Odporúčame: Modrykonik.cz Modrastrecha.sk Mojasvadba.sk

Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?

(sk & cz)
25. máj 2013  • 
 Pridaj príspevok 1 ... 2036 2037 2038 2039 2040
fotoportrét
fotoportrét
jitu22
Registrovala sa 6. októbra 2012 na modrykonik.cz. Pridala 405 príspevkov. Okres Praha.
 pokud si dobře pamatuju, tak holčičí spermie i embrya jsou odolnější než klučičí. Takže asi proto by ti chlapi se špatným spermiogramem měli mít větší pravděpodobnost mít holku - ale je to jen statistika. Co ale vysledoval můj táta, je to, že má významný vliv, v jakém prostředí člověk pracuje. Táta je letecký mechanik, od 15 let se hrabe v motorech, ráchá v chemikáliích a ředidlech, některé ty věci jsou tak nebezpečné, že rizikový příplatek za hodinu práce s tím je vyšší než základní plat emoticon (ale měly byste vidět, jak to čistí troubu emoticon ).
No a všichni, co měli děti 2 a víc let po tom, co začali u podniku, už mají jen holky. Kluky mají jen ti z kolegů, kdo měli děti dřív. Horší je, že se bohužel málokdo dožije víc než 65 emoticon
Rozhodně vliv na plodnost ten životní styl má, stejně jako stres, špatné životní prostředí, podle nějakých německých studií i ty jednorázové plínky. Ale zas je to jen statistika.
Včera o 21:35  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
bulinka
Registrovala sa 8. októbra 2006 na beremese.cz. Na modrykonik.cz pridala 373 príspevkov, 3 albumy a 32 inzerátov. Okres Plzeň.
 @jitu22 tak to jsme na tom stejně emoticon, my máme doma dva prcky a oba jsou na první pokus emoticon
Včera o 21:39  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
ellysa
Registrovala sa 2. mája 2008 na modrykonik.sk. Pridala 10979 príspevkov a 3 inzeráty. Rakúsko.
 dobrý večer, minule som tu žobronila o strih na tepláky na traky a nič emoticon , tak som si ho musela urobiť sama, už teraz vidím čo pri druhých zmením ale vynosíme a hrací set pre dcérku k narodeninám (nápad je odpajcnutý)
Včera o 21:49  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
ucitelka70
Registrovala sa 26. októbra 2011 na modrykonik.sk. Pridala 2654 príspevkov. Okres Lučenec.
fotoportrét
fotoportrét
anastazieb
Registrovala sa 26. apríla 2012 na modrykonik.cz. Pridala 457 príspevkov a 1 album. Okres Praha.
  • Vilém2 roky a 7 mesiacov
  • Snažíme sa otehotnieť
 @jitu22 můj muž pracoval léta u radiolokátoru, taky prý jeho kolegové měli všichni holky - a nic emoticon
Včera o 22:11  •  1 dieťa - snaží sa  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
palosek
Registrovala sa 3. júla 2011 na modrykonik.cz. Pridala 2304 príspevkov. Okres Frýdek-Místek.
 @zdeann my máme 3 holky a neměnila bych. Moje ségra po dvou holčičkách výhradně toužila po synovi...a tak to kalkulovala, až to vyšlo emoticon emoticon emoticon
Včera o 23:18  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
caramilla
Registrovala sa 12. marca 2011 na modrykonik.cz. Pridala 6580 príspevkov.
 Teda já čumím, o jakých intimnostech se tu vede debata na veřejném fóru emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon To si musí někteří JEDINCI počíst emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon
Teorie o plodnosti a trenkách me rozesmály, ale kéž by platilo, že hodně očekávané a plánované děti trenkařů byly holčičky emoticon Páč někdo po Míně její garderobu fakt zdědit musí emoticon

