Mliečko na citlivé bruško

eejuska
23. okt 2013

Dobry den zaujimalo by ma preco sa ziadne mliecka na citlive bruska nevyrabaju h.a. ved aj deticky co papaju hypoalergen maju citlive bruska my sme koli tomu ziadne take mkiecka pit nemohli :(

mlieka_hami_miriam
23. okt 2013

@eejuska
Mila EEjuska, Hami zatial vo svojej ponuke HA mliecka nemá, ale Nutrilon anoli 🙂 Mlieka Nutrilon comfort alebo Anti-colics su hypoalergenne a zaroven zmiernuju traviace tazkosti u babatiek. Nutrilon comfort pomaha pri zapche a nafukovani a Anti-colics zmiernuje koliky u dietatka. Ak vase dietatko trpi podobnými problemami, mozete vyskusat prave toto mlieko, pravdaze vzdy po porade s pediatrom.
Zelam pekny den!

drobcek26l
23. okt 2013

@eejuska My sme pili Sunar Nutradefense HA, vraj je vyrobený špeciálne pre citlivé brušká a nám naozaj pomohol

nika1020
23. okt 2013

...napisala som aj v druhej teme, ale doplnim este cosi.
ja mam problem, ze kombinujem prikrmovanie s UM a aj dojčím, okrem toho mala papa uz aj inu stravu, nemame s nou problem.
Dojcenie potrebujem zastavit z mojich zrdav. dovodov. Zacali s me s UM s velkymi tazkostami, lebo mala odmietala culmle, flase.žiada len prsnik...tak sme skusili lyzickou. Od minuleho mesiaca nam zacala grckat, ma vetry, tak sme skusili teda Hami na citlive brusko, Prestali zapchy, aj grckanie, nam sa to mliecko osvedcilo, ale vetry ma stale. To grcanie zacalo, ked som skusila pridat do stravy varene kuracie mäsko. Mala ma už o tyzden 7 mesiacov, papa zeleninku.Mäso som preto vylucila este na nejaku dobu. Ja - Vylucujem vsetky jedlá čo naduvaju, ja sa tiez kontrolujem kedze dojčim, ale je zvlastne ze pri tom "prdkani" neplace... len ma to znepokojuje.
Ja osobne mám veľky problém odstaviť od materskeho mlieka dcérku, aj z toho dôvodu, že nemá cumeľ, idú jej zuby.Takže si myslím, že kombinácia UM a MM je dosť problém. Ale citlivé bruško nám pomohlo zmierniť Hami na citl, bruško.Iné som neskúšala na odstránenie príznakov.

eejuska
autor
23. okt 2013

My uz kolikunemame davno len vtedy nam to teda dost vadilo ze som nevedela zohnat ha na citlive brusko

mlieka_hami_miriam
23. okt 2013

@nika1020
Mila Nika1020,
Sme radi, ze mlieko Hami Citlive brusko pomaha. Velmi nas to tesi. 🙂 Pisete, ze dietatku sa tlacia zubky.
Na zmiernenie neprijemneho pocitu, ktory pri prerezavani zubkov často byva, mozete dietatku dat hryzatko, popripade existuju rozne gely na zubky ci homeopatika.
Ak by ste potrebovali s niecim poradit, mozete sa na mna kludne obrátit, bud tu vo fore alebo napisat sukromnu postu.
Zelam este pekny den!

alzbetka73
30. okt 2013

Chcela by vas spytat,mam problemy so synom so stolicou,kaka raz za styri dni. Papame bebu komfort,kupila som hami proti zapche a maly mi to ani do ust neda,skusala som toto mliecko ja a je uplne horke,neporadite mi nieco? dakujem

aamnicka
30. okt 2013

aj my pijeme mliecko Hami na citlive brusko na zapchu a koliky a maly sa mi nevie vykakat a cele dni sa len puci.....nejaky tip ako mu pomoct?

mlieka_hami_miriam
31. okt 2013

@aamnicka
Mila Aamnicka,
Mlieko Hami Citlive brusko Pri zapche a kolikach posobi vdaka pritomnosti beta palmitatu proti tvrdej stolici a vyprazdnovanie u babatka by malo ulahcit. Ako dlho dietatko nekakalo? Ak je to 2-4 dni, tak je to u dokrmovaneho dietatka stale v norme. A ako dlho papate toto mlieko? A papa/pije dietako okrem mlieka este nieco ine?
Dolezite je aj spravne urcit, ci je dietatko nespokojne, lebo sa nemoze vykakat alebo je to "pucenie" a nespokojnost babatko sposobena tym, ze ma dietatko koliky, bolesti bruska, ktore su sposobene este nezrelym traviacim systemom. Odporucam brusko babatku masirovat v smere hodinovych ruciciek, tak pomozete peristaltike criev, teply obklad na brusko(termofor), ci nosenie a pohojdavanie dietatka bruskom dolu smerom k dlani.
Zelam pekny den.