Kurie oko na nohe

miskacharly
12. feb 2014

Ako sa toho zbavit bez bolesti.mam ist k chirurgovi to vyrezat?boli to?

luba28
12. feb 2014

@miskacharly 7 dni davat kusok cibule a prelepit,...

evening_star
12. feb 2014

Podľa toho, v akom je to štádiu. V tom počiatočnom mne pomáha citrónová kôra namáčaná cez noc v octe, a to potom prilepiť, a ešte v lekárni na to predávajú takú ceruzku, čo obsahuje striebro myslím. Ak už to je väčšie, tak na kožnom to vypaľujú.

janinah
12. feb 2014

hlavne treba vedieť,či je to kurie oko alebo bradavica..na kurie oko som prikladala každú noc 100%ný čajovníkovy olej z lekárne,po pár dňoch to tak zmäklo,že sa dalo vyšprtať skoro bezbolestne pinzetou

miskacharly
autor
12. feb 2014

Mam to uz od septembra.najprv som myslela,ze je to len obycajny otlak

alami
12. feb 2014

@miskacharly choď na kožné zistiť, či je to vôbec kurie oko, bradavica vyzerá pre laika na nerozoznanie a postup je potom iný. Na kurie oko potom existujú náplaste v lekárni a na bradavice zmrazovanie dusíkom - tiež kúpiš v lekárni, alebo ti to urobia na kožnom. Treba riešiť čím skôr, kým to nie je moc hlboké.

miskacharly
autor
12. feb 2014

@janinah je to kurie oko.take zlte a v strede cierne bodky

miskacharly
autor
12. feb 2014

@alami na rukensom mala bradavice a tie mi zmilzli.toto viem,ze je kurie oko,uz mi to potvrdili viaceri.

sakura77
12. feb 2014

Moj maly mal, , davali sme kolodium forte.pomohlo.je to na kurie oka aj bradavice.

natinecka
12. feb 2014

ja som davala propolis, mala som asi 6 vedľa seba a zmizlo to, dcera mala na chodidle a tiež jej pomohol, davali sme ho na vatu a menili aj 10 krat za deň...v kuse asi 2 tyždne...potom to akoby zoschlo a odlupli sme to...dcere som ešte vybrala taky akoby koreň...a je to bezbplestne

sakura77
12. feb 2014

Ozaj a este ma napadlo, synovec ich mal strasne vela na chodidle, jemu zabral na to ten wartner..a velmi rychlo.pritom to mal veľmi dlho a nic nezaberalo.poskusaj.

sunshineka
12. feb 2014

@miskacharly si si ista?lebo zlte s ciernymi bodkami mi sedi na popis bradavice.tu som mala na prste.

gab1kaaa
12. feb 2014

Ja som bola s tym len u kožnej, chodila som pravidelne na dusík a ono to fakt zmizlo.. samotne vypaľovanie dusikom nieje ani bolestive.

miskacharly
autor
13. feb 2014

@sakura77 a po akom case to asi zmizlo?

@sunshineka som citala na internete,tak to tam bolo opisane,mozno ze sa mylim.

kiki68
13. feb 2014

ja som to mala na nohe na palci, neslo to nicim z babskych receptov,takze to skoncilo an odstraneni laserom, mam tam po laseri mini jazvicku. Boliet to bolelo aj s pichnutou anestezou...no co uz..

sakura77
13. feb 2014

@miskacharly on toho mal hrozne vela,do dvoch mesiacov vsetko rpec,ale ak j len jedno,dve tak urcite rychlejsie,ono uz po tyzdni bolo vidiet ako pekne miznu...

miskacharly
autor
13. feb 2014

Dakujem vam 🙂. Snad nieco zaberie.
@sakura77 ja mam jedno,ale boli to dost.bosa ani neviem chodit.

verenal
13. feb 2014

Akurát včera som bola na kožnom s podobným problémom. Bolo mi zdelené, že sa jedná o kurie oko, i keď po niekoľkých samoliečebných kúrach, už vyzerá všeliako len nie ako kurie oko :D
Mala som ho nejaký čas, najprv som mu nevenovala pozornosť, lebo som ho považovala za otlak, ale potom začalo bolieť a ja som sa v tom momente pochopila, že na nohe mám horšieho nepriateľa ako obyčajný otlak. A tak som si na nete našla rôzne spôsoby domácej liečby, pričom najúčinnejšia metóda bolo prikladanie citrónovej kôry (ktorú som nechávala na noc vyluhovať v octe) Toto som aplikovala cca 8 dní, koža na oku hrubla a dala sa pekne olupovať až ku korienkom. A tie som postupne vyberala a vyrezávala.
Ale bolesť pretrvávala a už som nedokázala vyrezať viac, tak som sa napokon rozhodla ísť ku kožnej a tá mi predpísala Verrumal 🙂
Ak to máš v začiatkoch odporúčam tu kúru s citrónovou kôrkou ;)

malinovka333
13. feb 2014

teraz to asi nezoznies ale pomaha nato rastlinka lastovicnik,

dudduli
13. feb 2014

My sme absolvovali chirurgický zákrok v piatok, od nového roka sme chodili na kožné na tekutý dusík s nádejou že sa kurieho oka zbavíme. Nakoniec sme skončili na chire a syn má na chodidle 5 stehov. Náplaste ani podobné podomácky vyrobené lieciky naše kurie očko 🙂 nebralo na vedomie.

lydia22
13. feb 2014

@miskacharly podla mna mas bradavicu a nie kurie oko bradavice maju v strede cierne bodky kurie oka nie to je len stvrdnuta koza a tiez boli

andreadca
13. feb 2014

@sakura77 ...tak to si ma potešila...zrovna dnes som si totiž kolodium kúpila 🙂

bzzzz
13. feb 2014

Ja som si dávala Kolodium forte aj na kurie oko aj na bradavice na nohách (mala som na chodidle) a na oboje mi to pomohlo.

hanelka1
13. feb 2014

no takze moja osobna skusenost.ako 16 rocna som mala na stupaji nohy pod prstami najprv 2 mensie kurie oka.potom sa zacali rozmnozovat pod kozou a bolo ich asi 7ks.zo 3boli ozaj velike a bolelo ma to dost pri chodzi. raz mi moja krstna poradila namocit platky cibule do octu na noc a dat si to na to a obviazat to cele. kuru som absolvovala pocas vianocnych prazdnin, ked som bola dlho doma a asi 7 dni som si to naozaj poctivo prikladala a casto menila-ta cibula sa totiz behom dna uplne vysusila na supku, akoby sa to vstrebalo pod kozu. po tych 7 dnoch to bolo len akesi rozmocene a nic sa s tym nedialo, tak som to vzdala,smrdela som ako haring, to bolo desne. a div sa svete asi na 3. den mile oka zacali scernievat, normalne sa to vsetko tie korienky tlacili hore ku kozi a ako chrasty sa to porobilo. najprv som sa strasne zlakla, ze co som si s tym urobila, ze mi asi nohu odrezu🙂 ale nakoniec mi to asi po tyzni normalne ako chrasty vypadlo az som tam mala jamky, ale pekne, ciste, bez korienkov a hlavne bez bolesti!!!!jamky do mesiaca uplne zarastli, nemam ani jazvicky ani nic a odvtedy som to uz nikdy nemala! inak pozor,to co verenal pisala: vyberanie tych korienkov-je to strasne nakazlive-hocikto sa moze nakazit ked sa mu to na kozu dostane a aj vy si to tak mozete preniest na ine casti tela, to ozaj nerobte, ze ich vytahujete!!!! su aj ine moznosti ako baby pisali napr. ten lastovicnik,cajovnikovy olej, ale mne toto 100% pomohlo.tak snad som ti poradila, skus, urcite pomoze!

artep1982
11. apr 2015

Ahojte, aktuálne Vám môžem poradiť, syn mal kurie oko od jesene, skúšali sme všelijaké vodičky, banánové šupky, náplaste a nič. Nakoniec mi poradili CITROVITAL je to výťažok z grepových jadier. Kvapkali sme od 25.3.2015 a dnes vypadlo úplne. Ostala len jamka, Každý večer sme močili v poriadne slanej vode a potom sme nakvapkali niekoľko kvapiek na miesto. Som rada, že takouto v podstate nebolestnou cestou sme sa toho zbavili. Dúfam, že už nikdy sa nám nevráti a tiež tieto zázračné kvapky pomôžu aj Vám. Dajte potom vedieť. Držím palce.