocha obavy...
Škôlkári a školáci • 1524 Najnovšia odpoveď
Dnes o 14:31   petrahy: Ahojte ja som dnes mala telefonát zo škôlky tu u nás a riaditelka prehodnotila situáciu a zoberie nás :-) taká som šťastná aspoň ho môžem vodiť aj ja
Škôlkári a školáci • 2224 Najnovšia odpoveď
Dnes o 13:58   renca3: Volala som s dvomi maminami od nas z triedy. tak ani oni nemaju nic vystrihnute. zeby iniciaiva jedneho z triedy? :-) ved uvidime poobede. ;-)
Škôlkári a školáci • 3989 Najnovšia odpoveď
Dnes o 13:41   mimomu: Jadus,vsetko co sa deje v skolke-myslim tym tvorivost,fantazia.....to vsetko deti vsakuje do seba a je jedno ci je introver ale nie.neboj,barborke t..
Škôlkári a školáci • 140 Najnovšia odpoveď
Dnes o 13:35   dasulag: Tak to máte hodně dětí. Já jsem z malého městečka které má cca 3 500 obyvatel.
Škôlkári a školáci • 2 Najnovšia odpoveď
Dnes o 12:47   azuz: Dakujem :-)
Škôlkári a školáci • 6 5 Najnovšia odpoveď
Dnes o 12:39   ywana: Kaktusik007 - a prečo by to rodič nemal chcieť vedieť ??? ...každý zdravo uvažujúci rodič vie, že výška IQ (teda to číselko) nie je to nadôležitejši..
Škôlkári a školáci • 543 Najnovšia odpoveď
Dnes o 12:29   marketka1: Ahojte. ;-) @monni tiež si myslím že je bezpečnejšie nosiť stravu do škôlky každý deň z domu a sa mu len prihreje, ako sa spoliehať na kuchárky v šk..
Škôlkári a školáci • 37 Najnovšia odpoveď
Dnes o 12:21   teodorka: My uz rozvrh mame hned prvy den dostali...
Škôlkári a školáci • 5 Najnovšia odpoveď
Dnes o 10:13   zuzanka111: Ahojte dievčatá, tak ako? Chodia tam Vaše ratolesti? Náš dnes začína druhý týždeň a zatiaľ musíme zaklopať. Plakal iba prvú hodinu v prvý deň (adapt..
Škôlkári a školáci • 78 Najnovšia odpoveď
Dnes o 09:59   euphoria: @pindula Ahoj, tak som ju tam pred hodinou nechala s gucou v hrdle.V satni trosku mrncala, asi si myslela, ze ideme k nejakej lekarke,ale kde sme vo..
Škôlkári a školáci • 1016 Najnovšia odpoveď
Dnes o 09:47   zuzanada: @wikus206, som rada že takto pekne napredujete. Začiatky v škôlke sú vždy ťažké, ale má veľmi dobrý predpoklad, že to do takého mesiaca celkom zvlád..
Škôlkári a školáci • 14 Najnovšia odpoveď
Dnes o 08:25   simonetka: Ahojte...nooo konec sveta...rano som Andrejkovi spomenula skolku,tak slzy ako hrach...prisli sme pred skolku,spustil rev,trval az do satne...oblubil..
Škôlkári a školáci • 1 Najnovšia odpoveď
Včera o 21:28   latvia: @mamina_po staci ak napises adminom a temu ti presunieme ;-) tuto zamykam, presuvam ti tu staru
Škôlkári a školáci • 28 Najnovšia odpoveď
Včera o 20:29   mamavera: Lucosko nečítala som celú diskusiu, ale napriek tomu som sa rozhodla ti odpovedať. Som učiteľkou v škôlke s dlhoročnou praxou. Pri čítaní tvojho prv..
Škôlkári a školáci • 110 Najnovšia odpoveď
Včera o 19:23   dona123: Hana1236 a so socialky Ti prišiel aj posudok a aj to rozhodnutie? Lebo mne zatial prišiel len posudok a je tam napisane že dieťa ma dlhodobo nepriaz..
Škôlkári a školáci • 0 Najnovšia odpoveď
Včera o 15:32   lukinkowa: Môj synček nastúpil do tejto škôlky 2. septembra 2010. Rada by som si vymenila skúsenosti, prípadne rady s inými mamičkami, ktorých ratolesti tiež n..
Škôlkári a školáci • 6 0 Najnovšia odpoveď
Včera o 13:41   jani2121: Kurzy AJ pre 5 a 6 rocne deti zacinaju aj v skolke Fantasy v starom meste. Ucia tam zahranicni lektori hravou formou. viac na www.skolka-fantasy.sk..
