Registrovala sa 18. júna 2007 na modrykonik.sk. Pridala 1404 príspevkov a 3 albumy. Okres Nové Zámky.
tinusi
Filmovú: Mrázik, Páni a kluci a Lucie, postrach ulice. No a malý má rád Poklad na striebornom jazere Z ostatných je ich viac.
Ale moja malá má najradšej rodinné svadby, takže už máme doma dvd rôznych svadieb z rodiny a ona pri nich tancuje s bábikami pri telke. Ja to beriem ako poľahčujúcu okolnosť, lebo aspoň sa pri tej telke hýbe. Na druhej strane sa ťažšie vysvetľuje, ked v obchode začne vyspevovať: Eťe si já pohál vínka vypijem!
Registrovala sa 8. júla 2011 na modrykonik.sk. Pridala 151 príspevkov. Okres Bratislava.
horana
My sme maniaci, mame bohatu filmoteku , aj pre deti, namatkou co ich zaujalo:
Ako vycvicit draka, V tom dome strasi, Rio, Hercules, Medvedie srdce, Lovecka sezona1-3, Za plotom, Ratatouille, Roboti, Shrek 1-4, Planeta Pokladov, Sindibad, Zivot chrobaka, Alenka v risi divov, Arthur a Monimojovia, Arthur a Maltazarova pomsta, Astro, Bolt (Blesk), Doba ladova 1-3, Gnomeo a Julia, Hlada sa Nemo, Hore, Auta 1-2 (plus kratke prihody "Bouraka" cesky u nas Mater), Kung Fu Panda 1-2 plus Special Vianocny, Ja Padouch, Kuki se vraci (polo hrane), Koralina a svet za tajomnymi dverami, Legenda o sovich strazcoch, Legenda o Mulan 1-2, Letopisy Narnie (hrane), Karlik a tovaren na cokoladu, Lovci drakov, Kronika rodu Spiderwickov (hrane), Lovecka sezona 1-3, Megamysel, Monstra a Votrelci, Nekonecny pribeh (hrane, srarinka este z nasich cias ale klasika), Rango, Priserky z podkrovia (hrane), Tarzan 1-2, Vila Zvonilka 1-3, Wall-E, Zvedavy George, Zelezny obor, Princezna Mononoke, Cesta do fantazie, Muminci 1-5 plus vo filme Kometa sa blizi, Sarlotina pavucinka (hrane), Uzasnaci, V perine (hrane), Smolkovia (polo hrane), Horton, Kuzelny kolotoc, Madagaskar 1-2, Zamok v oblakoch, Ponyo z utesu nad morom, Atlantida 1-2, Kuzelny mec, Na vlasku, Oblacno miestami fasirky, Planeta 51, Princ Egyptsky, Pocahontas 1-2...
dcera Barbie filmy: Fairytopia 1-4, Barbie ako princezna z ostrova, Barbie Thumeblina, Barbie z Labutieho jazera, Barbie Princezna a krajcirka....
Registrovala sa 13. februára 2009 na modrykonik.sk. Pridala 2519 príspevkov a 1 inzerát. Okres Bardejov.
janulabj
Doba Ladova, madagaskar ,toy story,- z týchto aj všetky časti,. RIO, Jak vycvičit draka, Život žraloka, Past na žraloka,Shrek,Za plotom, a idem skusit divočinu, gnomeo a julie......a rada sa aj tu inšpirujem.
Registrovala sa 19. februára 2011 na modrykonik.sk. Pridala 34 príspevkov, 2 albumy a 138 inzerátov. Prievidza, okres Prievidza.
lienka9933
Moja malá ma 2 roky aj 3 mesiace a púšteme jej cez internet rozprávku Máša a Medveď alebo mickiho klubík ma rada a niečo sa aj pri pozeraní naučí.Ale určite naj naj je MAŠA !!!!
Registrovala sa 6. júna 2010 na modrykonik.sk. Pridala 231 príspevkov a 3 albumy. Hlohovec, okres Hlohovec.
Marek 4.4.2013 11:55hod -50cm 4070g- vo stvrtok 40tt+4 má 1 mesiac a 2 týždne
Victoria 12.08.2010 12:20h -50cm 3720g- vo stvrtok má 2 roky a 9 mesiacov
00matula
perfektna tema, ako najst dalsiu inspiraaciu, ked dochadzaju napady.. Nasa dlho ficala na Hlada sa Nemo, a teraz ked sa jej spytam ako robi ryba povie Nemo.. Ale tiez ma rada Bambulku, Teletubbies, Shrek zvonec a koniec, krtka , Neberte nám princeznú, a jasné že Spievankovo... Oblubeneho mala aj Barnyho na Jim Jame ale uz ho nedavaju...
Registrovala sa 28. apríla 2011 na modrykonik.sk. Pridala 452 príspevkov a 47 inzerátov. Trencin, okres Trenčín.
k_a_j_k_a
U nas leti teraz Lilo a Stich. Inak si radi pozru aj Tinkerbell, Bolt, Cars, Despicable me a Coraline. Este maju radi rozpravky od Gibbli studia.
