Ešte som nedosiahla orgazmus

tinatina29
23. jan 2012

Prosím o pomoc... o poctivosť som prisla v 27 rokoch... teraz mám 29, nasla som si priatela, ktorého velmi lúbim, momentálne máme problémy, partner mi povedal ze ma nemiluje a chce ma opustiť, po 9 mesiacoch...ja si ale myslím, že celý problém je v tom, že nedokážem dosiahnut orgazmus... vlastne som ho nikdy nezažila... , myslím ze aj ked si to neuvedomuje, ze je problém práve v tomto... rozumieme si planovali sme spolocnu buducnost. nepoužívame ochranu a priatel to nikdy nevydrží a pred tým ako sa mám urobiť, začne ejakulovat. povedal mi ze ked na mne vidí ze to na mna ide tak nemoze vydrzat... potom by sme aj mohli pokračovat, ale on sa bojí že otehotniem, že mu tam ostali nejake spermie. dnes si dam antikoncepciu a dohodli sme sa ze pojdeme niekde na víkend na nejaký pobyt, kde budeme samy ... väčšinou sexujeme v aute lebo nie je kde... ja viem ze to znie ako keby to písala nejaká 15... ale naozaj nie je kde. Prosím poradte mi som zúfalá... Ako mám dosiahnuť orgazmus?

pempusik
23. jan 2012

@tinatina29 tak v prvom rade by malo zalezat aj partnerovi na tom, aby si ten orgazmus dosiahla. Na druhej strane skus spoznat svoje telo, co mu chyba, co potrebuje a bud sebecka, dopraj si. Je jasne, ze to prve poblaznenie vo vztahu prejde po par tyzdnoch. Potom je to vsak o tom, ze stale s tym clovekom chces byt. Respektujes ho, vies, co my chyba, chces sa o neho starat.
Ak ti tvoj priatel povedal,z e ta nemiluje a chce ta opustit, to nie je prilis dobre pre buducnost. Ak sa uz teraz pohrava s tou myslienkou, potom co mozes od neho ocakavat do buducna?

stardust
23. jan 2012

orgazmus dosiahnes len pravidelnym treningom, ked spoznas svoje telo. Na druhej strane, keby mi chlap povedal, ze ma nemiluje a beriem ten vztah vazne, nespravala by som sa ako handra, s ktorou moze zametat podla lubovole.

tinatina29
autor
23. jan 2012

ano ja viem, ale ja si myslim ze ma lubi, len on je velmi sklamany... robi pre mna vela je mu smutno ked spolu nie sme... bojí sa o mna ked idem na dlhu cestu autom, ja si myslim, že ma niekde blok, ktory mu nedovoluje milovat... on je z toho tiez nestastny... a snazi sa... ja uz som par krat skoro dosiahla orgazmus ale ked to na mne videl tak sa urobil...a potom uz nemozeme pokracovat...nechcel aby som si dala antikoncepciu, boji sa o moje zdravie... dnes sme sa dlho rozprávali a dohodli sme sa ze si dam tu antikoncepciu a pojdeme na víkend... my spolu nebývame a ked sme v aute alebo niekde na navsteve a ja viem ze za dverami su ludia co nas mozu pocut tak sa neuvolnim... ja si myslim ze je to len vo mne... ale bojim sa ze nam to nepomoze a ze nedosiahnem org.
ja viem co mi robi dobre zajtra sa pokusime o tom porozpravat ze co sa komu paci a komu nie, jemu je trosku neprijemne sa o tom rozpravat ale zatial spolupracuje...

tinatina29
autor
23. jan 2012

@stardust no ved to... ze sa neda pravidelne... aasi to tak vyzera ze som ako handra...ale ja ho lubim... a myslim ze aj on mna...ale sa boji ze ked ma nevie uspokojit tak si po case budem hladat druheho --... jeho bývalá ho podvádzala a on sa s tym nevie vyrovnat...ale to si myslim len ja... neviem ci je to naozaj tak

stardust
23. jan 2012

@tinatina29 ja som tiez fungovala velmi dlho na principe such sem such tam...o orgazme som ani nechyrovala 😀 Chce to pravidelnost, uplne uvolnenie, aby si vedela pocuvat potreby svojho tela...to ti povie najlepsie, ako si privodis rozkos.

stardust
23. jan 2012

@tinatina29 a hlavne sa vykaslite na myty a predsudky panujuce v oblasti milovania!!!

briketa
23. jan 2012

@tinatina29 len hadam podla nicku, ze mas 29. to najlepsie este len pride 😎 .
skvely trening poskytuje jedna "hracka" nazyvana aj bunny (zajacik)
http://www.amazon.com/gp/product/B0067FVQJG/ref...
je to to najlepsie na trhu 😵

tinatina29
autor
23. jan 2012

@stardust ako to myslis?

