Ako riešiť stresovú inkontinenciu po pôrode?

zuzanockamt
14. apr 2011

Chcela by som od vás nejaké rady alebo skúsenosti ohľadom stresovej inkontinencie po pôrode ... ja som cvičila cviky na posilňovanie panvového dna už dávno pred tehotenstvom, aj v tehotenstve a dokonca aj hneď na druhý deň po pôrode, no bohužiaľ sa mi tento problém nevyhol ... inkontinencia ma trápi hlavne pri nejakej záťaži - kýchanie, kašeľ, beh ... nie je to našťastie v nejakej veľkej miere, ale aj tak to chcem riešiť ... ak ste sa aj vy s tým stretli, tak ako ste to riešili ... vyhľadali ste lekára alebo sa s tým dá popasovať aj inak ... a hlavne, dá sa to postupom času do poriadku?

stardust
14. apr 2011

@zuzanockamt ahoj, no aspon u mna sa to dalo doporiadku s casom, nemusela som s tym ani k lekarovi, akurat som cca tyzden dva zvykla zadrziavat moc pri moceni.

ikke
14. apr 2011

@zuzanockamt cvicis tie cviky na posilnovanie panvoveho dna este stale? pokial viem, prave ich cvicenie PO porode by malo vyrazne pomoct

zuzanockamt
autor
14. apr 2011

@ikke ano, cvicim, nejaka mala zmena od porodu uz je, ale myslela som si, ze to bude vyraznejsie 😅

milkav03
28. aug 2014

ja tize posilnujem a cvicim. teraz asi mesiac fungujem na Incovenal Comfort.. zatial som velmi spokojna. dufam ze to takto pojde dalej. a zbavim sa toho problemu uplne

lauricita7
31. aug 2014

Incovenal Comfort je super..pre mna zazracny produt 🙂

tamaram283
7. dec 2014
Používateľ tamaram283 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od tamaram283.

AHojte, ja som mala taky problem tiez, mne sa to stavalo hlavne pri sporte...dost neprijemne, hladala som na nete vsetko mozne a citala rady od tych co si tym presli, poradili mi Incovenal Comfort a Kegelove cviky a vysledky sa uz dostavili 😀 verim, ze pomoze aj tebe ;)

rsimona
24. júl 2019

Baby odporucam si nastudovat nieco o terapii alebo liecbe s nazvom Emsella, ja som sa tymto trapila dost dlho, cely zivot sportujem, som aktivna, jem zdravom, nenapadlo mi, ze sa to moze diat aj mne, ale clovek mieni, zivot meni a po porode (rodila som klasicky) to predsa len zacalo... xy tabletiek, xy sedeni, xy vysetreni... pomohli mi az v Ziline (som z BA, resp. zijem v BA) a aj ked tuto techniku aplikuju aj inde, isla som na odporucanie. Cely proces je bez operacie, bolesti atd, teda ziadny zasah do tela!!! Co je nieco, co strasne ocenujem, kedze aj porod som chcela klasicky a nie cisarskym... Skuste sa ozvat (dufam, ze mozem napisat nazov Estetickej klinike Kamala v Ziline), opytat sa priamo na tuto praktiku.. urcite radi poradia. Nie je to proces samozrejme zadarmo, ale je minimalne u mna 100%ny.

99pavla99
Odpoveď bola odstránená
Zobraz