Kočík Gesslein Trend, Bexa verzus nový typ Camarela

syrik
15. okt 2014

Ahojte maminky, oslovili ma hore uvedené kočíky, máte s nimi skúsenosť niektorá? Koľko vazia? Nie je problém S nimi do malého výťahu?
Ďakujem 🙂

alicka850
15. okt 2014

Ja mam Camarelo Malaga, este nevyskušaný, zatial odpočiva v detskej 🙂 Velká priestranná vanička,velkosťou je asi vacsí ako Bexa-sestra ma -. Do malého vyťahu by ti asi nevošiel. Ked som dala dole vaničku, podvozok sa mi zmestil do kufra WV Polo. Sestra ma Bexu, zatial celkom spokojna, ale mne sa velmi nepači ten metriál-akoby plyš-neviem, keď to bude čistiť, ako sa to bude správať, prípadne keby trochu zmokne, či top hned neprevlhne. Zatial sa jej to nestalo, ale čas ukáže. Mylsim že tie Gessleiny su cenovo trochu vyššie ako Bexa a Camarelo. Ja som chcela hlavne kočik s velko vaničkou, lebo maý sa ma narodit na konci decembra a pri prvej dcere som mala kočík s malou vaničkou a nezmestila sa mi do neho vo fusaku ani po navrate z porodnice. Ak ho ale chceš zmestiť do výťahu, možem ho doma pomerať, či by sa ti vošiel. 🙂

alicka850
15. okt 2014

A co sa taky vahy, ma otočne predne kolieska, jednou rukou sa v pohode manevruje, je lahučký. Predtým som mala Viper z Polska, hrúza, važil hadam aj 16kg. Ani som ho sama nenaložila do auta.

syrik
autor
15. okt 2014

@alicka850 Ďakujem pekne za odpoveď. Máme hrozne malý výťah, aj Camarelo,aj gesslein sa mi zdajú dosť veľké, tak sa trosku obávam.Ten gesslein sa mi páči aj preto, že sa dá hontrlat 😀 Viem,že sú drahé, ale budem kupovať Z druhej ruky. Dá sa dat na ten Camarelo aj skejtik pre druhé dieťa?

mimisk
15. okt 2014

@syrik bebetto flavio je super do vytahou a nieje vobec tazke

zuzuzv
16. okt 2014

mame doma gesslein, v pohode sa zmesti aj do maleho vytahu, sme max. spokojní 😎

syrik
autor
17. okt 2014

@zuzuzv Jej,ďakujem 🙂 A ktorý typ máte? Koľko váži cca.?Ďakujem

zuzuzv
17. okt 2014

@syrik f10 je podobny ako f6 neviem kolko važi, ale muž hovori, že neni tažky 😀 ..inak vsetci vraveli ake to bude hebedo a neviem co, ale mne pride sikovny 😝 a spratny. mame namiesto korbicky fusakotašku

syrik
autor
17. okt 2014

@zuzuzv A do malého výťahu sa vmestí? Ďakujem 😉

syrik
autor
17. okt 2014

@syrik Ups, na to som sa už pýtala 😀 Ďakujem mockrat 🙂