Odporúčame: Modrykonik.cz Mojasvadba.sk Modrastrecha.sk
Reklama
Infinity
Infinity
Tehotenstvo • 10743 Najnovšia odpoveď
Dnes o 16:19   katrin31: Baby mne dnes doktor povedal ze som uz otvorena na 1,5 cm a ze by som tam mala zostat..ale potom sme sa dohodli ze este idem domov, a ak sa to zostu..
Tehotenstvo • 864 Najnovšia odpoveď
Dnes o 16:15   slaurinka: Ahojte baby... ja som momentálne v 13tt, ale po prečítaní vašich príspevkov sa neviem dočkať prvých pohybov nášho chrústika... x-) pred dvoma týždňa..
Tehotenstvo • 13 Najnovšia odpoveď
Dnes o 16:02   creo: Ahojte mam 50 rokov, moja zena ma 42 a chceme este dieta (mame uz jedno) obaja pracujeme penazi vela nie je v podstate sa "BOJIME" len zdravotnej st..
Tehotenstvo • 47204 Najnovšia odpoveď
Dnes o 15:44   mirka12011: @lulu4 ja som mala krvave prsniky a babylove z dm ako pise dugyna mi to upravili a pouzivam tu mast sem tam aj teraz a nemam z bradavkami nic.......
Tehotenstvo • 3525 Najnovšia odpoveď
Dnes o 15:43   och: No my ideme do sportoveho na zimu 100% ja som ani nemala vanicku len tu fusako tasku a ta sa da rozobrat a prerobit na fusak do sportaku, tak som ve..
Tehotenstvo • 359 Najnovšia odpoveď
Dnes o 15:30   sialucia: Ahojte tehulky - ja som pacientkou Dr. Cunderlika a som s nim veeelmi spokojna som v 29 tt a zatial co som chodila k nemu na kontroly zakazdym som s..
Tehotenstvo • 9565 Najnovšia odpoveď
Dnes o 15:16   nefertitka: Nie 1700 ale 10700 heh:) som sa pomylila
Tehotenstvo • 183 Najnovšia odpoveď
Dnes o 15:07   milena84: @venika86 ahojík, Nám dr v pondělí řekl že hlavička je na 40týden což já jsem začátek 37tt takže máme ještě také čas 3týdny ale prý už teď by se to..
Tehotenstvo • 9 0 Najnovšia odpoveď
Dnes o 15:04   adrianai: Ja mam celkovo pomalé trávenie a mávala čom často tento problém..začala som jesť probiotiká, hlavne v tehu a odvtedy nemám absolútne žiadny problém...
Tehotenstvo • 9433 Najnovšia odpoveď
Dnes o 14:52   martasl: Pocahontas-ty jo,4 měsíce??nedávno jsi rodila... :-D .naše Simona ta dávala hlavu na jednu stranu a celá se jaksi stáčela.tak jsme ji museli dávat k..
Tehotenstvo • 360 Najnovšia odpoveď
Dnes o 14:50   crazybabenka: @zuzana_18 moja sorry, ale nemáš šancu..... :-D všetky sú moje moje moje :-D @janemari teraz treba papať veľa jogurtíkov a piť acidko
Tehotenstvo • 1801 Najnovšia odpoveď
Dnes o 14:38   bler: @slniecko174 Teším sa,že ďalšia dobrá správa! Ale v 21tt.je ešte strašne skoro hovoriť o finálnej polohe babatiek. My sme otočení každú chvíľu inak...
Tehotenstvo • 4 Najnovšia odpoveď
Dnes o 14:07   darla27: Ahojte, neviete ci musim byt na interne predoperacne vysetrenie nalacno?
Tehotenstvo • 2 0 Najnovšia odpoveď
Dnes o 13:44   medyna: Sono prsnikov robia aj v Gynstare na Požiarnickej ......
Tehotenstvo • 40 Najnovšia odpoveď
Dnes o 13:38   bufina: Já jsem ibalgin brala někdy kolem 12 tt a nic se nestalo. Ale brala sem ho radši přesně podle návodu. Píšou tam že se nesmí až v posledním trimestru..
Tehotenstvo • 146 Najnovšia odpoveď
Dnes o 13:03   nivalis: Ahoj :-) ja som pri prvom verila ze to bude dievcatko, lebo som to velmi chcela- a aj to je dievcatko :-D a pri druhom som si od sameho zaciatku bol..
Tehotenstvo • 15 Najnovšia odpoveď
Dnes o 12:57   infatti: Takže baby, chcem sa podeliť o skusenosť s Dr.Hospodárom v MI, ja som mala u neho kartu od r,2002, chodila som pravidelne na kotroly (kazdy rok, ak..
Tehotenstvo • 9 Najnovšia odpoveď
Dnes o 12:50   jerryjanka: @iwesska ako by som čitala o sebe ked čitam tvoj prvy prispevok - poslala som ti poštu internu maš ju hore ;-)
Tehotenstvo • 0 0 Najnovšia odpoveď
Dnes o 12:41   lucinkaa211: Ake mate skusenosti s tymto testom? ja som z neho nabrusena lebo raz mi ho kupila mama a vysiel nespravne. neukazalo ziadne ciarky a este aj cely na..
Tehotenstvo • 5100 Najnovšia odpoveď
Dnes o 12:24   janemari: @katie233 posledne dni mi je dobre zle,dnes som si aj vyskusala dat cipok proti nevolnosti ale nejako nic moc.Rano mi volala sestricka ze mam zle vy..