tinatina29
autor
23. jan 2012

@briketa dakujem za radu ale vibrátor som už skúšala, ruší ma ten zvuk...

tinatina29
autor
23. jan 2012

dakujem, ale uz mi nemusite radit... uz je celkom koniec... rozisiel sa so mnou ☹((((((

briketa
23. jan 2012

never mind

stardust
23. jan 2012

@tinatina29 ahh, nech sa z toho rychlo dostanes a najdes si ineho, lepsieho 🙂

warholette
23. jan 2012

juj, za dve hodiny je zo spolocneho vikendu rozchod, no to je teda... 😝

mamacat
23. jan 2012

@tinatina29 akoze ti uz nemusime radit? ved tie rady sa ti zidu do zivota! 😉
pride dalsi chlap a ty budes vediet ako nanho 😀

tinatina29
autor
24. jan 2012

@warholette no vidíš... kto toto dokáže? ☹

tinatina29
autor
24. jan 2012

@mamacat ja už neverím že ešte niekoho nájdem...alebo ak tak to dopadne tak isto... lebo potrebujem čas... a tko bude strácať čas s tym kto si ani neviem urobiť dobre...

stardust
24. jan 2012

@tinatina29 hlavu hore...ten chlap za vela nestal...ja som bola tiez v podobnej situacii ako ty...ked som uz ani nedufala, objavil sa moj chlap v obzore a tieto veci s orgaznom sa dali doporiadku hadaj kedy? Az po porode!
Ak od teba tvoj ex vyzadoval, aby si dosahovala orgazmy po par suchnutiach ako v porno filmoch, tak moc dobry milenec asi nebol a ty si bola ta, ktora s nim stracala cas.

tinatina29
autor
24. jan 2012

ja neviem ja mam tendenciu kazdeho chlapa si zastavat asi robim chybu... problem bol v tom ze sme nemali nikdy klud a neboli sme spolu pravidelne... milovali sme sa len v aute... ked sa to tak vezme tak nic pre to neurobil, lebo som mu niekolko krat povedala ze na to potrebujem trening cas a klud...prázdny byt alebo dom... a ked uz som bola skoro na spicke tak to nevydrzal a museli sme skoncit... lebo ho to strasne vzrusovalo ked videl ze to na mna ide

liz_lemon
24. jan 2012

@tinatina29 mne sa zda, ze ta ten tvoj ex len vyuzival, normalny chlap sa takto nechova
takze hlavu hore, a co najskor na neho zabudni, zasluzis si urcite niekoho lepsieho

stardust
24. jan 2012

skutocna laska pretrpi aj sexovanie v provizornych podmienkach

tinatina29
autor
25. jan 2012

@stardust ona to bola skutočná láska iba z jednej strany... preto to takto dopadlo ☹

ivankaalenka
5. okt 2012

ja mam 31, sex som mala od 20 a predstav si, ze som orgazmus v zivote nemala. Nikdy a nejdem sa kvoli tomu vesat 🙂 on bol podla mna riadny pako a trpel egoizmom a nejakym komplexom, kaslat na takeho. Tie reci, ze nechcel, aby si si dala antikoncepciu kvoli zdraviu. HAHAHA. Preco si pako nenasadil kondom????????? Dlhsie by vydrzal a mal zavriet oci, aby ta nevidel 😀 chlapa si najdes a hadam aj normalnejsieho a menej zakomlexovaneho 😎

mowinka1
6. okt 2012

tinatina29 a maš problem aj s orgazmom ked si to "urobiš sama" ???

biancarv
6. okt 2012

@tinatina29 jednoznačne vymeniť sexuálneho partnera, muž keď ženu miluje, tak mu zaleží na tom aby bola uspokojená a miluje sa s ňou naozaj a nie že si z nej urobí iba gumenú anču na ktorej sa treba odbaviť, to je fakt strašné, mala som pred tým takého a taký sex stál naozaj s prepačením za hovno. Môj manžel je už iné kafé, ten sa teda dokaže so mnou pohrať akýmikoľvek spôsobmi a o orgazmi nemám núdzu 😉

sliznik
22. dec 2013

Nemá ruky, ani jazyk? V prvom rade ho ry musíš viesť. Ukáž mu cestu k svojmu vrcholu neresti! Nech sa s tebou hrá a tak.... A povedz mu, co sa ti páči a vzrušuje!!!

sliznik
24. dec 2013

@tinatina29
"ano ja viem, ale ja si myslim ze ma lubi, len on je velmi sklamany.."
Vy musíte byť presvedčená, že vás miluje!!!!!
neexistuje žiadne myslím si...

aduskatt
24. dec 2013

@sliznik tema je viac ako rok stara🙂 asi Ti uz autorka neodpovie

zita19
24. dec 2013

@aduskatt @sliznik
A mozno aj odpovie... blazena rozkosou podakuje za rady 😉