Jasle v Nových Zámkoch

poi99
1. okt 2013

Našla som pár starý diskusii, ale tie mi veľmi nepomohli. Viem, že v NZ sú súkromné jasle Lienka a Severka. Ale cenník mala len Lienka a mali by tam byť i dáke mestské.. Berú deti i keď nie sme z NZ?

xmirax
1. okt 2013

Ahoj, čo som ja počula tak v tej Severke sa platí údajne 13,- eur na deň... a údajne sa platí aj za ten deň keď dieťa nejde do jasiel ale asi nie celých 13,- eur, to som ja počula od jednej známej.

berryvajt
2. okt 2013

moje kočky chodili do jaslí na Čižmársku - Krajina zázrakov....100% spokojnosť,vrelo odporúčam... sú aj na FB🙂

poi99
autor
2. okt 2013

@berryvajt a koľko si platila, ak sa smie spýtať? Myslíš, že bude problém s tým, že nie sme z nz? a je tam v blízkosti i škôlka? (pre malú od budúceho r...)

berryvajt
2. okt 2013

@poi99 problém to neni,ani my nie sme priamo z NZ,majiteľka je veľmi ústretová,učiteľky sú super...škôlka je blízko...

vuci
7. jan 2014

ahojte BAby,
my práve teraz riešime tému jasličky.... malá vo febr. bude mať dva roky, a pribudla mi jedna pracovná príležitosť, tak rozmýšlame nad jasličkami. lenže nemáme žiadne skúsenosti, ani moc nikoho nepoznám kto tam dáva detičky. Tak by som veľmi prijala vaše konkrétne názory na jasličky v nových zámkoch. Kam Vám chodia detičky, ako ste spokojné a tak ďalej.... za vaše dotazy vopred ĎAKUJEM!!!! emoticon

alka333
26. apr 2015

vrele odporúčam ROZPRÁVKOVO n.o., na Riečnej 36 (kúsok od Čerešňovej)!!! berú deti už od 6 mesiacov až do 5 rokov, sú webe aj na FB, žienky pozrite

lilu74
14. júl 2016

A co vravite na Lienku?mate s nou niektora osobnu skusenost?

ingeh0
23. okt 2018

No tak ja mám najhoršiu skúsenosť s Kvietkom (Katka Slniečko). Malý tam chodil cca mesiac, keďže som musela uhradiť celý mesiac a to bol stále chorľavý a mával často zapareniny. Neskôr som zistila, že sú tam zamestnané nekvalifikované sily z úradu práce, tak asi zato. No a vyvrcholilo to tým, že už mi tam absolútne nechcel chodiť, plakával aj pri vyzdvihnutí, nielen ráno a povedal mi, že "teta kričí". Preložila som ho inam a odvtedy nemáme problém.

snehulienka99
20. jún 2019

@ingeh0 mozem sa spytat kde teraz chodite? Kolko mal maly ked ste tam boli?

snehulienka99
20. jún 2019

@ingeh0 aj ste sa stazovali? Co vam povedali?