@anastazieb štítky jsou krásné! A kalhoty taky emoticon

Jinak vkládám obrázků mé nové kolekce z látek z Allyfabrics emoticon a další...
Jasmínka je fakt profík, sice úplatnej, ale to nevadí emoticon
Dnes o 00:24  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
caramilla
 @jitu22 já si myslím, že to s tím zdravým životním stylem jsou stejně jen teorie. Protože nejvíc dětí a nejvíc plodní jsou ti, co to vůbec, ale vůbec neřeší. Nezodpovědní, kuřáci, chlastači, požirači polotovarů a odpadních potravin z obchodních řetězců, lidi s nižším vzděláním...
Já pro sebe jsem si udělala závěr, že problémy s plodností se chytají lidí, co jsou moc zodpovědní, moc plánují a o věcech moc přemýšlí. Chtějí mít vše dokonale načasované, naplánované a připravené ... Ale bohužel já nikdy nebudu nezodpovědná a nikdy nebudu umět věci neplánovat, to je asi můj životní úděl emoticon
Dnes o 00:31  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
crawler
Registrovala sa 18. januára 2009 na beremese.cz. Na modrykonik.cz pridala 5775 príspevkov, 9 albumov a 3 inzeráty. Okres Chrudim.
  • Linda2 mesiace a 4 týždne
  • František3 roky
 nemám čas nahrávat fotky i sem, tak aspoň link---ještě vyfotím na LIndičce emoticon

http://www.fler.cz/zbozi/paisly-ginghamovka-3917951
Dnes o 08:39  •  2 deti  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
abigail1
Registrovala sa 12. januára 2012 na modrykonik.cz. Pridala 204 príspevkov a 12 inzerátov.
 Outdoorové kalhoty pro syna. Ve stejný den mi dorazila tato látka i softshell, tak jsem hned začla šít tyhle letní kalhoty, aby měl syn co na sebe v teplém počasí, ale asi jsem měla vzhledem k ochlazení raději ušít ty softshelky. emoticon
A kým jsem se nechala silně inspirovat, je asi jasné na první pohled. emoticon
Dnes o 10:03  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
jieff (30 r.)
Registrovala sa 14. februára 2010 na modrykonik.cz. Pridala 617 príspevkov. Okres České Budějovice.
  • Kristýnka10 mesiacov a 3 týždne
  • Tonda3 roky
 špatný počasí a babičky příjezd mi dovolili zase něco ušít! Čepicky z jednolíce, šusťákovka z Kentu od animal a Reci sukně a kraťasy pro ty moje prťata. Ještě mám v zásobě jednu takhle pěkně kostkovanou košili...už se těšim až do ní střihnu emoticon

sleduju vás pořád, moc se mi líbí přibyvší obrázky. Musím vypíchnout hlavně ten krásnej pajc Ruttu Nuttu @piece (to se ti vážně povedlo) a všechny ty nový nepajcy od @anastazieb. Taky mam radost z fotek od @terezita jako vždycky!!
Dnes o 10:56  •  2 deti  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
bordino
Registrovala sa 27. septembra 2012 na modrykonik.cz. Pridala 921 príspevkov. Okres Praha.
 šiju leč odevzdávám tak rychle, že nestíhám fotit. Tak alespoň jedny capáčky pro Juniora, v roce jsou mu 20 malý...... emoticon emoticon
Dnes o 11:01  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
caramilla
 kolekce skandinávské květy emoticon
Dnes o 11:17  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
caramilla
 @jieff ty čapule jsou dokonalý!
Dnes o 11:18  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
bordino
Registrovala sa 27. septembra 2012 na modrykonik.cz. Pridala 921 príspevkov. Okres Praha.
 @caramilla ty kalhoty jsou DOKONALÝ! Ty kytičky....
Dnes o 11:19  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
abigail1
Registrovala sa 12. januára 2012 na modrykonik.cz. Pridala 204 príspevkov a 12 inzerátov.
 @caramilla Jako vždy krásné. Knoflíkové kytičky skvěle ladí s květovanou látkou.
Dnes o 11:24  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
anastazieb
Registrovala sa 26. apríla 2012 na modrykonik.cz. Pridala 457 príspevkov a 1 album. Okres Praha.
  • Snažíme sa otehotnieť
 @caramilla opět nádhera!!! Ty knoflíkový kytičky jsou úžasný emoticon
Dnes o 12:02  •  1 dieťa - snaží sa  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
caramilla
 @anastazieb musela jsem jim udělat trochu propagaci emoticon
Dnes o 12:23  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
martulinecek
Registrovala sa 24. januára 2013 na modrykonik.cz. Pridala 23 príspevkov a 49 inzerátov. Okres Blansko.
 kalhoty na spaní,na holky,třičtvrtáky,sice obyč,ale na to že jsem vůbec neuměla se srojem zacházet jsem na sebe pyšná malinko
Dnes o 12:27  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
sinala
Registrovala sa 1. novembra 2011 na modrykonik.cz. Pridala 1897 príspevkov. Okres Frýdek-Místek.
 @jieff super všechno, bunda je střih zorian?
Dnes o 12:38  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
jitu22
Registrovala sa 6. októbra 2012 na modrykonik.cz. Pridala 405 príspevkov. Okres Praha.
 @jieff ta bundička se mi moc líbí, díky za inspiraci emoticon

