Máte skúsenosti s pôrodnicou v Liptovskom Mikuláši?

alenka1510
19. aug 2007

Ahojte,
chcela by som poprosiť ak ste mali niektoré skúsenosti s pôrodnicou v Liptovskom Mikuláši alebo sa sem len chystate, aby sme popísali 😉

sue
19. aug 2007

Ahoj Alenka 🙂
Pôrodnica v LM je krásna, novučká, komfotne vybavená, ale ani by ma nenapadlo tam rodiť 😒
Ty si z RK a aj tak chceš rodiť v LM? Ak sa smiem spýtať, prečo?

alenka1510
autor
21. aug 2007

Ahoj Sue,
hlavne sa mi paci to, ako je vybavena a som z tych, ktorym dost zalezi na prostredi. Nie som nejak narocna len by som chcela, aby to bolo aspon trosku utulne... Akurat zajtra tam mam ist na prehliadku porodnice, tak sa tesim.
Myslis, ze by som to mala este zvazit? Ked, som pocula o hroznom vybaveni RK porodnice ☹ Ale na odbornost a pristup som nepocula nic zle prave naopak...
+ sa chystam na predporodny kurz a tiez v LM. V RK som ho zhanala ale pani, co to robila je momentalne na materskej a pani co ju zastupuje mi povedala, ze som " az " prva, ktora sa nan pyta a iny kurz som v RK nezohnala ☹ Ty vies o niecom?

bzuco
21. aug 2007

alenka, mne pred 3 týždňami maldý doktor Javorka povedal, že by som už mala pravdepodobne rodiť v novej ružomberskej pôrodnici, takže skús počkať, vraj už by mala byť každú chvíľu otvorená
ja verím, že to tam stihnem 😉

alinka76
21. aug 2007

ahoj Alenka, to si si vybavila prehliadku porodnice? Ja tam budem tiez rodit, tak ma to zaujima. a predporodny kurz kedy otvaraju a kde? Diky za infosky.

alenka1510
autor
21. aug 2007

Ahoj bzuco,
ja som na tuto zalezitost pocula, ze uz sa stahuju velmi dlho a nejde sa im to podarit ☹

bzuco
21. aug 2007

alenka, ale vraj už by to malo byť do konca roka, takže dúfam, že to stihnem

alinka76
21. aug 2007

Sue, preco sa ti nezda Mikulasska nemocnica? Ja som sa tiez bala pri prvom tu rodit, tak som rodila v Martine, ale pocuvam len dobre referencie, tak tu pojdem. Hlavne ze davaju epi a manzel moze byt so mnou. aj priestory su pekne, co je tiez dolezite podla mna, po dve na izbe, sprcha len pre dve izby, toto som v Martine nezazila.

alenka1510
autor
21. aug 2007

Ahoj alinka,
ten kurz som si zohnala cez web a bude sa to konat v LM v Hypernove a poziadala som ich ci by ma tam zaradili a oni my na to napisali, ze 22.8.07 je prehliadka porodnice a ze sa budu tesit ak pridem a ze si mozem priniest aj manzela 🙂 Predtym mi pani Babjakova napisala, ze zacinaju od septembra.
Dam ti kontakt?

alinka76
21. aug 2007

no jasne, daj mi kontakt. o kolkej je prehliadka? zeby sme sa tam stretli ? 😵 a ten kurz ako dlho trva? Nie je to pre nas zavcasu, ked rodime az v decembri?

alenka1510
autor
21. aug 2007

Tak, je to pani Babjakova a mail: radka.babjakova@zoznam.sk tel. cislo: 0905750890. Prehliadka je na 15:30. Neviem Ti povedat kolko to trva ale myslim, ze to je tak OK a myslim, ze tam je to vlastne tehotenske cvicenie + info a tehotenstve. Ja tam rozhodne chcem zacat chodit aj hlavne cvicit,myslim, ze to cim dlhsie, tym lepsie, konkretnejsie nas urcite bude informovat zajtra pani Babjakova. Jasne, ze bude super, ked sa tam stretneme 😉 Super, sa tesim. Ty si priamo z RK? Budes bryt aj manzela?

alinka76
21. aug 2007

ja som z LM, mozno manzela aj prehovorim, este uvidime, lebo ma roboty teraz do vecera, ma sezonu 🙂 diky za kontakty, uz aj jej zavolam 🙂

alenka1510
autor
21. aug 2007

Rado sa stalo 🙂 Tak, zajtra... Ja som volala aj do porodnice v LM a pytala sa ci ma tam bez problemov zoberu a zdvihla mi jedna velmi mila a ochotna sestricka, ze nie je problem. Vies nieco este viac napr. o doktoroch?

alinka76
21. aug 2007

Tak doktorov osobne nepoznam, az na Dr. Krekacovu, ta mi robila 2x sono a Dr. Korbáš, ten ma raz vyšetroval na pohotovosti, ale či sú aj pôrodníci, to teda neviem. Idem tej Radke uz aj volat 🙂

alinka76
21. aug 2007

Alenka, tak zajtra pridem, manzel sa volajako pamprdí, ale ja ho snáď ešte presvedčím 🙂 budeš aj ty s manželom? nevieš koľko mamičiek príde?

