Mali ste zápchu po laparoskopickej operácii žlčníka?

iveta7677
3. mar 2015

Pred 10 dňami mi laparoskopicky odstraňovali žlčník, odvtedy mám zápchu. Odvedy som bola len 1x na veľkej potrebe. Mali ste aj vy takýto problém? Je pravda, že aj málo jem a diétne, tak možno preto nepotrebujem ísť. Už dnes som jedla aj slivky, pila som aj acidofilné mlieko. Pitný režim dodržujem aj probiotiká užívam.

nutrimas
3. mar 2015

@iveta7667 V ramci doliecenia, na upravu travenia, posilnenie a precistenie pecene, ktr. velmi uzko suvisi so zlcnikom, Vam odporucame uzivat bodliakovy olej a to dlhodobo, za 1 PL rano a vecer:
https://www.modrykonik.sk/shops/vyzivove-doplnk...

andys11
3. mar 2015

Aj mne vyberali, pred 13 dnami. Nemam tento problem, ale ja jem diétne, ale nie úplne malo a kazdy den od operácie som mala napr. jogurt, ci to pomohlo??

imanuel
3. mar 2015

Mne vyberali pred 6 dňami, tiež sa snažím diétne stravovať, mala som prvé 2 dni problém, ale som odvážne zamenila biele pečivo za celozrnné a bielu múku za špaldovú a upravilo sa to. Aj keď mám pocit, že mi trávi dosť ťažko, stále cítim ťažobu na žalúdku, črevách a pod pravým rebrom. Ale verím, že sa to upraví.
andys11 iveta7677 škoda, že to bola položená otázka, nie diskusia. Mali ste podobné problémy a potom ustali?

vevericka124
4. mar 2015

mn vyberali minuly rok, tiez som zo zaciatku jedla dietne, teraz uz vsetko, ale nepamatam si ze by som mala taky problem, chodila som menej casto ale tak raz za 2-3 dni isto

zibritka
24. jún 2015

Ahoj, mam rovnaky problem.. Po laparoskopickom vybrati zlcnika mam zapchu... Uz piaty den.. Mozes mi napisat ako to u teba dopadlo? A co pomohlo, pripadne co si urobila? Dakujem..