Tabletky Tebokan

lovergirls
23. aug 2013

Na čo resp. k čomu sú dobré tabletky Tebokan? Pri akých ťažkostiach je dobré ich užívať? Máte s týmito tabletkami niekto skúsenosti?

victory1
23. aug 2013

@lovergirls Si nasiel tabletky? 🙂 Nepapaj len tak...je to vytazok z Ginka Biloby a patri medzi psychostimulancia...

lovergirls
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lovergirls
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
martina1305
23. aug 2013

zadala som do google a vyslo mi toto: Tebokan 40 mg je liek, obsahujúci kvantifikovaný extrakt z listov Ginkgo biloba EGb 761, ktorého účinné látky zlepšujú hemoreologické vlastnosti krvi a zvyšujú prietok v oblasti malých ciev. Takto dochádza v mozgu a v oblasti horných, ako i dolných končatín k zlepšeniu zásobenia tkanív kyslíkom a živinami.
Tebokan 40 mg chráni tkanivá ľudského organizmu pred poškodzujúcim účinkom nedostatku kyslíka.
Tebokan 40 mg neovplyvňuje hladinu krvného cukru, a preto je vhodný i pre diabetikov. Pri užívaní nie je predpoklad poklesu krvného tlaku, ani náhleho sčervenania kože.

lovergirls
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
victory1
23. aug 2013

@lovergirls kokos a ty co si taky agresivny??? Ja som tiez u mojho stareho otca nasla lieky, tiez nevedel co s nimi..vygooglila som si a ...vyhodila.
Neber sa tak vazne a urazaj sa, hadam az vtedy, ked mas dovod! ..ty..ubohy... 😖

zuzka105
23. aug 2013

Tebokan kvapky berie moja babka. Ma silnu starecku demenciu / alzheimera. Oni tej chorebe nezabrania ani ju nezlepsia si myslim, na to nie su priamo urcene, ale ako podporna liecba, zlepsuju prekrvenie co viem, ci uz v mozgu alebo koncatin a clovek je po nich culejsi. Urcite by som ich len tak nevyhadzovala @victory1 ak ich ma niekto predpisane, lebo oni su len na predpis. Ak nevies preco ich stary otec berie, radim ti ist navstivit dr ktory ich staremu otcovi predpisal a on ti vsekto iste vysvetli preco a za akym ucelom ich ma stary otec brat. Mozno tym ze ich vyhodis mu len uskodis, aj ked mozno nevedome.

lovergirls
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
katinka71
23. aug 2013

@lovergirls ano beriem ich ked mam vela sluzieb zasebou v robote aby som sa mohla sustredit ja mam pozitivne skusenost viacrocne

helen4
19. sep 2013

Ahojte,..mne ich dala neurologicka, mám zapal sedacieho nervu a mávam aj studené ruky a nohy 🙂

helen4
19. sep 2013
pink_lady
19. sep 2013

@lovergirls napr pri skleroze multiplex sa davaju alebo pri demencii 😉

marusa771
1. jún 2021

@helen4 dobrý deň chcela by som sa opýtať tiež mi doktorka predpísala tie tabletky ale bojím si ich brať že mám studené nohi ale nemám ich často studené ? Môžete mi poradiť ďakujem

derdia
20. dec 2021

@katinka71 ahoj ozivujem temu. Stazovala som sa dr., ze zabudam, neviem sa sustredit, som ako keby taka neprebudena...odporucila mi tebokan a citim sa ovela lepsie. Neviem teda ci po 4 dnoch uzivania 2 x 1 tbl denne mlzu byt vysledky ale citim sa ovela viac duchom pritomna... Len sa chcem ypstat ci nemozu skodit. Dlhodobo. Vdaka👍😊

sendy111
25. jan 2022

@derdia ahon ja som si ich dnes kupila mne sa zase toci hlava som po kovide 2 tyzdne a stale niesom fit

derdia
25. jan 2022

@sendy111 su skvele, mne prebrali k zivotu, beriem ich iz od vtedy co som sem pisala. Viem sa susdtredit, az tak nezabudam a lahsie si zapamatm veci. Za mna skvele.

sendy111
25. jan 2022

@derdia a nemala si nejake neziaduce ucinky?

derdia
26. jan 2022

@sendy111 nie nic mi neskodia.

ivuuus
12. apr 2022

@sendy111 ahoj ja to iste pokovidove tazkosti zavrate tocky tak mi ich v nemocnici predpisali...beriem ich asi tyzden tocky uz prestali no mam este unavu velku...cez kovid som trpela nespavostou teraz zase naopak neviem ss dospat...ja uzivam 1 denne vraj mam nsjneskor o 14h lebo potom by som nemohla spat...no dnes zabudla a teraz o 16h si uz nechcem davat tak dufam ze ked jednu vynecham nebude problem 🙄