Odporúčame: Modrykonik.cz Modrastrecha.sk Mojasvadba.sk

Látkové plienky. Aké máte skúsenosti?

20. máj 2013  • 
 Pridaj príspevok 1 ... 1657 1658 1659 1660 1661
fotoportrét
fotoportrét
handricky (33 r.)
Handricky.eu
Lola PRO

Plienky a prebaľovacie potreby - Okres Senec
PRO Shop: 30 inzerátov
64

“15.04 - 21.04.2013 Týždeň látkových plienok Nakupujte so zľavami: 20% na vrchné nohavičky Blueberry a Swaddlebees 15% na Handričky vkladacie plienky - prefoldy a onesize 10% na Handričky snap in one a kapsové plienky”
(Pred 1 mesiacom)

@strociatka no netiham, stary je furt naprdeny, ze nie je navarene a upratane, budem musiet tuto plienkovu posadnutost obmedzit emoticon
18. máj o 09:33  •  www.handricky.eu  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
oskvarka
Registrovala sa 13. apríla 2011 na mojasvadba.sk. Na modrykonik.sk pridala 3820 príspevkov a 2 inzeráty.
 Caute baby mam na vas novu technicku otazku emoticon nosite niektore v satkach a nosicoch, ake mate skusenosti pri tom s flisacikmi... ja viem ze babo nie je oprete len ritkov o ten nosic ale tak aj tak je na tu prdelku asi velky tlak ze ci ste to skusali ci to pretlaci tu vlhkost cez flisaciky alebo nie.. alebo kym je babo male tak nie.. hmmm.. ja by som aj satku rada vyskusala ale asi ho budem zavezovat normalne nie do kolisky tak bude vlastne ako v nosici.. tak neviem ci si nebudem musiet dokupit viac Puliek :D diki
Včera o 12:55  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
labutka
Registrovala sa 27. apríla 2007 na mojasvadba.sk. Na modrykonik.sk pridala 9203 príspevkov, 3 albumy, 4 články a 34 inzerátov. Belasá Bratislava, okres Bratislava.
 @oskvarka skor zalezi, aku savu plienku das do flisakov a kolko ti do nej babo nacura. emoticon flisaky su na leto uplne super, ja mam junove babo a vela sme ich prve mesiace pouzivali.
A ked zistis, ze ti babo do plienky nekaka, vymenila by som flisaky za vlniaky.
Včera o 21:02  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
labutka
Registrovala sa 27. apríla 2007 na mojasvadba.sk. Na modrykonik.sk pridala 9203 príspevkov, 3 albumy, 4 články a 34 inzerátov. Belasá Bratislava, okres Bratislava.
 @laura.lu jednorazovky naurae maju v ponuke latkovky.sk emoticon
Včera o 21:07  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
majamat
Registrovala sa 27. apríla 2010 na modrykonik.sk. Pridala 6740 príspevkov a 2 albumy. Okres Prievidza.
 tak kamoska ma uz plienocky doma co si objednala. som sa vytesovala, ked som si ich obzerala. su take krasne. no snad sa aj mne podari, ze ich raz budem pouzivat.
Dnes o 08:04  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
lenkove
Registrovala sa 7. júla 2006 na mojasvadba.sk. Na modrykonik.sk pridala 12912 príspevkov.
 @handricky ty mas mojho stareho? emoticon
Dnes o 08:14  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
lenkove
Registrovala sa 7. júla 2006 na mojasvadba.sk. Na modrykonik.sk pridala 12912 príspevkov.
 @laura.lu mne sa zda, ze ich maju v DM..
Dnes o 08:15  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
lenkove
 @mary939 ja mam puliek mnoho a najvacsie z nich su Blueberry, inak su fajn, maju kridelka na nozickach proti pretekaniu aj suchace skvelo drzia. len ozaj na starsie deculko. Najviac mi vyhovuju BG flipky, ale ja mam estelen miminecko..
Dnes o 08:17  • Odpovedz  • Páči sa mi to
Choď na stranu:   Zruš
1 ... 1657 1658 1659 1660 1661