Vyteká mi mlieko z prsníkov, aj keď nekojím už 4 roky

alexa21
28. jan 2013

Ahojte maminky.mate niekto skusenost s vytekanim mlieka z prsnikov aj ked nekojite?ja nekojim uz takmer 4 roky,ani tehu nie som a napriek tomu mi z praveho prsnika tecie mlieko.aj farbou aj chutou je zhodne s dokcenskym mliekom,takze nejde o vytok,ale fakt o mliecko.samovolne mi nevyteka,ale pri stlacani som schopna aj co to odstriekat.
bola som aj na gynde,vsetky vysledky mam ok,ale mna by zaujimalo preco sa to deje.trva to bez presavky uz zhruba pol roka.
Nestretli ste sa s tym?

cerez
28. jan 2013

Bola si aj na endokrinológii? Čo ti na to povedal dr.?

ematko29
28. jan 2013

@alexa21 pravdepodobne zvýšený prolaktín,chod ku endokrinologičke.

bodka13
29. jan 2013

@alexa21 bola si aj na sono prsníkov ? ...ak áno tak ťa mali poučiť,že je to normálne a nemala by si si to "mlieko" vytláčať ....ja nedojčím od mája 2004 a dodnes mávam na bradavkách zaschnutý biely výtok -na sone je všetko OK,je to normálne=nič chorobné.....ak by si si nestláčala prsníky objaví sa ti niečo na bradavkách ?

alexa21
autor
29. jan 2013

Sono mi robili,vsetko ok,tak ma nikde dalej neposlali..o tom prolaktine som sa cosi docitala,ale dufam,ze sa ma to netyka,pretoze to vedie k neplodnosti.
Mozno trochu zvelicujem,mne sa aj chripka vyhyba,takze toto je pre mna "katastrofa" 😀 ..

bernush
13. mar 2014

Ahojte...aj ja som na tom tak,ze 7.3 som mala dostat zenske,a nic....stale mam pocit tazkych krizov,ako pri prvom tehotenstve,mam uz 27mes. dceru...🙂 ale.....priatel mi hovori,ze mam nejake vacsie prsiaa...ze budem asi tehotnaa,...🙂 no robila som si test,lebo je dost mozne,ze by som mohla byt,no test mi ukazal len jednu ciarocku...aleeee...vcera vecer sa mi to uz nezdalo,a ked som sa pozerala do zrkadla a pozerala na prsia,mam uplne iny tvar a vacsie a ked som zatlacila,tak...MI VYTEKA BIELA TEKUTINA! Prosim.....co to moze byt? je to mlieko? a zle mi ukazal test? alebo coo?? lekara mam na dovolenke..:( mam strach,no zaroven som v tom,ze pod srdieckom nosim dalsi prirastok...vdakaaa

reliefff
26. jún 2014

Ahojte, ja mám 45 rokov a mala som problem s výtokom z bradaviek a menštruáciou, zistili mi zväčšenú fypofýzu, čo je hormon v mozgu, ktorý produkuje prolaktín...takže určite to treba riešiť z endokrinologom, lebo je to nepríjemné a nebezpečné.....

macka111
2. máj 2022

@reliefff a ako To lekári potom riešia...? Ako je to nebezpečné?

macka111
2. máj 2022

@bodka13 prosím Ta ešte stále máš v prsníku aktívne tie mliečne žľazy?