alenka1510
autor
21. aug 2007

Alinka, ja som muza nahovorila 🙂 Moc sa mu to nezdalo ale ide, povedala som mu, ze aj jemu bude lepsie, ked to tam bude vidiet a vediet co a ako. Bude uz troska rozkukany, ked ma tam potom privezie 🙂 Kolko tam bude bambuliek netusim... Ved, vsetko uvidime zajtra, som zvedava a tesim sa...

sue
21. aug 2007

Alenka, sú dva dôvody prečo nechcem LM :
1.môj tatko je lekár a nechcem byť "protekčné decko" ... už som to zažila pri ujovi a bol to des (syna mu strčili do inkubátora, len aby náhodou niečo... držali ich tam dlhšie a podobne...)
2.neviem o jedinom pôrodníkovi, ktorému by som sa zverila v LM do rúk (ak vieš odporučiť, odporuč prosím...)

putyna
22. aug 2007

Ahojky babulky ako vidim tak sme sa tam stretli aspon tri co tu piseme hmmm to mate fakt este daleko do porodu. 😀

google
22. aug 2007

sue ja napriklad chodim do ambulancie k primarovi na bezne preventivky a kludne by som sa mu zverila aj keby som uz bola tehu a sla rodit, aj ked viem, ze ma kadejaku povest. no a same chvaly pocuvam aj na dr. krekacovu, takze kludne. a ak sa ta smiem spytat, kde robi tvoj ocko?

putyna
22. aug 2007

hmm no ja primara dako moc nemusim uz len koli tomu ako sa sprava

putyna
22. aug 2007

som povedala ze ked ho budem mať pri porode tak sa bud seknem a neporodim alebo porodim za 5 min.hmm a ani len mojmu mangelovi sa nepaci. 😎

sue
22. aug 2007

Putyna, bohužiaľ s tebou súhlasím...
Google, môj tatko je praktický lekár pre dospelých...

google
23. aug 2007

ja na neho zas nemozem povedat nic zle... mne vzdy vsetko trpezlivo vysvetli, ochotne na vsetko odpoveda takze ja nemam problem. sue tatko v poliklinike?
inak aj na tu krekacovu pocut chvaly... ja keby som sla rodit, urcite do LM - je tam aj pekne prostredie, boli sme pozriet kolegynu ked sa jej narodila dcerka a tie izbicky su super a aj saly.

alinka76
23. aug 2007

ahoj putyna, esteze sme sa vcera stretli, podla fotiek uz vidim ze si to bola ty 🙂 ako si bola spokojna? ja velmi, uz sa tesim na porod.
mne sa tiez dr. krekacova velmi pacila, 2x mi robila sono a vzdy sme sa super porozpravali, hlavne ma potesila, ze cakame chlapceka, tej mozem doveerovat, ze sa nepomylila 🙂

alinka76
23. aug 2007

kto bol ten doktor co nakonci okolo nas presiel s tym rontgenom? Taky velky blondiak, normalne by som sa ho asi bala pri porode, takym velkym dojmom na mna posobil 😀 a primara tiez nepoznam ani osobne, ani nijako. ale zase vsetka chvala, ako dal doporiadku porodnicu. este ma vysetroval taky starsi doktor raz, ked zastupoval moju doktorku, tusim skladany, a ten ze je tiez dobry.

google
23. aug 2007

alinka aj ja si myslim, ze dal cele oddelenie do poriadku. ved uvidime, ked raz budem tehu - ale dovtedy mi povies referencie🙂 a kam chodis do ambulancie?

google
23. aug 2007

alinka ak mal ten vysoky tak cca okolo 50 tak to bol asi primar

alinka76
23. aug 2007

ja chodim ku Valeckovej a zatial som s nou nemala problem, i ked mi chyba ultrazvuk, stale by som toho nasho mrnuska obzerala 🙂
mohol mat tak medzi 40-50 a bol strasne vysoky a velky, mozno mal aj 100kg 🙂 a Krekacova tiez rodi?

google
23. aug 2007

hej, ona chodi urcite k porodom. a ty si planujes niekoho dohodnut?

alinka76
23. aug 2007

google, urcite nie, nikoho nepoznam, ani nechodim do nemocnice k nikomu na kontroly, takze zatial o tom neuvazujem. vsak odrodi ma urcite kazdy. budem mat dost vydavkov s epiduralkou a nie este si dohodnut lekara 🙂 pri prvej dcere som mala stastie na dobru doktorku, ak by sa mi trafila taka Krekacova, mozno by nebolo zle 😵

alinka76
23. aug 2007

ja si vlastne ani neviem, ako sa taky doktor dohaduje, to pridem k nemu a opytam sa, ci by ma nemohol rodit?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre