Detské centrum Šikulko a Jahôdka v Dunajskej Lužnej

zuul
11. máj 2012

Mamičky kedže nám nevzali Miška do štatnej škôlky, chcela by som Vás poprosim o zhodnotenie DC v Lužnej. Možné pozitíva, negatíva. Či sú tam dobré pani učiteľky, či sú tam Vaše detičky spokojné? Ďakujem Vám za všetky názory, pos trehy.

miracle
28. máj 2012

Nasho tiez nezobrali do skolky, dali sme ho do Jahodky. Zatial ss mu paci, nechcel ist domov.

eli23
4. jún 2012

my sme dali nasho synceka do jahodky a tiez nechce chodit ani domov najradsej by tam aj v noci spaval.ucitelky su uzasne perfektny pristup a aj lepsia cena nez v tej druhej skolke .som rada ze sme sa rozhodli pre toto dc

bibap
14. júl 2012

@eli23
@miracle
@zuul Ako si mozu dat, ze su otvoreni len do 17? Pri tych strasnych zapchach to clovek aby pred 4 odchadzal z prace? Kto si moze dovolit takuto pracovnu dobu???

eli23
16. júl 2012

@bibap maju napisane do piatej ale ked rodic nestiha zavola si do skolky ako ja a nikdy som nemala problem.napriklad obecne skolky su do pol 6.

natalia02
18. júl 2012

eli23 - prosim ta, ktora obecna skolka je v DL do pol 6? co ja viem - a syn mi tam chodi - tak na Brezovej je len do pol 5; a do 5 v pripade, ze ma popoludni kruzok (vytvarnu)
A este jeden dotaz - kde presne sa nachadza spominana jahodka? Nepoznam... Diky.

miracle
25. júl 2012

@bibap
S tym u nas zatial problem, ale urcite sa da dohodnut.
@natalia02
jahodka je tusim na dlhej ulici, v blizkosti ihriska

eli23
26. júl 2012

@natalia02 prepac pomylila som sa do pol 5 preklep 😒 nachadza sa to na dlhej ulici ako pise miracle

majusa
26. júl 2012

Jahôdku vrelo odporúčam. Naša Viki tam chodí 5 mesiacov. Ťažko sa nám bude odtiaľ odchádzať ☹

awe
26. dec 2012

dobry den maminy, chcela by som sa spytat na vase skusenosti s DC Jahodka, ako ste spokojne, ako su spokojne vase dieticky?hladame vhodnu skolku pre drobca a nevieme sa rozhodnut. Dakujem za kazdy nazor 🙂

gretkag
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zuzkazba1
6. sep 2013

Ja nemôžem súhlasiť s pozitívnymi reakciami na dc jahodka v lužnej.... včera som malú od tial vzala v šoku, pretože som ju našla zavretú!!!! samú!!! v kancelárii v cestovnej postelke... vysvetlenie znelo, že som si to celé zle vysvetlila...ako môže ostať malé bábo samé prosím Vás???? to sa dá ako vysvetliť???
určite neodporúčam ani v tom najhoršom sne!!!!!!

ninkoska
13. sep 2013

Pozdravujem mamicky.Dovolim si nesuhlasit s predosl.nazorom.Nase dieta chodi do dc jahodka cca rok.Velmi sa mu paci.A my sme spokojni ako s pristupom uciteliek,tak s pristupom pani majitelky.Nase skusenosti su pozitivne vdaka profesionalite a ustretovosti timu pedagogiciek a vedenia.DC Jahoka odporucam 🙂

zuzkazba1
30. sep 2013

To je Váš názor..viem čo som na vlastné oči videla predsa a mám aj od iných mamičiek žiaľ už 2 neg skúsenosti...žiaľ sa
škoda , že som sa to nedozvedela skôr...
jedná tiež o malé detičky, čo nevedia hovoriť:((((
možno majú prístup p. učiteľky rôzny - ako je kto komu sympatický alebo aj nie...