@caramilla jsem ráda, že žiješ emoticon Věci jako vždy parádní, ale kytičkové kalhoty se mi snad líbí úplně nejvíc ze všech kalhot od Tebe, co jsem zatím viděla.
S tou plodností - to jsou statistiky. Je prostě mnohem víc párů, které mají problémy s početím. A rok od roku se navyšuje procento párů, kde problém je na straně muže. Tak ten extrémně stresový životní styl a špatné ŽP udávají jako nejpravděpodobnější příčiny. A asi se na tom bude podílet i to, že to prostě moc řešíme.

@anastazieb na radiolokátor jsem si teď vzpomněla - když měli stavět ten v Brdech a všude říkali, že je to naprosto bezpečné, tak můj táta říkal "houby, všichni, co kdy dělali s radarama, maj jen dcery".
Dnes o 13:08  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
jitu22
 V týdnu přifrčely i moje štítky, tak tady pár fotek emoticon Da sáčky jsou pro nás, zbytek půjde na prodej.
Dnes o 13:10  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
sinala
Registrovala sa 1. novembra 2011 na modrykonik.cz. Pridala 1897 príspevkov. Okres Frýdek-Místek.
 @martulinecek všechny tady máme radost ze všeho co ušijeme emoticon , já mám radost i když ušiju jen obyčejný pytlík na špinavé prádlo emoticon
Dnes o 13:14  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
anastazieb
  • Snažíme sa otehotnieť
 @jitu22 krásné výtvory i štítky emoticon
Dnes o 13:23  •  1 dieťa - snaží sa  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
petkasv
Registrovala sa 6. augusta 2011 na modrykonik.cz. Pridala 2094 príspevkov. Ohrazenice :-), okres Turnov.
 @jitu22 štítky josu roztomilý, ta vlnka ta je tam jako na propojení? Beruška je krásná emoticon
Dnes o 13:32  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
jitu22
 @petkasv ona přechází zezadu dopředu. Já jsem si to nějak neuměla představit, jak to bude ve výsledku vypadat, takže v návrhu mi to přišlo super a teď jsem z toho taková rozpačitá... Ale postupně se mi začínají líbit emoticon
Dnes o 13:33  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
petkasv
Registrovala sa 6. augusta 2011 na modrykonik.cz. Pridala 2094 príspevkov. Ohrazenice :-), okres Turnov.
 @jitu22 vypadají fakt dobře emoticon
Dnes o 13:47  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
a_lexa
Registrovala sa 27. januára 2013 na modrykonik.cz. Pridala 153 príspevkov.
 Mám takovej dotaz - předepíráte patent? A ještě prosím kdo (@abigail1 @caramilla) jste šil z toho černého outdoorového materiálu od Car na kolik je možné ho prát? 40? 30? Je mi jasné že bez aviváže, ale na kolik? A předpokládám, že bez předeprání.
Dnes o 14:03  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
abigail1
 @a_lexa Ahoj, je možné ho prát na 30. Ano, bez předpírky.
Dnes o 14:28  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
a_lexa
Registrovala sa 27. januára 2013 na modrykonik.cz. Pridala 153 príspevkov.
 @abigail1 Děkujííííí. emoticon
Dnes o 14:32  • Odpovedz  • Páči sa mi to
Choď na stranu:   Zruš
1 ... 2036 2037 2038 2039 2040