Tehotenstvo • 6272 Najnovšia odpoveď
Dnes o 12:05   denis19: @lucula73 no chci s príkrmem začít, neboť malá je od narození na UM a to asi není úplne super a od ukončeného čtvrtého se preci muže, ne? když nebud..
Tehotenstvo • 6057 Najnovšia odpoveď
Dnes o 12:04   verondza: Ja tiez musim ist pekne pomaly, postupne od cca 24, 27, 30 az po 31-co sa mi teda podarilo vcera 1.krat. vsetko sa snazim udrzat na hradzi zo 6-10 m..
Tehotenstvo • 2123 Najnovšia odpoveď
Dnes o 11:38   alexandrah: Tak som vas precitala hned holky moje, ked tak, dajte do toho IP aj mna, aspon sa budeme navzajom podporovat, presne ako pises vlnka, vecer, ked si..
Tehotenstvo • 5 Najnovšia odpoveď
Dnes o 11:15   inga76: Ahojte, nemali ste niektorá problém s labilnou polohou plodu tesne pred pôrodom? Minulý týždeň (38tt) mi lekár povedal, že malý je priečne a že sa u..
Tehotenstvo • 2 Najnovšia odpoveď
Dnes o 10:32   danu: Tvoju otazku smerujem sem http://www.modrykonik.sk/forum/tema/tyzden-pred-menstruaciou-a-otehotniet/
Tehotenstvo • 1034 Najnovšia odpoveď
Dnes o 10:22   danusta: @nunusimi ahoj, tak už mám na sobě připnutého holtra, tak jsem zvědavá. Jinak dneska ta moje kardioložka volala na internu do porodnice a radila se..
Tehotenstvo • 18201 Najnovšia odpoveď
Dnes o 10:06   lusinkaj: @juliagregor dakujem juli,si ma uspokojila...snazim sa co najmenej ich davat ale hlavne v noci musim lebo to sa neda dychat..chudatka moje budu mat..
Tehotenstvo • 10738 Najnovšia odpoveď
Dnes o 09:49   rozpravocka: @ducky nikto nehovoril, ze jadavame kasu z pol litra mlieka :-) (ved to sa vlastne ani do taniera nezmesti) ale v konecnom dosledku, sme tusim spoci..
Tehotenstvo • 372 Najnovšia odpoveď
Dnes o 09:08   magamamka: Baby..ked mam nohu v sadre ( vytknutý členok + daka prasklina) môžem rodiť normálne????? :-|
Tehotenstvo • 16 6 Najnovšia odpoveď
Dnes o 09:01   huhusestra: Ja ked som mala pozitivny test tak som hned na druhý den isla k lekarovi ;-) chcela som to od neho pocut a bola som v 5 týždni
Tehotenstvo • 11856 Najnovšia odpoveď
Dnes o 09:00   veronkaj: Ahojte, tak asi duphaston účinkuje, už mi špinenie prestalo teraz ešte aby trošku narástlo maličké nech je vidieť, ešte stále sa však bojím ako to d..
Tehotenstvo • 2 Najnovšia odpoveď
Dnes o 08:33   latvia: @kolkaa pridaj sa sem http://www.modrykonik.sk/forum/tema/negativni-test-a-presto-tehu/?page=16 http://www.modrykonik.sk/forum/tema/mozem-byt-tehotn..
Tehotenstvo • 1220 Najnovšia odpoveď
Dnes o 07:46   andelka: @barbora87 Já jsem kupovala semínko v drogerii DM
Tehotenstvo • 5 0 Najnovšia odpoveď
Včera o 23:02   benne: V druhom tehu mi čaj s medom zázračne pomohol, celé litre čaju, ale zabrali aj ked lieky nezabrali :-)
Tehotenstvo • 472 Najnovšia odpoveď
Včera o 22:56   susika: @cezarka7 -no a mne zasa doki vraví, že aby ten druhý enbol nad 80 a ten prváý že mám hraničný 135..ja viem, že hraničn é su 140/90 a aj to je dosť..
Tehotenstvo • 3021 Najnovšia odpoveď
Včera o 22:11   marcelkatt: @komarik súhlasím.
Tehotenstvo • 449 Najnovšia odpoveď
Včera o 22:00   catrin1: Ahojte mi sme boli na 3d v hlohovci pred dvoma tyzdnami...bola som v 28 tyzdni...boli sme vo stvrtok a platili sme 40 €...spokojnost...:)
Tehotenstvo • 7220 Najnovšia odpoveď
Včera o 20:50   zipsy: No, baby, tak ja asi vediem, este len 15.tyzden uz 5 kg hore, z 57 na 62 kg. jem celkom normalne, obcas neodolam a dam si obed aj o 11ej aj o 14ej,..
Tehotenstvo • 2 2 Najnovšia odpoveď
Včera o 18:52   katarina822: Ahoj zalezi v ktorom tyz.tehu si a je to tak ako pise aleangela krcek sa skracuje apotom sa otvara na 1cm na 2,3 a na 6,7ides.rodit. ale ked sa bude..
Tehotenstvo • 18 Najnovšia odpoveď
Včera o 18:32   velrybous: Já jsem byla u zubaře v prvním trimestru, vrtala a trhala mi moudrák a dnes jsem byla opět 27tt, píchla mi 3x injekci na 3 zuby..škodlivé to není, i..
Infinity
Infinity
<< Novšie
>> Staršie
  Pridaj diskusiu alebo otázku