lucil66
30. sep 2013

@zuzkazba1 dobry den moja tam tiez chodila mala mala rok a osem mesiacov a tiezpo troch tyzdnoch zacala mat hysaky ked som ju tam brala a ked sme isli okolo tak kricala, ze nie do skolky nie nie.... tak som ju tam prestala davat. co tam chodia starsie deti z okolia mamicky su spokojne ale tie troj stvorrocne deti zavriet nikam nemozu lebo by to rodicom povedali. neviem ci malu zatvarali alebo co sa tam dialo, ale urcite to nebolo s kostolnym poriadkom,lebo nikdy predtym nemla problem s kolektivom. ako vam vysvetlili to, ze ste nasli malu zavretu v kancelarii?lebo by ma to celkom zaujimalo. dakujem vopred za odpoved (ked si predstavim,ze to robili aj mojej malej tak mam husiu kozu)

dandulka31
10. nov 2013

Zdravim mamicky, chcela by som sa vas spytat, ci nemate cislo na jasle jahodku, lebo im nefunguje stranka .Chcela by som ich vyskusat , 🙂 dakujem

popradta3
20. feb 2014

@dandulka31 ahoj, tiez skusam ziskat kontakt, stranka nejde, neviete mi oslat tel alebo stranku, pripadne adresu? Dik.

foraz
31. júl 2014

Ahojte,
nasa skusenost, spravte si nazor sami. V skolke je uz 2x slintavka len co sa o skolku zaujimame t.j. cca 3-4mesiace.
Nasa osobna skusenost
- malu nam vratili bez nohaviciek a ponoziek napriek tomu, ze v skrinke mala rezervne, nasledne mala prechladla a bola tyzden PN
- malu nam vratil s cudzim cumlikom v puse
- mala sa zacala v skolke pocikavat
- mala zacala mat hystericke zachvaty, ze nechce ist do skolky
- mala sa zacala bat sama v izbe a byt sama
- zo skolky nam ju viac krat vratili v cudziom obleceni a nejake sa aj stratilo
- mala nemala poriadne utrety zadocek, takze domov prisla s poriadne vystipanou ritkou a zacala mat aj "zenske problemy"
- deti sa hraju same na dove kde je o.i. dost vysoka smiklavka a kryty bazen

Co nam sama povedala
- spinkala som sama, bola som zavreta sama v izbe
- ine dieta mi ublizuje

Co sme si vsimli
- jedalnicek skolka nema vyveseny, na nase upozronenie ho spravili
- chlebiky sa pripravuju rano o 7:00 a podavaju sa detom o 9:00 - 9:30
- ucitelky okrem starostlivosti o deti vykonavaju aj ine cinnosti a preto nestihaju t.j. upratuju, peru, chystaju detom jest
- deti nedostavaju predpisanu stravu uvedenu v jedalnicku, na olovrant iba piskoty, alebo gulicky do mlieka suche bez mlieka (toto mame od malej nehovorim, ze vzdy)

Spravanie uciteliek a reakcia riaditelky
- nase pripomienky ucitelky z nejakeho dovodu stresuju 😉 preto sme si vyziadali stretnutie s riaditelkou, Ta nevyriesili absolutne nic, cela diskusia bola v duchu nechapem co odomna chcete.

Otazka: Co mala mala na olovrant. (Po tom co nam mala povedala, ze chlebik nemali iba piskoty)
Odpoved ucitelky: Neviem som z vas v strese.

Otazka: Neviete kde ma mala svoje nohavice?
Odpoved ucitelky: Neviem na take otazky je este skoro.
Tuto odpoved sme dostali na treti den o 7:05 rano po tom, co sme sa na to uz 2x pytali.

Nasim rozhodnutim aj po pristupe riaditelky k celej veci bolo dokoncenie mesiaca t.j. 6 dni. Na druhy den od stretnutia s riaditelkou vsak mala ochorela takze sa to este skratilo a zmluvu sme s DC Jahodka ukoncili.

Nechem aby toto niekto vnimal ako ohovaranie, alebo poskodzovanie dobreho mena, ale toto su fakty a nasa skusenost. Spravte si nazor sami ci dieta do DC Jahodka umiestnite, alebo nie.

8adamko8
21. aug 2014

Mila mamicka, som pedagogickou v centre Jahodka a som sokovana, ze takym nekorektnym spôsobom urazate personal. Vase i vsetky deticky maju maximalnu starostlivost v nasom centre. Neda mi, aby som nereagovala na mnozstvo nepravdivých informacii z Vasej strany. Jedalnicek bol kazdy tyzden vyveseny, ale nakolko sa v case prazdnin rekonstruovala jedalen ZS, brali sme stravu z iného zdroja a to len obedy. Desiata sa dovazala do centra cca. o 7 30hod a podavala sa pravidelne o 8 10hod. Po desiate sme mali rozcvicku a prebalovanie deti. O 9 15 sme uz boli na dvore alebo na prechadzke. Ak sa cas posunul, tak iba z dovodu zamestnania deti- vytvarne prace, citanie, ucenie sa pesniciek a basniciek,...Deti mali vyvazenu a bohatu stravu a nie ako tu pisete Vy. Piskoty a ceralie sa podavali detom len za odmenu namiesto sladkosti. Vase dieta si zvykalo na kolektiv, prvy krat bolo bez Vas a bolo na Vas silne fixovane a preto je uplne normalne, ze bolo placlive a obcas sa i pocikalo. Navrhli sme Vam, aby ste ju brali doobeda domov, aby si postupne zvykala. Z Vasej strany prisla odpoved, ze si musi jednoducho zvyknut. Aj to je pristup. Co sa tyka oblecenia, kazde dieta ma mat oblecenie podpisane, aby nedoslo ku vymene. Ine dievcatko malo tie iste nohavice a bolo v tom tyzdni nepritomne. Slintavka sa u nas potvrdila, ale deti sa mohli kdekolvek nakazit. Je to ochorenie virusove. Mohli ho dostat z hocicoho co daju deti do ust. Z tohto dovodu boli v tom istom case zavrete aj ine centra. Co sa tyka spanku, mala lezala pri nas v herni na lezadle, nakolko zo zaciatku si nevedela zvyknut v spalni. Po par dnoch uz ten problem nemala. Bez nohaviciek sa Vam jeden krat mala odovzdala, nasledne sa Vam kolegyna ospravedlnila, ze na ne zabudla. Vasa dcera ale mala leginy.
S Vasim manzelom sme otvorene komunikovali, ale po otazke ci je s niecim nespokojny, tvrdil, ze spokojni vlastne ste a nemame co riesit. Co sa tyka smyklavky a hier na dvore, nikdy a to podotykam nikdy neboli deti same.
Skor vidim problem na Vasej strane, Vase dieta ma 3 roky a na otazku -co ste dnes papali -keby mi dalo odpoved- piskoty, tak sa zasmejem a opytam sa priamo ucitelky.
Vzdy sme Vas informovali, co dieta robilo, ako sa spravalo, ako a co jedlo a kolko,...
Ku vsetkym detickam sme sa spravali ako ku vlastnym. Skuste sa porozpravat s inými rodicmi a ich detickami.
Neviem, kde beriete tu drzost takto ociernovat!!"
S pozdravom Zuzana a Katka

