Odporúčame: Modrykonik.cz Modrastrecha.sk Mojasvadba.sk
Infinity
Infinity
Tehotenstvo • 3548 Najnovší príspevok
včera o 21:40   2609: @anulik12 no skusim urobit este zajtra rano tiez z ranneho mocu ako dnes ;-)
Tehotenstvo • 14 83 Najnovší príspevok
12. máj 2012   macilaci: Ja si zas myslím, že na jednej strane je to dobrá a na druhej strane zas štrašiaca téma, ale keby som počas tehu čítala takéto témy,čo som nečítala,..
Tehotenstvo • 410 Najnovší príspevok
3. máj 2012   michaelka5: No mne odisla plodova voda v oboch pripadoch...akurat ze pri druhom to bolo omnoho rychlejsie, a boelsti slabsie...ani sitie nebolelo, ale pri prvom..
Tehotenstvo • 88 Najnovší príspevok
dnes o 00:25   sharpay: Tak toto je sila..ako nic v zlom ale niektore buduce mamicky to az prehanaju...to aby si zila v sterilnom prostredi ako je na operacnej sale.. :-D
Tehotenstvo • 23 8 Najnovší príspevok
včera o 23:48   majkaaa13: Ja mám AB a moji rodičia majú obaja nulku...je to vôbec mozne? S maminou sa totiz.podobame...:)
Tehotenstvo • 199 Najnovší príspevok
včera o 23:15   abbey1: @luskacik @vitana Holáň je ozaj super.
Tehotenstvo • 134 Najnovší príspevok
včera o 23:14   dadula1985: @bambi2 ďakujem... minulé leto v Turecku... .:-D
Tehotenstvo • 11 Najnovší príspevok
včera o 22:40   romea: Ono sa hovori ze zeny a aj muz ak maju rovnaku krvnu skupinu tazsie otehotnia a nulky su nachylnejsie na potraty ale mozno su to len babske reci tak..
Tehotenstvo • 18694 Najnovší príspevok
včera o 22:34   mochenkaa: @jurkovamiluska Bylo mi řečeno, že 1 menší nevadí. Já měla nejvyšší hodnotu při svém pokusu (bramborový salát, řízek a kousek čokoládovo máslové rol..
Tehotenstvo • 2179 Najnovší príspevok
včera o 22:28   marianna2468: Ahojte baby, chccem sa spýtať, PP mi skončil 30.4.2012 ale na PN/kedze som tehotna/ som išla uz 12.4.2012 a teraz neviem komu mam odniesť prechodku..
Tehotenstvo • 9 9 Najnovší príspevok
včera o 22:14   ginger_fox: Tt si už nepamätám, ale bolo to v poslednej chvíli, keďže to bolo na UZV po prijatí na hospitalizáciu kôli kyteru z dôvodu zamlčaného potratu :-D ...
Tehotenstvo • 300 Najnovší príspevok
včera o 22:12   daduska88: Babenky vie mi nejaka povedat ake to je po cisarskom kedze asi budem v buducnosti rodit cisarskym ako to bude so mnou po nom a pre a pocas mam noiek..
Tehotenstvo • 18 Najnovší príspevok
včera o 22:06   oriesokm: @monikanika ja si picham fraxiparine, ale to je jedno, co siu pichame, ze :) len nech to pomaha. Bublinka sa nevytlaca. chytis si sadielko medzi prs..
Tehotenstvo • 55 Najnovší príspevok
včera o 21:28   monikanika: Och nie veru ja ju mam na kolene a poriadne vyditelnu to pomoze len operacia. prave som si pichla prvu injekciu do brucha juuj ale som sa bala.
Tehotenstvo • 32279 Najnovší príspevok
včera o 21:14   jennys: Kočky ahojte, pripájam odkaz na podrobnejšie informácie o stretnutí dvojčiat: http://www.dvojickovo.sk/index.php/informacie/167-informacie/270-infor..
Tehotenstvo • 4343 Najnovší príspevok
včera o 20:58   kinka555: @meiwe aj ja mam Melisu, je to krasne meno,.. dalej sa mi este paci Juliana, Gabriela, Eva/Evelin, Amanda, Amelia... dievcenskych je velmi vela kras..
Tehotenstvo • 425 Najnovší príspevok
včera o 20:46   majkaaa1: Prosim poradte mi dobry gynekologicku v KE, pripadne mi mozete zaslat cez IP kontakt? Dakujem krasne.
Tehotenstvo • 65 Najnovší príspevok
včera o 20:34   moonlight777: @tinki @palomitacheca dakujem dievcata :)
Tehotenstvo • 25 Najnovší príspevok
včera o 20:03   luskacik: @danielka1982 - dnes mi na morfológii zistili presne to isté čo vtedy tebe, že sa otváram zvnútra. Mám sa urgentne hlásiť u svojho dr. Zajtra ráno t..
Tehotenstvo • 36 Najnovší príspevok
včera o 19:06   dany85: @paula80 ja som k nemu šla lebo som mala problémy s pôvodným doktorom a na tohto som počula samé chvály a veru je to zatiaľ tak.... v pondelok idem..
