Cysty na prsníkoch

kinedrilka
4. mar 2012

AHOJTE MILE MAMICKY.JE TU NEJAKA MAMICKA, KTORA MALA CYSTU NA PRSNIKOCH A POSLALI JU NA CHIRURGIU?...JA IDEM V STREDU A VRAJ MI BUDU Z NEJ VYBERAT TEKUTINU NEJAKOU IHLOU. STRASNE SA TOHO BOJIM A RADA BY SOM VEDELA, AKO TO PREBIEHA. ☹ JE SANCA,ZE SA MI POTOM STRATI,ALEBO ASPON ZMENSI????

maji9
4. mar 2012

@kinedrilka Ahoj.je mi luto ze mas take problemy ale je na to riesenie neboj sa.Moja mama mala velku cystu a lekar to chcel vydat ale ona na to zacala brat vitaminy a uplne jej to zmyzlo.Mam kontakty na doktorov ktorych kludne mozes zavolat budu ti dat rady ako z toho zabit bez liekov.Napis mi na adamcsek@gmail.com a poslem ti opis o vyrobkoch co moja mama brala🙂mam aj velmi dobre clanky od doktoroch aj tie ti poslem.

nori21
4. mar 2012

@kinedrilka Ahoj, aj ja mám problémy s cystami, mám ich skoro desať rokov, chodím na usg dvakrát ročne,
beriem E vitamín s menšími prestávkami, ale ja chodím na onkologickú-mamárnu poradnu nie na chirurgiu.
Mne sa zmenšujú niekedy sa zvačsujú, cítim ich hlavne pred menštruáciou.
@maji9 o aké výrobky ide, ktoré brala vaša mama? Môžete mi to napísať?

miriamc
4. mar 2012

@kinedrilka Ahoj tak ja som sa tiež dozvedela pri preventívnej usg prsníkov že musím podstúpiť punkciu čiže biopsiu nakoľko mám na ľavom prsníku cystu o veľkosti 10mm je nezhubná vyplnená čírou tekutinou (podľa doktorky sa nemám ničoho báť) ale mám zvýšený CA125 (onkomarker nie je nejak extra zvýšený konkrétne 59 a norma je do 35) tak sa doktorka rozhodla že urobí punkciu - že je to bezbolestný zákrok trvajúci 20 minút - ihlou odoberú vzorku - pichnutie je ževraj ako keď Ti berú krv a potom len nasá tu tekutinu do striekačky a pošle vzorku na cytologické vyšetrenie či to nie je patologické a do 2-týždňov je výsledok - ja som z toho nie moc nadšená lebo ja si myslím že mierne zvýšený onkomarker je skôr z podozrenia na endometriozu čo je tiež svinstvo a liečim sa zatiaľ hormonálne ale čaká ma asi laparoskopia. Tak nám držím palce ja by som tú punkciu mala absolvovať do mesiaca.

maji9
4. mar 2012

@nori21 Ahoj.Ona pila Aloe Gel-Berry, a caj, a papal Lycium Plus,A-Beta-Care a Omega 3.Napisem ti co obsahuje napriklad A-Beta -Care: jedna kapsula obsahuje Beta Karoten(provitamin A) 3.8mg, Vitamin E 100mg,a co je najdvolezitejsi Selen 12.5ug.porovnaj stym co si ti brala.Su to vyrobky od forever aloe vera.Mi mame velmi velmi dobre skusenosti s vyrobkama.Napis mi keby si chcela podrobnejsi opis o vyrobkoch a kontakty na lekarov.Este rychlo nepisem ze napriklad Lycium obsahuje 150 antioxidantov kto ma cistu,alebo rakovinu najlepsi vyrobok na to.V madarsku uz pouzivaju na onkologii Lycium Plus.
adamcsek@gmail.com

nori21
4. mar 2012

@maji9 Ďakujem, pozriem sa za tým, a máš e-maily na tých lekárov, nakoľko som z východného Slovenska
nemám možnosť cestovať za nimi.

maji9
4. mar 2012

Mam telefonne cisla na nich.Je aj urceny den a cas kedy sa im da zatelefonovat.iba prosim napis mi na adamcsek@gmail.com a poslem ti cisla.diky

silvia07
5. dec 2012

@miriamc ahoj , prosim ta ako si dopadla s tou punkciu?...je to naozaj bezbolestne?..mna to caka vo februari ☹

boba0013
11. apr 2015

Ahojte može mi niekto presne popísat ako prebieha odstránenie tekutiny z cisti v prsníkoch...mam s toho paniku:(( dakujem

ovecka63
11. apr 2015

prosím vás a kde sa dá zohnať ten liek Lycium plus,a cca koľko stojí???Dakujem vopred za odpoved:!))

andrejka74
11. máj 2015

@maji9 ahoj, staršia téma ale chcela by som sa opýtať v akých dávkach tvoja mamka užívala prípravky od FLP, ďakujem za odpoveď

andrejka74
11. máj 2015

@ovecka63 ahoj, prípravky sú od Forever living products, ak sa zaregistruješ na ich stránke máš automaticky 15% zľavu a LYCIUM PLUS je potom 33,- EUR (100 ks)

blankako
24. feb 2016

Ahojte, vyberali mi tekutinu z cysty a bola tmavohneda ,mal to niekto? Ci uz mam mysliet na najhorsie? 😐

ninulik28
18. sep 2016

@blankako ako ste dopadli s tou cystou prosim Vas? A tmavohnedou tekutinou?

poloprudska
25. sep 2016

@miriamc ahoj mozem sa opytat nieco ? Tie onkomarkery ti este stale sleduju ? Lebo ja ma ties zvysene na 80 a cysty v prsnikoch ale doktorka povedala ze nic neznamenaju . tak neviem ci sa mam obavat .

blankako
1. nov 2016

@ninulik28 vysledky boli v poriadku a kedze sa to uz dalej nenaplnilo, tak nieje potrebna ani dalsia kontrola🙂

barborka999
15. máj 2017

Ahojte zienky.chcela by som sa sa s vami poradit.alebo aspon sa opytat ze ci niektiravs vas podstupila punkciu cysty v prsniku.pri preventivnej prehliadke na sone prsnikou mi nasli daku hrcku 5mm a doktorka ma hned objednala na punkciu,ze to je bezbolestne...no bojim sa ,a je nutne do toho zasahovat?dakujem za akukolvek odpoved.

denisse1311
2. jan 2024

@maji9 ahoj poprosím info o vitamínoch ďakujem