Gynekologická prehliadka a plne kojené dieťa. Čo mám robiť?

mizu89
21. mar 2015

Ahojte maminy mam problem.v pondelok idem na kontrolu ku gynekologovi a moj syn ma 5 mesiacov a je plne kojeny.co mam robit?Dr. mam 35 km daleko a dlho sa u neho caka.treba tam prist pred 7:00 aby zena bola prva,druha max. tretia.Dr. zacina ordinovat cca od 9:30neviem co s malym.neda sa mi odstriekat mlieko a maly mi nevie pit z flasky.do nemocnice ho nechcem vlacit aby neochorel.maju maminy prednost?viem ze ked sa ide na kontrolu po sestonedeli tak ano.ale dalej neviem.Prosim o radu.

jankastubka
21. mar 2015

No a co na to povedala sestricka u gynekologa? Prednost maju asi len nepisanu.

ivec16
21. mar 2015

Keby siel niekto s tebou a zatial vonku kocikoval? Alebo ta pockal niekde blizko v kaviarni, kde mozes medzi cakanim odbehnut. Ja vsade chodim s malym, nema mi ho kto strazit.

janabanana
21. mar 2015

asi záleží od lekára a sestričky ja som bola s problemom u gyn keď mala moja malá cca pol roka a keď vyšla sestrička dali sme kartičky, o chvilku vyšla ešte raz a pýta sa ma či ešte kojim, hovorim že áno a šla som hned na rad prednostne, nikam som sa nenáhlila ale aj tak ma potešilo.... takže si mala už včera zavolať a skusiť sa opýtať, inak t asi nikdo neporadí.

zabina27
21. mar 2015

najlepsie, ak by ta niekto odviezol, s malym pockal v aute, pripadne ho pokocikoval, ked by bol hladny, nakojila by si v aute, ohlas sa rano sestricke, nech o tebe vie a kym nezacne dr ordinovat, tak by si mohla byt s vasimi v aute, vonku

safranca15
21. mar 2015

ja ked bola mala taka mala som ju bravala so sebou a kedtak ju tam nakojila

miriam11
21. mar 2015

Ja by som isla s nim, zaklopala na dvere a slušne sestricku poprosila, ci by neboli ochotní ta hned zobrať, ze si tam s dietatkom, nemals si ho kde nechat a je plne kojeny. Neboj, nebude to problem, prípadne pohorsenia dalsich pacientiek,ktore budu cakat by som si nevsimala. Vsak to nerobis stale,len tento raz. pokial su ludia normalni,pochopia tvoju situaciu. Nerob si z toho hlavne vopred stres.

aristka
22. mar 2015

Na kontrolu po šestonedelí ťa mohli objednať na čas,alebo si si mohla zaplatiť...

evittam
22. mar 2015

Objednat sa na presnu hodinu a hotovo. Ja to tak robim stale.

bonnie1
22. mar 2015

Pokial ja viem tehotne a dojciace zeny maju u lekarov prednost. teda u vacsiny..

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre