Rakovina krčka maternice

milaada
2. dec 2014

Ahojte,som 15mes.po pôrode a eštee som nebola u svojho dr.posledné 3 mes.mám divný menzes a aj slabé krvácanie mimo neho.....môžem mať rakovinu krčka maternice?

arabeska
2. dec 2014

@milaada v prvom rade chod ku gynekologovi,tu ti vieme maximum vymenovat co ti moze byt,ale aj nemusi. Napriklad ja mam cystu na vajecniku a mam rovnake priznaky ako ty.zbehni cco najskor l tvojimu lekarovi a budes vediet co ti je.

sissy27
2. dec 2014

@milaada niet nad online diagnostiku cez diskusné fórum... načo vôbec existujú kamenné ambulancie a lekári? ach jaj...
môže ti byť nič alebo aj čokoľvek, bez vyšetrenia u gynekológa sa to nedozvieš...

velkacica
2. dec 2014

hádam v rámci preventívok (každoročná) sa sleduje aj cytológiu, teda za ostatný rok si mala byť vyšetrená aj formou steru endocervixu (krčka a kanála maternice). V prípade podozrenia treba diagnostiku obnoviť.

cannella
2. dec 2014

Tu na fóre určite stretneš kopec doktorov v odbore gynekológia, ktorý ťa vedia zdiagnostikovať online. O dios mio

1andrea111
3. dec 2014

@milaada neboj sa, nebude to rakovina. nesmieš hneď pozerať na veci takto. Je toľko iných diagnóz, nájdi si inú. Choď k lekárovi a hlavne sa netráp, teba vkladať energiu do veci pozitívnych. Lebo keď ju vkladáme do negatívnych, na tie pozitívne nám nezostane.

dorotka202
3. dec 2014

Ja som mala polyp na maternici,mala som take priznaky ako pises.len my to v celkovej anesteze vybrali a bolo to ok.dokonca som o dva mesiace na to otehotnela.odpoved ti da len tvoj gynekolov.

lenatali
29. aug 2015
Používateľ lenatali je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od lenatali.

Nehnevajte sa ale prečo idete s takýmto problémom na fórum? Poradí a pomože vám len lekár. A podľa mňa sa zbytočne stresujete, možno ide o úplne banálny problém

beatrix1985
29. aug 2015

urcite chod k doktorovi, sestra mala rakovinu krcka

barbara088
27. sep 2016

beatrix1985 a ake mala priznaky kym sa nato prislo