Odporúčame: Modrykonik.cz Mojasvadba.sk Modrastrecha.sk
Reklama
Infinity
Infinity
Spoločný termín • 14499 Najnovšia odpoveď
Dnes o 15:26   malemimi: @zucha no asi aj tieto sa dajú neviem koľko druhov a s akých materialov bývaju
Spoločný termín • 47494 Najnovšia odpoveď
Dnes o 15:26   merikac: @bambola hrozne............ :-(
Spoločný termín • 12277 Najnovšia odpoveď
Dnes o 15:26   bluvatko: Riško už konečne zaspava sám,dam ho do postielky,pokruti sa a zaspi,ale pušťam mu rádio aby nepočul hluk.Konečne už mame aj druhe očkovanie za sebou.
Spoločný termín • 11114 Najnovšia odpoveď
Dnes o 15:25   tetamon: @kostri diky... nj, porad se neco deje. Ja stara konzerva na zmeny v mem nejblizsim okoli... :-D
Spoločný termín • 1869 Najnovšia odpoveď
Dnes o 15:25   maahuliena: Ahojte kočky ;-) Tak my už máme po prvej poradni. Babatko nam už pekne narastlo a tiež sme dostali tehu knižku :-) x-) A o 2tt nas čaká NT screening..
Spoločný termín • 58321 Najnovšia odpoveď
Dnes o 15:24   majkas: @lucim dik za radu s tym claritinom ale tabletky jej asi len tazko dam. ale celkom pekne jej to ustupuje tak mozno ako ty pises ze aj pocasim by to..
Spoločný termín • 34826 Najnovšia odpoveď
Dnes o 15:22   juska3: Alex je upistanyyy, mrnci kazdu chvilu, o chvilu budem aj ja z neho x-) ideme znova von, tu slnko svieti a je teplo
Spoločný termín • 10802 Najnovšia odpoveď
Dnes o 15:18   mafynka: @kwetinka1 len na to budem potrebovat jeho suhlas
Spoločný termín • 19889 Najnovšia odpoveď
Dnes o 15:14   leninka75: Idem už domkov......pa,pa :-)
Spoločný termín • 15740 Najnovšia odpoveď
Dnes o 15:14   luppita: @petraas ja sa tiez pojdem opitat, chcem ten cebion kupit :-) Ja som sa dnes tiez trosku zlakla, maly sa dostal k stolu s pocitacom a tam ma tato vs..
Spoločný termín • 16851 Najnovšia odpoveď
Dnes o 15:13   julcek: Ahojte, sice neskor ale pridala som do albumu fotky nasho malickeho Riska
Spoločný termín • 4499 Najnovšia odpoveď
Dnes o 15:08   tintinka1: @luan ak sa smiem spýtať , ku ktorej doktorke chodíš , lebo sa mi zdá že si z Nitry.Ja idem k doktorke až budúci týždeň , tak by som tiež chcela ved..
Spoločný termín • 39660 Najnovšia odpoveď
Dnes o 15:05   liba78: @akika722 @katulkaaaaaa co sa tyka kanavitu, v pôrodnici hovorili o 2 kvapkách týždenne. Moja dr. povedala, že stačí tá 1. Aj to len kým je malý čis..
Spoločný termín • 12466 Najnovšia odpoveď
Dnes o 15:02   strapco13: @jamajka31 Histamin je jeden z mediatorov zapalu..cize sa vyplavuje pri kazdom zapale..co nadcha je, samozrejme pri alergickej reakcii sa uvolnuje v..
Spoločný termín • 28037 Najnovšia odpoveď
Dnes o 15:00   zuzkat1: @amisa hej mne dr povedala ze mozem davat aj dalej... a kde budes kupovat tie sandaliky? moja by uz asi tiez potrebovala...asi... neviem mne dr neka..
Spoločný termín • 141 Najnovšia odpoveď
Dnes o 14:57   janka_a: Ahojte,,, krasne sa vam to tu rozrasta:-) drzim vsetkym majovkam palce nech vam vsetko dobre dopadne:-)
Spoločný termín • 11659 Najnovšia odpoveď
Dnes o 14:49   gogos: Mersinka - srdecna vdaka za podporu. Dnes uz je to lepsie.... MYslim, ze nikdy nic nie je definitivne, ale necham to nateraz tak, uvidime co prinesi..
Spoločný termín • 67885 Najnovšia odpoveď
Dnes o 14:38   zucana: @blumka jeeeeeeeeeeeej
Spoločný termín • 11631 Najnovšia odpoveď
Dnes o 14:15   andrea142: @martinka17 : neboj odkuká aj moja to má od sesterníc :-D
Spoločný termín • 8417 Najnovšia odpoveď
Dnes o 14:06   peha81: @neverendinglove no na poslednom ultrazvuku už bolo vidieť ze pomaly sa začal natáčať dole hlavičkou, ale este nie tak úplne,,ale mam pocit, že odvt..