foraz
11. sep 2014

Dobry den p. Ucitelka,
tak ako ste zavadzali predtym zavadzate aj tu na internete. Miesto toho, aby ste si priznali zlyhanie a slusne sa ospravedlnili. Moja dcerka chodila 1. tyzden iba dopoludnia a obtyzden bola chora a toto sa opakovalo v pravidelnych intervaloch. Takze skoro viac do centra nechodila ako chodila. To je vase prve klamstvo a len poukazuje na to aky tam mate bordel ked ani taku trivialnu informaciu nemate v evidencii.
Duhe klamstvo je, ze jedalnik bol pravidelne aktualizovany. To nie je pravda vid. prilozena fotka odfotena 22.7.2014 7:28, zobrazuje jedalnik mesiac stary. Inak na toto sa stazovali aj iny rodicia a to nemozete popriet pretoze sme s nimi v kontakte.
To ze deti boli na dvore same mame od inej maminy s ktorou sme sa bavili v obchode a tiez si stazovala na chybajuci jedalnik.
Tretie klamanie je o casoch ktore pisete, klamete tu, alebo klamete na vlastnej stranke a vyveske v skolke?
9:00-9:30 desiata + hygiena http://www.dcjahodka.sk/#!//aktivity/režim-dňa....

K tomu, ze ci verit, alebo neverit vlastnemu dietatu je na kazdom rodicovi, kazdopadne sme postupovali tak ze sa Vas na to manzelka hned na druhy den rano pytala no vasa odpoved bola, ze ste v strese a neviete odpovedat. Tak to je super odpoved pedagoga platiacemu rodicovi.

V neposlednej rade pani ucitelky ste v sukromnej skolke a rodicia su platiaci zakaznici tak by ste sa k nim mohli spravat trosku na inej urovni a nie klamat a zavadzat.

S pozdravom Sarinkin tatino

p.s.: aj prvy prispevok som pisal ja, takze oslovenie Mila mamicka ma prijemne pobavil.

maxada
1. nov 2014

mam pocit, ze sukromne materske centra v D.Luznej sa neriadia heslom "nas zakaznik, nas pan" ... zeby tazili z toho, ze ich tu je malo?!?

januvia
4. nov 2014

Ahoj maminy a tatinovia. Ak pracujete v BA a dochádzate z Dun. Lužnej, potom by ste mohli vyskúšať jasličky Simba v Podunajských Biskupiciach. Sú hneď na začiatku, väčšina detičiek v nich je z Lužnej alebo z Košarísk. Ide o rodinný domček, v tichej ulici, malý kolektív detí, skrátka taká veľká rodina 🙂 Pozrite bližšie info na web stránke alebo na fb. Pekný deň 🙂

bubkodc
5. dec 2014

...alebo detské centrum Bubko priamo v Dunajskej Lužnej, kuk web 😕 🙂

zuzkazba1
25. nov 2015

@foraz Ved napokon asi už preto je zavretá konečne jahodka nie??? c
hvalabochu a verím Vám všetko čo ste napísal - mám podobnú skusenosť ešte teda horšiu s tým zatvváraním - čo som teda na vlastné očo videla avšak samozrejme že to každa p. učitelka poprela aj sama riaditlka - ved bude stáť za svojim biznisom nie?
len mi je nechutné že robia biznis ktorý vobec neovládaju a ešte na to trpia male detičky!!! tak na toto musí byť silný žaludok akože naozaj!
obyčajné ludské hyeny a p. pedagogičke by som vzala titul až by bola čierna!
pekný den
zuzana

lucil66
25. nov 2015

@zuzkazba1 veru uz je zavreta, tak asi bol dovod

zuzkazba1
26. nov 2015

@lucil66 určite 🙂
ale jednu pani učitelku ešte stretávam v bille v Šamoríne - ešte je vyčistím žaludok riadne prismo tam v obchode!

kvetina28
31. jan 2016

Dobrý deň.🙂 Od marca 2016 otvárame Súkromnú škôlku a jasle v Rovinke vo veľkom rodinnom dome s obrovskou záhradou. Prijímame detičky od 12 mesiacov do 5 rokov. Zameriavame sa na anglicky a nemecky jazyk. Otváracia doba:7:00-18:00. Cena už od 200 eur.Viac info na zvila88@gmail.com alebo na 0948427110.