Registrovala sa 19. novembra 2010 na modrykonik.sk. Pridala 152 príspevkov. Okres Trebišov.
jankali
Ahoj, my mame Rio - o modrom papagajovi. Kupila som dvd v bille a super, hudba krasna, pekne urobeny.. len si maly musel zvyknut na dost skok medzi velmi optimistickou a trochu menej optimistickou scenou v uvode:(
Registrovala sa 16. septembra 2011 na modrykonik.sk. Pridala 15 príspevkov a 82 inzerátov. Okres Čadca.
julincek
moja malá si hneď ráno vypýta Šmolkov 3d a popri tom sa oblieka a papá,... a takto je to už tretí týždeň ... ja si aspoň v kľude poupratujem...
Registrovala sa 15. septembra 2010 na modrykonik.sk. Pridala 21697 príspevkov, 1 album a 10 inzerátov. Okres Považská Bystrica.
lucka1987
ja a mm mame najradsej simpsonovcom .. videli sme vsetky diely a sme ochotní aj tv noviny obetovat , koli uz davno okukanej casti ale toto je asi o detoch ci ? no sak aj my sme take velke deti
a marek este telku nepozera .... a 2 rocne krsna zaujma na telke najviac ovladac a teletext
Registrovala sa 8. októbra 2008 na modrykonik.sk. Pridala 3014 príspevkov a 85 inzerátov. Bratislava, okres Bratislava.
ivett1
ahoj, teraz u nás frčí Mravčia polepšovňa, Pán včielka, Medzi nami zvieratami (hlavne scéna "tanec bláznivého Jacka")...na striedačku s Dobou ľadovou, Dinosaurom (v slovenskom dabingu sa volá Aladár...) a Hľadá sa Nemo (toto baví hlavne nášho šuhajka, ktorý to komentuje "aha, to je akože ocko a ja"...)...je toho ešte veľa...bol by to dlhý zoznam
Registrovala sa 19. mája 2007 na mojasvadba.sk. Na modrykonik.sk pridala 297 príspevkov, 1 album a 19 inzerátov. Stará Turá, okres Nové Mesto nad Váhom.
karamel
Rio a Hlada sa Nemo a este rad pozera DVD z nasej svadby
Registrovala sa 28. augusta 2009 na modrykonik.sk. Pridala 12286 príspevkov a 1 album. Rakúsko.
hoogy
Rio odporucam aj ja u nas este ide madagarskar, divocina, pribeh mravca(neviem ako sa to presne vola po slovensky) Za plotom. je toho vela ale tieto su take asi najoblubenejsie
Registrovala sa 31. januára 2012 na modrykonik.sk. Pridala 117 príspevkov. Okres Martin.
danilienka
ahoj, no u nas to bolo zo zaciatku VCIELKA MAKA potom ferdo mravec, u babky pockaj zajac a teraz lubi A JE TO /PAT A MAT/, a este lubila Mach a Sebestova, lae teraz to trosku ustupilo. .... a lubilli sa nam aj HLADA SA NEMO...
Registrovala sa 29. júla 2010 na modrykonik.sk. Pridala 7358 príspevkov.
kaja73
Moj ma 26m a miluje-Krtka,Pat a Mata,zacina sa mu pacit Bambulka, rad si pozrie Vlacika Tomasa,Teletubies,ale aj vela ineho-on to rad strieda.
Vacsinou pozera na You toube-presne to na co ma prave chut.
Registrovala sa 29. júna 2009 na mojasvadba.sk. Na modrykonik.sk pridala 9965 príspevkov, 4 albumy, 1 článok a 62 inzerátov. Zlaté Moravce, okres Zlaté Moravce.
nanulik
u nás jednoznačne vedie na vlásku, ja to poznám aj odzadu, potom je nemo. sem tam mrkne alfa a omega. ale musí mať náladu, aj máša a medved je v top 10
spievankovo je kapitola sama o sebe, jeho to životný štýl
Registrovala sa 5. februára 2007 na mojasvadba.sk. Na modrykonik.sk pridala 1396 príspevkov a 26 inzerátov.
sampo
masa a medved, bambulka, krtko a z takych ozajstnych filmovych Zacarovani, polarny expres, vladarova nova tvar, traja chrobaci a neberte nam princeznu stale dookola
Registrovala sa 5. januára 2007 na modrykonik.sk. Pridala 5533 príspevkov, 3 albumy, 5 článkov a 123 inzerátov.
lucia20
tatianka uz 9 mesiacov jednoznacne NA VLASKU, katka momentalne tri diely zvonilky a predtym to bol velmi dlho cars, nemo, a ked bola malinka tak bambulka. a lucka nema oblubene rozpravky.....
Registrovala sa 22. novembra 2006 na modrykonik.sk. Pridala 19763 príspevkov a 6 albumov. Ivanka pri dunaji, okres Bratislava.
titkovamiriam
u nas je naj momentalne ,,hot weels,, mame 4 diely a idu stale dokola,predtým to boli auta 1-2 ,potom Rio,Robinsonovci,Artur a minimojovia...
Registrovala sa 6. februára 2012 na modrykonik.sk. Pridala 1498 príspevkov. Okres Vranov nad Topľou.
majushkab
Môj drobec ma 3 roky a fičia u nás viacere rozpravky najobľubenejšie sú maša a medveď,bob staviteľ,maly traktor,matysek a jája,fifi,leví kraľ,slonia rodinka,vlačik tomaš a rád pozerá kuzelnu škôlku a animačik a ešte a je to...určite som nejake aj zabudla
Registrovala sa 29. júla 2010 na modrykonik.sk. Pridala 2 príspevky a 140 inzerátov.
vanok
Dcérka má rok aj 9 mesiacov - cca od roka a pol to bola Bambuľka, teraz Bambi, ako úplne maličká zbožňovala vzdelávacie filmy od BABY Einstein (sú síce len v angličtine, ale použitých slov je minimálne a sú krásne spracfované) a stále si ich rada pozrie (odpoprúčam aj záujemcom o vzdelávanie sa v jazyku...) a občas macko PU v prirode....
Registrovala sa 30. augusta 2008 na mojasvadba.sk. Na modrykonik.sk pridala 15038 príspevkov, 2 albumy, 1 článok a 135 inzerátov. Jarovce, okres Bratislava.
beruska.zuzanka
Finding Nemo vyhráva u nás na plnej čiare, potom Happy Feet a potom Cars ale len 1. časť
Princezné ju nezaujímajú, teda len Tangled ešte, aj to pomenej
A ešte som si spomenula na Lion king ale tiež len 1tka
So zvieratkami máš Bambi, Lady a Trump, 101 dalmatínov, Madagascar, Škaredé káčatko...
Registrovala sa 17. apríla 2011 na modrykonik.sk. Pridala 3656 príspevkov. Okres Trnava.
nelicefo
Neviem aké staré je tvoje dieťatko tak len také čo ma napadnú na čom fičia decká v rodine tak napr.: Macko Pooh,Mickey Mouse,vláčik Tomáš,Telletubbies,Toy Story, Cars, Bambuľka,Hľadá sa Nemo,Madagaskar, Doba ľadová...
Registrovala sa 13. júla 2009 na modrykonik.sk. Pridala 682 príspevkov. Košice, okres Košice.
sweetsuzi
No uplne najradsej z filmovych ma Monsters a Polarny expres (akekolvek vlacikove rozpravky) potom Dobu ladovu 3 (kvoli dinosaurom), Rattatouile, Rio .... vobec ho nezaujali Cars, Toy story, Madagascar - neviem podla coho si vybera No a co sa tyka kratkych rozpravok samozrejme Thomas, Bob the builder, Fireman Sam, Dora, Pingu a asi najviac Masa a medved ... plus Spievankovo A v poslednej dobe Spongebob Squarepants ale ze 24/7 uz ho nemozem ani vidiet
Registrovala sa 7. marca 2007 na mojasvadba.sk. Na modrykonik.sk pridala 1086 príspevkov. Rakúsko.
Stella má presne 2 mesiace
Felix má 3 roky
ichbinich
U nas leti:
Timmy Time: ovecka, ktora chodi do skolky, velmi dobre, nehovori sa tam, poucne
Bob the Builder: dost sa tam rozprava, zacalo ho to zaujimat az neskor
(Caillou: francuzska kreslene rozpravka, kludne, naucne, nemame doma, pozera v Deichmanne )
So zvieratkami je aj Shaun the Sheep, ale pochopia to asi az vacsie deti, alebo rodicia
Este si najdite Duck Song na youtube, toho sa nevie dopozerat
Klasicke Disney a Pixar a ine animovane celovecerne filmy su podla mna pre vacsie deti, hlavne trvaju minimalne 1,5 hodiny... Cars 2 nie je pre deti, striela sa tam, vybuchuje... je to dospelacky film s postavickami z detskeho filmu Tom a Jerry podla mna total brutal, nepochopia, ze sa nemozu bit a trieskat a ze sa nenapravi zase vsetko ako vo filme... To je tiez pre starsie deti.
Registrovala sa 15. mája 2007 na modrykonik.sk. Pridala 2510 príspevkov. Okres Piešťany.
trixi
Matej ma v oblube: Zem Dinosaurov, T-Rex express, Masinka Tomas, Chuggington, Hadaj, hadaj s Kocurkom, Bob stavitel, Majster Manny, Mickeyho klubik, Pizla Mzik a najnovsie Doba ladova - cez vikend ma slubeny 4. diel v kine, tak sa uz nevie dockat.
Registrovala sa 20. mája 2011 na modrykonik.sk. Pridala 1206 príspevkov a 54 inzerátov. Okres Čadca.
hili
Ahojte mamičky, ale i nemamičky, neviem, či je téma ešte aktuálna, len sa chcem opýtať či mi viete poradiť kde zoženiem dvd rozpravky "matysek a jaja" co ide na ceskej televizii v kuzelnej skolke, malej sa to veĺmi páči a tak by sme chceli zohnať dvd, vďaka za tip, radu...