Pôrodnica Martin - skúsenosti v roku 2014

lucka127
8. máj 2014

Nic po roku 2014 som tu nenasla tak sup sup:🙂) napsoledy sme rodili v 2011 a bolo super planujeme tam ist znova tohto roku tak ako to tam teraz vyzera?

jamabe
9. máj 2014

Tu máš toho habadej 🙂 https://www.modrykonik.sk/group/5976/

martinusik91
9. máj 2014

Ja som tam rodila v decembri tak sa pýtaj co by ta zaujímalo 😉 ja som bola velmi spokojna

femmka1
9. jún 2014

@martinusik91 ahoj, ja by som sa chcela spytat na porod v Martinskej nemocnici. Som cezpolna, tak ako skoro si to tam treba vybavovat? Ako to tam prebieha? Mala si aj niekoho pri porode? Aj apartman objednany?

martinusik91
9. jún 2014

@femmka1 no ja som tam bola tak tyzden pred porodom na prijem vtedy som si zaplatila epidural a na druhy den ma pustili o tyzden som tam isla rodit ale predcasne tak neviem ako skoro treba...ale urcite by som sa tam na tvojom mieste isla pozriet ak nechces epidural.Ak by si ho chcela tak je lepsie podla mna popredu si zaplatit hlavne ak niesi z martina je lepsie ked tam uz prides s nejakym papierom.Apartman som nemala a podla mna su to vyhodene peniaze pretoze izby sú tam krásne co je v mt standard je v ziline plateny nadstandard.Nemala som ani doktora zaplateneho porod som mala super mile sestricky aj doktori nemozem kriveho slova povedat.Keby si chcela este nieco vediet kludne napis ip

maminka142
13. jún 2014

@jamabe
@martinusik91 Ahojte, viete mi niekto poradiť ako to je v Martine, keď chcem hneď po narodení dať zaočkovať dieťa proti TBC? Očkujem sa na 4-5 deň po narodeni.. Len neviem, kolko vopred, alebo aky je postup, pri objednavani vakcíny... Ďakujem.

martinusik91
13. jún 2014

@maminka142 v tomto ti neviem poradit ja som mala babo v inkubatore tak ma nenapadlo taketo veci riesit vtedy...

jamabe
15. jún 2014

@maminka142 tiez netusim... Skus tam priamo zavolat 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre