Poradíte najlepší prípravok na nechtovú mykózu?

nikusssik
6. nov 2013

ahojte, viete mi poradiť nejaký účinný prípravok na nechtovú mykózu, problémy má sestra, veľmi ju to trápi, tak by som jej chcela niečo kúpiť, aby sa jej problém vyriešil, nech má pekné chodidlá 🙂

pingu1
6. nov 2013

ja vzdy nalejem savo do vane a stojim v nom cca 5 minut, potom natriem canesporom. je to drsne, ale zabera

peta_petruska
6. nov 2013

ja som si dala taku jednorazovu tabletku, co volne predavaju v lekarni (myslela som si, ze mam prvy krat v zivote vaginalnu mykozu) a na tie nechty mi to zabralo a od vtedy mam pokoj

kiwi82
6. nov 2013

ahoj je to dlhotrvajúce liečenie. ja to mám na nechtoch na nohách na veľkých palcoch. raz som tri mesiace užívala tabletky, nezabralo a raz som pol roka užívla taký špeciálny lak na nechty. tiež nezabralo. obe prípravky boli na predpis od kožnej. momentálne to neriešim, kedže plánujeme bábo.

kazunomiya
6. nov 2013

Mam pocit, ze sa na to dava Canesten (krem) ako na mnoho inych pliesnovych ochoreni, ale je to urcite lepsie riesit s dermatologom. Mne ho raz dala kozna na nohy, mala pocit ze mam mozno nieco tohto povodu, ale nebolo to na nechtoch.
Tu je pribalovy letak a spomina sa v nom ze sa na tento problem pouziva: http://www.adcc.sk/web/humanne-lieky/pil/canest...

moon1979
6. nov 2013

do SAVA by som sa určite nepostavila, veď je to dráždivá kyselina ... 😖 😖 😖

jeden z najlepších je Canesten, ale treba rátať s tým, že je to dlhodobá liečba ...

stanislavao
6. nov 2013

no podla mna by ste urcite mali s tym ist koznej a pravidelne chodit na pedikuru, ak to mate na nohach. a na manikuru, ak na rukach. urcite by som to neliecila Savom. jejda, ze to vobec niekoho napadne. a okrem toho su pripravky na pranie ponoziek, dalsie pripravky, ktore sa pouzivaju na obuv. je to dlhodobe.

deny3
6. nov 2013

zaberie jedine liečba na kožnom, ostatné mastičky, laky, sú len dobrým žráčom peniažkov, mm má s tým roky problém, vyskúšal už snáď všetko, čo je voľnopredajné či už priamo v lekárni alebo cez net, teraz berie lieky od kožnej, neviem ale názov, je to liečba na dlhšiu dobu, lieky sú silné, chodí pravidelne na pečeňové testy, ale po tých 3-4 mesiacoch vidieť rozdiel, odrastajúci necht ( má to na veľkých palcoch na nohách) je už pekný, tak snáď to bude do leta ok, lebo doteraz kvôli tomu nenosil ani v najväčších horúčavách sandále. A pedikúra isto nie, teda neviem si predstaviť, kde by spravili pedikúru, ak je tam pleseň, do takého salónu by som potom nikdy nevkročila.

miracle
6. nov 2013

Treba ju poslat za koznou, ta mykozu posudi a predpise najvhodnejsi liek. Inak liecba trva dlho, na palcoch na nohe kludne aj 6 mesiacov.

vulka
6. nov 2013

Mne liečba na kožnom (niekoľkomesačná) nepomohla a to som vyskušala aj fakt drahé veci. Trápilo ma to 6 rokov. Teraz mi pomohlo koliodné striebro. Je to neuveriteľné, ale fakt(mám už skoro celý nechet čistý).

ottka
6. nov 2013

Vulka, ako dlho a ako často cez deň si používala koloidné striebro? Po akej dobe ti zabralo ? Nechty si striebrom len potrieš alebo si ich máčaš ? Mne tiež nič z lekárne nezaberá a mám doma kol. striebro, tak by som to rada vyskúšala.

janka2273
6. nov 2013

Ja by som si osobne nechty močila v kúpeli s MMS..určite by som sa neprejedala tabletkami a nemastila kortikoidmi 🙂
Aj "vulka" dobre radí 🙂 🙂 🙂 radšej alternatívnu medícínu a hovadiny od farmapriemyslu..len vás zničia a rozladia ešte viac 🙂 😉

milota164
26. mar 2014

vyskusaj Canespor, staci ho nanasat len raz denne

marian86
26. mar 2014

@vulka tu koliodné striebro može aj 3 ročne dieta? syn ma tiež mykozu na nohe na velkych palcoch..

lencika
30. mar 2014

ahojte ja pouzivam na menej rozsirenu mykozu to je jeden dva nechty sadu na nechty od Canesporu a mne to celkom vystaci hlavne v lete ked je sezona mykoz, treba vyskusat

radka2512
30. mar 2014

ahoj aj ja mám ten problém...a nedám dopustiť na NAILNER REPAIR....je to 100% účinnosť, len treba pravidelne aplikovať 🙂

pianina
30. mar 2014

scholl-kura-na-nechtovu-mykozu- skus toto,su celkom dobre skusenosti s tym 🙂

davita
30. mar 2014

nic komercne, obycajny cajovnikovy olej 🙂

gerrwie_girl
25. máj 2014

Preboha ako mozete stat vzdy 5 minut v save??? Mozno vam to pomoze na tie nechty ale prave taketo veci sposobuju neskor rakovinu.... NIKDY v zi ote by som so savom nepracovala bez rukavic nieto este macat si tom nohy. Odporucam naozaj radsej zverit sa do ruk kozneho lekara ako toto..

pe
27. aug 2014

mne sa osvedcil Canespor, najma specialna sada na nechty a potom kludne na doliecenie krem, netreba mykozu podcenit, takze riadne podla navodu preliecit a potom este natierat, je to proces na par tyzdnov, ale stoji za to 🙂

janelle5
27. aug 2014

Nic ine okrem cajovnikoveho oleja mi nepomohlo.Kazdy vecer naniest olej na nechty,trva to niekolko mesiacov .

nutrimas
30. sep 2014

Odoporucame z nasej ponuky nechtovy regenerator s tea tree oilom alebo s manukou, ktr. ma niekolkonasobne silnejsie ucinky ako TTO. Najdete na nasej stranke .

ellasofia
13. mar 2015

pekný deň,
Onychomykóza ( podnechtová pleseň ) . Liečba si vyžaduje trpezlivosť ( min 10 - 24 mesiacov ) .Na onychomykózu skvelé prípravky s obsahom liečivej zložky clotrimazolum MYKORED kolekcia u mňa v salóne.
www.pedikurasupova.sk
🙂

alila
14. apr 2015

Www.alila.sk mam pristroj PacMed na liecenie mikoz pozrite si web.

vienalas
16. máj 2015

Mne pomohla "Múdra huba" - Biodeur pred rokom, žltý necht mi krásne vyrástol zdravý. No teraz sa mi necht znova sfarbil a váham s použitím tohto prípravku, pretože som tehotná. Myslím, že by som to mohla použiť, pretože je to huba, ktorá požiera tie baktérie a potom, keď nemá čo konzumovať, uhynie. No rada by som si to overila u niekoho múdrejšieho.

anjelik2509
16. máj 2015

Mycodecidin pomohol môjmu manželovi..

ben2307
23. aug 2015

Dobry den, rads by som si aj ja pridala k téme. Mam problem s nechtovom mykózou na nohe uz dlhe roky. Uz som skúsala vsetko mozne a aj zabralo na istu dobu, tak som neisla k lekárovi. Som momentalne v 17tt a 4 mesiace sol nic nerobila. Kedze cakame babo. Ale od min tyzdna sa mi to tak zhoršilo, ze mi necht zacal zarástat do koze prsta s strasne ma to boli. K lekárovi idem v utorok len sa strasne bojim, co mi s tym mozu robit a najviac, toho, ze to budu trhať. :( nemali ste podobnu skusenost? Dakujem

feri258
24. aug 2015

Caute, moja manzelka mala tiez tento problem, teda mykozy. Myslim, ze sme si to priniesli z dovolenky v Turecku. Po navsteve koznej lekarky sme nasli na nete GEHWOL Olej na nechty a pokozku alebo tak nejako sa to vola. Najprv sa nic nedialo ale po asi 2 mesiacoch zistila manzelka, ze jej rastie krasny novy necht. Vyrastenie celeho nechtu trvalo dlhsie ale teraz uz manzelka nema ziadne problemy a vsetko je OK. Mozem len odporucit.

andrea297
3. sep 2015

na nechtovú mykozu mi pomohla scholl kúra na nechtovú mykózu,po troch mesiacoch potierania mám vyrastené už dve tretiny nechtu,ktoré sú pekné biele,teším sa až odrastie zvyšok.Neviem,kde ste prišli na to savo!

ariadna1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jankako
3. sep 2015

mne kásne zabrala tá kúra od school.