Odporúčame: Modrykonik.cz Mojasvadba.sk Modrastrecha.sk
Reklama
Infinity
Infinity
Výbava • 67 Najnovšia odpoveď
Dnes o 15:53   esperka: @z.u.z.k.a. Ja som dala malú do nea, ked už pomaly začala "vyliezať" z hlbokého kočíka /7 mesiacov/. Čiže hlboký už nebol pre nu bezpečný. Mne nehrk..
Výbava • 766 Najnovšia odpoveď
Dnes o 15:52   zojec: @katka888 nie, nezehli sa to.. :) ibaze by si bola veelmi akcna.. ale nie je to pokrcene ked sa to vyperie ;-)
Výbava • 4609 Najnovšia odpoveď
Dnes o 15:45   pett7: @helik81 na korbu jde koupit jen bouda s nánožníkem a vnitřní potah. Ten spodek je přišroubovaný a nejde měnit
Výbava • 875 Najnovšia odpoveď
Dnes o 15:32   weiya: @15natalinka18 ahoj :-) no riesime nanoznik, ale len tatianin, my sme nas stratili :-D tak teraz riesime, kde zozenieme :-| fuuuha, to asi aby si sa..
Výbava • 2555 Najnovšia odpoveď
Dnes o 15:27   zuziatko: @bamarama82 no ja neviem. Mne sa zdá, že je tam dosť priehradok. Určite viac ako mám teraz v tejto. A tie vonku vpredu sú super na mobil a kľúče. Mn..
Výbava • 2251 Najnovšia odpoveď
Dnes o 15:25   terak: Rizikový výrobek - dětský kočárek (Praha, 9. září 2010) Česká obchodní inspekce zjistila, že na trhu ČR je v nabídce pro spotřebitele výrobek, který..
Výbava • 23415 Najnovšia odpoveď
Dnes o 15:24   emjee: @katka888 nie, v noci neprebalujem, davam hamburger s twofoldom alebo bbh s original vkladackami (cika az rano a riadnu davku :-D) vkladacky na den..
Výbava • 295 Najnovšia odpoveď
Dnes o 15:23   zajo79: @ronie111 lodger bunker x-)
Výbava • 467 Najnovšia odpoveď
Dnes o 15:03   brisalek: Ten nanoznik -fusak co je na videu jsem asi objevila u liteWay. Holt u nas zase neco neprodavaji co vyrobce nabizi i pro Multiway
Výbava • 2550 Najnovšia odpoveď
Dnes o 14:40   poppy1: @babykuky @bellablonde dakujem baby :-)
Výbava • 3073 Najnovšia odpoveď
Dnes o 14:16   denduska: @ellinka1 fuh tak to mas asi vacsiu babu, lebo moja mala na rok 82 cm.. my sme kocik kupovali pre mladsiu, lebo starsia sa v kociku uz nevozila asi..
Výbava • 1086 Najnovšia odpoveď
Dnes o 14:13   marzim: @leniszka No právě, taky mi přišlo divné, že se musí otáčet ta látka, aby to šlo přichytit a hlavně to bylo hrozně na těsno a jak malej kopal, tak m..
Výbava • 138 Najnovšia odpoveď
Dnes o 13:28   to.manka: @janka2110 Ahoj, Nemáš vyzkoušené tyto botičky od Primigi: http://www.detske-boticky.cz/celorocni-obuv/primigi-39893-77-otili.htm . Někde je totiž m..
Výbava • 4436 Najnovšia odpoveď
Dnes o 13:22   claire146: Holky díky moc radu, myslíte si že teda s těma muškama nebude problém? A chtěly jsme se zeptat náhodou stříška se nedá sundat a vyprát nebo ano.ale..
Výbava • 685 Najnovšia odpoveď
Dnes o 12:04   hanule05: @pipussa, zkoušela jsem to podle videa. Technicky to mám oblečené správně, ale prostě když ji mám na sobě, tak mi to nevyhovuje, různě mě to škrtí n..
Výbava • 2508 Najnovšia odpoveď
Dnes o 11:52   jaa: @nanika Taky jsme byly mimo tabulky.Nejprve nad čarou a ted už pod ní. :-D Ono se to nedá...Hlavně,že je malá spokojená a zdravá holčička.. ;-)
Výbava • 480 Najnovšia odpoveď
Dnes o 11:36   pimpa: @baruskaaa my sme nosili celu minulu zimu a budeme asi aj dalsiu. Dobre nam k tomu posluzila MaM kapsa, kupila som ju cez www.latkoveplienky.sk a ma..
Výbava • 202 Najnovšia odpoveď
Dnes o 11:10   majhar: Ahojte. My máme kočík Tako Jumper X kruhy a som snim maximalne spokojna. Pouzivame ho uz 3 mesiace a zatial som ziadny problem s nim nemala. Je perf..
Výbava • 1889 Najnovšia odpoveď
Dnes o 08:50   adka12: Baby chcem sa ešte opýtať, aké golfáče mali na trhu? Lebo ja by som chcela tento: http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=8449753&tab=10 a vraj to dováž..