Spoločný termín • 11505 Najnovšia odpoveď
Dnes o 14:06   sakura77: @kristi a inak ano,aj kiko zje v skolke take veci,co by mi doma do ust v zivote nedal ,aspon nejaka vyhoda,ze....
Spoločný termín • 2358 Najnovšia odpoveď
Dnes o 13:18   zipsy: Caute baby, ak nieto nevie kde kupit nohavice, tak v H&M v Eurovei (len tam) maju tehotenske oddelenie, a perfektne rifle, manchestraky, latkove, ve..
Spoločný termín • 41557 Najnovšia odpoveď
Dnes o 13:11   annika11: @maya30 dnes som sa o tom bavila s mojou mamou a ona si spomínala, že ked sme boli malé, presne takto nám podávali, prestrihli a podali do úst, vted..
Spoločný termín • 38285 Najnovšia odpoveď
Dnes o 13:06   kaktusik007: @jojina11 diky x-)
Spoločný termín • 12015 Najnovšia odpoveď
Dnes o 12:05   luminkasp: @mounty dakujem, hlavne pri malom je strasne velka. malinky je dobrulinky, spinka, papa a usmieva sa ked je hore ako dopadol vylet?
Spoločný termín • 24134 Najnovšia odpoveď
Dnes o 11:36   civavava: Ahojte babenky, tu je vasa byvala partacka, len som zial v oktobri 2008 potratila |-| ....ale teraz som aprilovka 2010 a mame doma 5,5 mesacneho kra..
Spoločný termín • 4996 Najnovšia odpoveď
Dnes o 11:14   paola881: Ahojte môžem sa k vám ešte pridat???Ja som až teraz objavila toto forum 8-) .Termín mám 16.12.a čakáme Ninku,bude to naše prvé ;-) .
Spoločný termín • 1 Najnovšia odpoveď
Dnes o 10:50   mucinka15: Http://www.modrykonik.sk/forum/tema/december-2010-budem-maminou/?lastref=pager1&page=1 tu a ešte je aj súkromná skupina :)
Spoločný termín • 4698 Najnovšia odpoveď
Dnes o 09:43   lubka78: Ahojte ;-) aj my sme uz nastupili do skolky :-) trochu ma rano problem, ale potom je uz v pohode ;-)
Spoločný termín • 3828 Najnovšia odpoveď
Dnes o 09:26   kristina011: Ahojky. No my sme mali rušnú noc :-S Richard mal upchatý noštek, každú chvíľku sa budil :-( Nasadila som mu sprej do nosa, horúčky nemá, len tie sop..
Spoločný termín • 5276 Najnovšia odpoveď
Dnes o 08:02   wien: Hups, musíte si tuším trošku hlavy vykrútiť :-N
Spoločný termín • 34847 Najnovšia odpoveď
Včera o 23:11   marielik78: Tak, ak tu zajtra nepribudnu uz ziadne prispevky, tato tema sa uzamkne, oki? ODTERAZ v novej, sukromnej teme: : http://www.modrykonik.sk/diskuse/tem..
Spoločný termín • 2482 Najnovšia odpoveď
Včera o 22:19   galanta: A pridavam sa ku gratulacii Oliverkovi.anis a mi nechce verit,ze uz mate rok. x-) vela vela zdravicka.viac ani neprajem,ostatne uz pride urcite samo..
Spoločný termín • 3286 Najnovšia odpoveď
Včera o 21:43   katarinka1107: Ach jaj Zuzanka :-. :-| prajem skoré uzdravenie....ďakujem , už sme sa mojkali tatino mu zase porozprával o škôlke , uvidíme zajtra, dám hlásenie ....
Spoločný termín • 2 Najnovšia odpoveď
Včera o 21:17   latvia: Http://www.modrykonik.sk/forum/tema/april-2011/
Spoločný termín • 2 Najnovšia odpoveď
Včera o 21:11   latvia: @m.p. pridaj sa do temy na ktoru dala link tweetinkapp
Spoločný termín • 4371 Najnovšia odpoveď
Včera o 18:06   radulinka: Však jo,kousat už má čím tak stoličky neřeším:o)No to mi povídej,my byli venku,celou dobu jsme chodili a přišli jsme úplně hotový.Začalo foukat,tak..
Spoločný termín • 1027 Najnovšia odpoveď
4. sep 2010   katschka: Alčí, moc děkuju, fakt. Říkala jsem si, že jakmile povolím, tak už to bude průser i příště. Asi jsem se měla rychlejš rozloučit. Ale nejspíš by to p..
Spoločný termín • 11764 Najnovšia odpoveď
3. sep 2010   mum_to_be: @m1rti - diky moc. :) aj ty sa drz.
Spoločný termín • 1769 Najnovšia odpoveď
2. sep 2010   deina: Ahojte, velmi davno som tu nebola. Marija, gratulujem k Stellke. :-) :-) :-)
Infinity
Infinity
<< Novšie
>> Staršie
  Pridaj diskusiu alebo otázku