Názor na detský sirup Pikovit a Pikovit IQ

jarmilka1985
24. apr 2013

Ahojte baby!

Aky je vas nazor na detsky sirup Pikovit a Pikovit IQ od Slovinskeho vyrobcu? Mali sme Pikovit IQ a babka nam ma ho doniest, lenze vraj od februara 2013 a tazko zhana a zohnala len obycajny Pikovit co sme nemali. Aky je v nom rozdiel tie co ste mali oboje? Vdaka.

sisaha
24. apr 2013

@jarmilka1985 ziadny...väčšie IQ z neho neziska nikto.. 😉. su to obyčajne vitamíny

majenkajulka
10. júl 2013

pikovit iq obsahuje navyse omega 3 mastne kyseliny a spolu s B vitaminmi podporuje rozvoj reci a vývin mozgu

maculik78
20. nov 2013

Nie je pravda,že nie je medzi nimi rozdiel,je a veľký. Mám autistickú dcerku a pikovit IQ jej veľmi pomáha,mala som ešte staré zásoby,žiaľ už sa minuly a akonáhle ho malá pred sním večer nedostala bola nútená používať utlmujúce lieky,takže momentálne používame 2 druhy Marťankov - omega3 a s vytamínmi s pomar.príchuťov. Rozdiel je aj tu pre istotu v cene,zatiaľ,čo za pikovit IQ om ala 5,-eur,za tieto dva dám 17,-eur a ešte plus tablety pre deti s ADHD,čo jee dalších 12,-eur. Odky malá pikovit IQ brala,začaa vnímať a reagovať na svoje meno,na okolie. Tomu podobné boli aj vitamíny Hviezdičkovia,tabletu som prepichla a vytlačila z nej šťavu,tá je najdôležitejšia,samozrejme aj tieto pozastavili. Nechápem,prečo sa nespýtajú aj nás,ako to na deti zaberá. Máme VI stup.autizmu,je to niekedy hororové,hlavne,ked nám tento sirup vypadol. Takže jarmilka1985,rozdie v nich je.

maculik78
20. nov 2013

@majenkajulka Presne tak a výrazne pomáha autistom

renatka100
20. nov 2013

@maculik78 vitaminy su pre deti super ak su vsak kvalitne. Tento vitamin je naozaj v zlozeni tretotriedny v zahranici by ho detom za to zlozenie a pridavne latky ani nedali do ust detom. Proste na Slovensku sa konzumuje vsetok sit co uz inde nechcu. Ja kupujem cez amazon.co.uk Natrol kids multivitamin kde skutocne nie su ziadne pridavne latky!

maculik78
20. nov 2013

Mám autistku a teno sirup jej výrazne pomohol,nie som matka,ktorá dá do úst deťom všetko,čo reklamujú,jej zmeny stavu však po tomto sirupe Vám dokážu potvrdiť ako jej ošetrujúci lekári,tak aj personál v centre pre autistov,ktoré navštevuje. Nikomu sirup nenútim,len som poukázala,že má perfektné zloženie v jednom za prijateľnú sumu. A tiež mi nie jedno dávať malej 3 druhy ieku,ked všetky vitamíny,čo potrebuje a pomáhajú autistom sú v jednom s rozdielom ceny mesačne o 25,-eu. Mamičky,ktoré majú postihnuté deti s inkont.III.st. a žijú z úbohej predĺženej materskej ai vedia,čo je to otočiť každý cent a zároveň urobiť všetko pre zlepšenie stavu svojho dieťaťa.Samozrejme názor nikomu neberiem

cakankanedockava
22. jan 2017

@maculik78 ahoj, nasla si prosim ta nahradu za Pikovit Iq? my mame tiez doma autika, tak mi je luto, ze ho uz nemozem nikde zohnat...pocula si uz o karnozine? ja sa na to idem spytat neurologicky, vraj je to tiez fajn, len strasne drahe. dakujem

veronka4veronika
15. feb 2017

Vsetko je to iba biznis .....sami bordel sama chemia a vycucavace penazeniek !

prevenar
15. feb 2017

@jarmilka1985 nezmysel. kup poriadny odstavovac a odstavujte vsetko co vam pride pod ruku . urcite lepsie 🙂

blankaj
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
babatienko27
16. feb 2017

Prosim Vas jestvuje pikovit ?

blankaj
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
babatienko27
16. feb 2017

Je v nom rozdiel ? Klasicky som nasla v dr max iq maju vypredany

blankaj
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ask
21. feb 2017

@cakankanedockava ...ahoj, dnes mi kamoska vravela ze dostala kupit pikovit iq v lekarni Recept.