Výbava • 1 Najnovšia odpoveď
Dnes o 08:27   latvia: @adka12 opytaj sa tu http://www.modrykonik.sk/forum/tema/kociky-z-polska/
Výbava • 1 Najnovšia odpoveď
Dnes o 08:08   danu: @maliana poprosim ta, v sekcii Vybava je dost tem ohladom najlepsich a najlacnejsich kocikov, skus pozriet tam
Výbava • 194 Najnovšia odpoveď
Dnes o 07:29   zanet2009: @lailaveve jinak děkuji za popis vaničky, já jsem ji naživo ještě neviděla,ale už podle rozměrů a obrázků vypadá prostorně. pro první dítko jsme měl..
Výbava • 622 Najnovšia odpoveď
Včera o 23:25   jiri.stavaric: Tak třeba Bexa a většina kočárků má to uchycená horší protože se jim ta korbička... na tom rámu viklá a to je pak hnus. U Camarela to pěkně drží.
Výbava • 521 Najnovšia odpoveď
Včera o 23:07   yravas: Baby, Indie sa už nedá zohnať nikde???? :-|
Výbava • 1769 Najnovšia odpoveď
Včera o 21:40   jerryjanka: Babulky surne zhanam adaptéry na quinny speedi na vaničku a autosedačku chcem sa len spytať ani nahodou sa nedaju použiť adaptery z Buzz že? nechce..
Výbava • 33 Najnovšia odpoveď
Včera o 21:23   adka12: @schnek ďakujem za info, musím porozmýšľať. Idem budúci týždeň do Poľska tak tam skúsim kuknúť tú Liru a uvidím, lebo tu u nás ju nikde nemajú a ked..
Výbava • 4 0 Najnovšia odpoveď
Včera o 21:19   flamenga: Http://www.abenys.sk/potlace-na-kojenecky-textil/
Výbava • 981 Najnovšia odpoveď
Včera o 21:09   janka2110: @sophie1981 dakujem za foto :-) Ukazem ho kamoske krajcirke ci by mi vedela nieco podobne spravit :-) Pridavam aj ja foto nasho P&T :-)
Výbava • 738 Najnovšia odpoveď
Včera o 21:05   evusinka: @777110789 No teda, tvůj kočárek je překrásnej!!! x-)
Výbava • 1545 Najnovšia odpoveď
Včera o 21:00   renabr: Tie kolieska pískaju lebo tá akoby puklica čierna sa šúcha zvnútra o to čo je dnu a to sa o seba dotýka a píska, netreba to mastiť stačí to nastaviť..
Výbava • 194 Najnovšia odpoveď
Včera o 20:43   miskatn: Prosim vas, neviete ci sa da v Bratislave alebo niekde nie v dalekom okoli kupit kocik NURSE DAKAR ? Vopred vdaka. :-)
Výbava • 951 Najnovšia odpoveď
Včera o 17:41   atreides: @blizennec není zač ;-) mmch já mám ten šedo-zelený a je to rok 2007 a ne 2006, jak tu někdo psal
Výbava • 2965 Najnovšia odpoveď
Včera o 17:37   evitamarko: @ninnaricci ahoj, robi mi to aj ked ho mam dobre rozlozeny... :-( uz som im pisala mail, ze mam s tym problem, tak som zvedava co mi odpisu. ale tie..
Výbava • 389 Najnovšia odpoveď
Včera o 16:58   ajka0077: Baby nemáte niektorá na predaj čiernu vaničku ku kočíku bertini???? =-) =-) nemôžem ju zohnať ;-(
Výbava • 1417 Najnovšia odpoveď
Včera o 14:48   ruda: No objednala jsem oboustrannou a pak došlo tohle, když jsem volala, omlouval se, že mají jen tyhle a že to zapomněli na webu přepsat, navrhl vrátit..
Výbava • 11 Najnovšia odpoveď
Včera o 13:34   jmalko: Naprosto souhlasím :)
Výbava • 41 Najnovšia odpoveď
Včera o 12:52   truksl1: Ahojte, jelikoz mame 2 drobecky 16M od sebe, dlouho jsme rozmysleli nad P&T... pak jsem ale na netu objevila I candy pear a bylo jasno. Krome 2 spor..
Výbava • 2 Najnovšia odpoveď
Včera o 11:59   jeinabe: @mucinka15 Ahoj mucinka, chcela som sa ta opytat, ci uz si si kupila tento kociar? Prave som na nho natrafila na nete a celkom sa mi zapacil a hlavn..
Výbava • 42 Najnovšia odpoveď
Včera o 08:46   kuspitka: Ahojte.dievcata poradte ,aky fusak je dobry do sportaku?
Výbava • 112 Najnovšia odpoveď
Včera o 08:40   usiko: Pztala som sa tety co to predava a vravela ze nie je....takze asi len deka alebo take nieco...
Infinity
Infinity
<< Novšie
>> Staršie
  Pridaj diskusiu alebo otázku