Škôlkári a školáci • 328 Najnovšia odpoveď
Včera o 08:27   majdiska: @strapco13 takže máme další mesiac za sebou, ribomunil dobratý a choroba nazad.. malý kašle, má soplíky.. nasadila som mu ventolin, myslíš že to môž..
Škôlkári a školáci • 12 Najnovšia odpoveď
4. sep 2010   lias: @zitaje to záleží aj od učiteľky. Z tejto našej som mala dobrý pocit, ale aká je naozaj ešte neviem. Jasné že s mamou sa dá dobre tráviť čas, ale ja..
Škôlkári a školáci • 206 Najnovšia odpoveď
4. sep 2010   lula26: Lucinka, ja som to tak nemyslela, že deti nechodia von. U nás majú na dvore krásny kopček a celú zimu, keď je sneh sa tam spúšťajú. Mne sa nepáči pr..
Škôlkári a školáci • 1 Najnovšia odpoveď
4. sep 2010   latvia: @zuzana2706 pozri sa sem,pripadne sa opytaj http://www.modrykonik.sk/forum/tema/hledam-dobreho-detskeho-psychologa-v-ba/?page=1 http://www.modrykoni..
Škôlkári a školáci • 3 0 Najnovšia odpoveď
4. sep 2010   latvia: @marsup nezakladaj duplicitne otazky http://www.modrykonik.sk/forum/tema/mate-niekto-skusenost-s-liecebnou-v-travnici/
Škôlkári a školáci • 74 Najnovšia odpoveď
3. sep 2010   ywana: Katy633 @ bejbus @ - tak som si pozrela tie vitamíny a ak môžem, napíšem vám svoj názor. Sú to len obyčajné multivitamíny s minerálmi aké dostanete..
Škôlkári a školáci • 859 Najnovšia odpoveď
3. sep 2010   kalo: @strociatka Vyloučit ze stravy cukr DOPORUČUJI!!!! My vyřadily bílý cukr a mléko a po měsíci můžu říct, že ten rozdíl je neuvěřitelný!! Je mnohem kl..
Škôlkári a školáci • 8 Najnovšia odpoveď
3. sep 2010   kijki2: Uz sme nasli...Vola sa Vesely domcek a je na zaciatku race...Takze lokalita vyhovuje,,..Naozaj odporucam..Mili ludia..
3. sep 2010   kimka311: Ahojte, moja dcera ide od februara 2011 do skolky na Frana Krala Presov, ma niekto skusenosti s touto skolkou?dakujem
Škôlkári a školáci • 66 Najnovšia odpoveď
3. sep 2010   jani2121: Ahojte. Ja som bola dnes pozriet v skolke nedaleko HoPa , Fantasy Kindergarten. Mam 2,5 roc. syna a zvazujem s nim zacat v tejto skolke. Bolo to tam..
Škôlkári a školáci • 45 Najnovšia odpoveď
3. sep 2010   bodka70: @katarina104 , sestra dala augustovej dcérke odklad, ale v školke ju brali podľa veku ako predškoláčku, takže neplatila školné a teraz ynovu chodí d..
Škôlkári a školáci • 25 Najnovšia odpoveď
3. sep 2010   zade: A starsie deturence... ;-)
Škôlkári a školáci • 8 Najnovšia odpoveď
3. sep 2010   jani2121: Ahojte. Prave som sa vratila z "obhliadky" :-) sukromnej skolky na Hrebendovej. Musim povedat, ze sa mi to tam velmi pacilo. Je v takom velkom rodin..
Škôlkári a školáci • 0 0 Najnovšia odpoveď
3. sep 2010   trvalka99: Naša malá sa ´veľmi rada predvádza - tancuje, spieva, vymýšľa si perfektné príbehy.... proste má veľa energie, ale ako badámetak má aj dar na ĺadbý..
2. sep 2010   mamina_po: Ahojte maminky v presove, chcem sa opytat, ci uz bol niekto omrknut tu novu skolku u nas v presove, popripade ma tam niekto prihlasene dieta? zvazuj..
Škôlkári a školáci • 4 1 Najnovšia odpoveď
2. sep 2010   ludka140281: Moja rozprava od 15mesiacov...stale,ale neterka bude mat v novembri tri roky a nerozprava skoro vobec.....doktorka vravela,ze sa rozkeca v skkolke,z..
Škôlkári a školáci • 9 Najnovšia odpoveď
2. sep 2010   dara76: @prusakova.maria http://www.modrykonik.sk/forum/tema/srdieckove-deti-a-ich-rodicia/
Škôlkári a školáci • 1964 Najnovšia odpoveď
2. sep 2010   atrami: Dnes sme to zvládli :-) Až na to, že papier so zoznamom čo treba učiteľka dávala už na konci roka a náš mi ho nedal, tak zasa nákupy, akoby sme na t..
Infinity
Infinity
<< Novšie
>> Staršie
  Pridaj diskusiu alebo otázku