Tehotenstvo • 33 Najnovší príspevok
včera o 18:57   novakova2000: @katren tiško závidim!!!! :)
Tehotenstvo • 6892 Najnovší príspevok
včera o 15:47   sliver: @pohodacka - jojo fajní boli, aj ked počas druhej tretiny som chcela ísť von s tým že to kašlem, že sa nejdem dívať nato ako nás zničia, no zvládli..
Tehotenstvo • 245 Najnovší príspevok
včera o 15:04   nicearty: @brita tak sa držte, aj maminka aj bábätká v brušku 8-) hlavne, aby ste boli zdraví a aby dobre dopadol pôrod :)
Tehotenstvo • 7 Najnovší príspevok
včera o 13:56   katren: @milka1978 http://www.modrykonik.sk/forum/tema/kedy-je-nizka-placenta-nebezpecna-pre-babo/ http://www.modrykonik.sk/forum/tema/nizko-ulozena-placent..
Tehotenstvo • 13262 Najnovší príspevok
včera o 13:35   mabe: Ahojte, tak anicka konecne usla po obede. na kontrole dobry, ousko je lepsi, takze kapat uz jenom 3x denne 1 kapku misto 4x denne podvou kapkach, do..
Tehotenstvo • 217 Najnovší príspevok
včera o 13:25   idril: Měla jsem tentýž problém 1. porod byl císař, při druhém těhotenství v 25 letech mi navrhli sterilizaci pokud by 2. porod byl taky císař!!!! Se zbláz..
Tehotenstvo • 1 0 Najnovší príspevok
včera o 12:58   jespera: Ahoj, chod do sekcie spolocny termin - tam su augustovky:)
Tehotenstvo • 0 Najnovší príspevok
včera o 12:36   pizik: Ahojte mamičky. Chcela by som vás poprosiť či by ste sa so mnou nepodelili o svoje skúsenosti ak ste boli v podobnej situácii ako ja. Mám doma krásn..
Tehotenstvo • 271 Najnovší príspevok
včera o 11:32   lucifa: MA NIEKTO ZAUJEM O FEMIBION
Tehotenstvo • 20 Najnovší príspevok
včera o 11:28   ch_ika: Ahojik, crohna mám 12 let, jsem po operaci na biologický léčbě a nyní 11 týden těhotenství. O mimčo jsme se snažili půl roku a zatím vše v naprostém..
Tehotenstvo • 92 Najnovší príspevok
včera o 11:24   nicearty: Ahojte, chcela by som vedieť, pokiaľ som bola v 20tt na morfologickom ultrazvuku a dopadol dobre, je potrebná morfológia aj v 30tt? už som objednaná..
Tehotenstvo • 1928 Najnovší príspevok
včera o 10:45   gabuska36: Syn je Marko a keby bol druhý syn volal by sa René....ale je dcérka Alica :-)
Tehotenstvo • 40 Najnovší príspevok
včera o 09:58   aduskatt: @janusik7 no tak asi tazko byt tehotna, ked sa nejak spermia nedostala ka vajicku a tehot priznaky mozes pocitovat najskor po uhniezdeni, ked telo z..
Tehotenstvo • 60 Najnovší príspevok
včera o 09:58   sabiatko: Teda nehnevaj sa, ale to co si napisala, ze "mne sa stalo, moze sa stat". to sa nestalo nahodou, ale pri sexe a kazdy vie, ze tak sa plodia deti, ta..
Tehotenstvo • 40 Najnovší príspevok
včera o 07:31   vejula: Ahojte dievčata. Som v 16 tyždni tehotenstva a dosť som prechladla. MAm prišernu nadchu, sucho kašlem - neodkašliavam, boli mah rdlo a dnes som sa z..
Tehotenstvo • 1 Najnovší príspevok
16. máj 2012   zabka7: Mne mali prestrihnúť v 37 tt, ale 2 dni pred prestrihnutím som porodila. Keď som sa pýtala lekára, tak mi povedal, že môžem aj prenášať, ale moje ba..
Tehotenstvo • 8 Najnovší príspevok
16. máj 2012   sissy27: @annabel4 väčšinou sa uvádza "minimálna doba trvanlivosti", teda doba, dokedy je to určite v poriadku, ale môže byť aj dlhšie... ja by som ho v poho..
Tehotenstvo • 1005 Najnovší príspevok
16. máj 2012   veronika002: @neverendinglove ja uz mám malinku Emku a je krásna a zdravá ak po dalacine, tak neboj :o)
Tehotenstvo • 315 Najnovší príspevok
16. máj 2012   igiana: Http://www.zachranmezivoty.sk/o-projekte/ Telefónna linka pomoci: 0800 12 00 24 Pomoc ženám v núdzi a týraným ženám s deťmi. Bezplatne sa dovoláte 2..
Tehotenstvo • 16 Najnovší príspevok
16. máj 2012   lola77: Ahoj. Ja mám tiež problém ako ty. Bábo mám veľmi nízko, tlačí sa mi na krčok, ktorý mám skrátený, ale neotváram sa. Mám nariadený kľudový režim. Urč..
Infinity
Infinity
<< Novšie
>> Staršie
 Pridaj diskusiu alebo otázku
Najprv sa prihlás alebo zaregistruj. Trvá to len chvíľku...
(Zavri tento oznam)