Pôrodnica Rožňava. Ako ste boli spokojné?

bianca2
4. aug 2011

Ahojte, ma niekto skusenosti s porodnicou v Roznave? Zaujima ma ako ste boli spokojne a ci akceptuju porodne priania rodiciek ako napr. rooming-in, manzel pri porode, neodnatie dietata po narodeni ale osetrenie matke v naruci a podobne.

jankaxxx
2. nov 2011

tak toto neviem ci sa pytas naozaj alebo zo srandy???mozes byt rada ked sa ti narodi zive a zdrave dieta v roznavskej nemocnici nie ci oni budu nieco akceptovat🙂a to hovorim z rodinnych skusenosti...

atreyu
28. dec 2011

@bianca2 rodiť som tam nerodila, ale dva krát som tam ležala...raz keď som potratila a raz pre tvrdnutie bruška...lekárka čo ma prijímala bola katastrofa najprv ma zjazdila a potom vystrašila...a lekár čo ma prijímal keď som potratila sa mi zdal total neschopný...bol tam jediný jeden dobrý, milý, láskavý, doktor, ktorý vedel poradiť aj sa s rodičkou či mamičkou porozprávať...toď moja skúsenosť...rodiť tam nejdem

katkarv
28. dec 2011

@bianca2 ja sa chystam rodit do Sace predtym som 3x rodila v RV,ale ani v Saci som nepocula ze by osetrili dieta v matkinom naruci.Inak rooming in aj otecka pri porode ma uz asi kazda nemocnica.

bianca2
autor
28. dec 2011

dik baby, @atreyu kto bol ten mily lekar? len ze by som vedela na koho sa obratit 🙂 @katkarv ako sa ti pacilo v RV nemocnici? pchaju do zien oxytocin a rozne lieky alebo nechaju volny priebeh? ma tam zena sukromie a intimne prostredie pri porode?

katkarv
28. dec 2011

@bianca2 to bolo v 2001 ked som tam naposledy rodila,ale lezala som tam na gynde v 2006 aj 2008 takze ich tam poznam.Nie je to nic hrozne ked nemas na vyber ale ja teraz mam a preto vyberam Sacu.Inak sukromie pri porode zarucuje len Saca kedze maju nadstandardnu porodnu salu ale ak by bola obsadena tak rodis tak ako vsade inde cize otecko caka na chodbe a ty si na vzdycharni z dalsimi zenami co maju bolesti a zavolaju ho az k porodu.Inak skus si najst v googli porovnanie porodnic alebo sprievodca porodnicami tam je rozpisane ako to chodi v tej ktorej porodnici ale myslim ze aj tam to prikrasluju.Ono zavisi aj od toho ci mas znamosti,podla mna rodine a znamim doktorov sa rodi uplne inak ako nam obycajnym ludom 🙂

bianca2
autor
28. dec 2011

dik @katkarv, ano pozerala som hodnotenie na rodinka.sk myslim tam to mali dost pekne napisane.je mi jasne ze to pisal primar a moze to byt prikraslene alebo idealny stav.

katkarv
28. dec 2011

@bianca2 inak to co ty pises to by chcela kazda z nas,zial porodnice sa nechcu prisposobit nasim podmienkam,asi by museli mat viac personalu aby to nebolo ako na pase.Ja som uz rozmyslala aj nad porodom doma ale mam obavy.

bianca2
autor
28. dec 2011

@katkarv poslala som ti IP. inak je tu aj tema porod mimo nemocnice, sukromna skupina, som aj tam clenom. ked chces byt clenom mozem napisat babe ktora to vedie. 14.1. bude v KE beseda s porodnymi asistentkami co sprevadzaju zeny k porodom v nemocnici.

katkarv
28. dec 2011

@bianca2 ja som tu citala len temu Porod doma.U mna to zalezi od prietokov lebo z dcerami som mala zle prietoky a museli mi porod skor vyvolat a teraz zas cakame dceru takze este neviem na com som.

bianca2
autor
28. dec 2011

jasne, porod doma je myslim verejna tema nedavno zalozena. okrem toho je sukromna skupina porod mimo nemocnice a ta ma kopec podtem vratane porodu doma. ked by si neskor chcela, daj vediet. urcite porod doma len ak je tehotenstvo ok, ani magnesium ci zelezo sa neodporuca brat. vies kazdy moze planovat a ono dietatko sa ja tak narodi ako bude ono chciet 🙂 ja idem v36-tom tz teraz 3.1. na usg a tam asi pozru aj prietoky, zatial som ani nebola, tak neviem co to obnasa.

bianca2
autor
28. dec 2011

@katkarv inak ja som prvorodicka tak nemam skusenosti a rada si necham poradit.

peta172
8. apr 2014

ja som rodila v RV, personal bol mily, okrem jednej starsej sestricky z detskeho, mala som napisany porodny plan a splnili iba to, ze bol priatel pri porode, kontakt koza na kozu sa nekonal, lebo ze vraj prechladne... maximalne ma nasrali, resp. ta jedna sestricka, nevie sa spravat k ludom, inak ostatny personal bol velmi mily..

veronica_t29
1. dec 2014

Ja som bola veľmi spokojná s Rožňavskou pôrodnicou. Manžela som mala pri pôrode, aj malého mi hneď položili na bruško, a kým som nepovedala že ho môžu zobrať, tak mi ho nechali. Personál bol milý, ja som nemala s nikým problém. určite tam pôjdem aj pri druhom dietati keď sa pošťastí 😉

simonkulos
24. jún 2015

Ja som tam lezala v 30 tyzdni pre podla nich zle prietoky. Na kontrole v KE saca sa vsak velmi cudovali dovodu hospitalizacie pretoze som mala ukazkove vysledky. Moja skusenost: vystrasili ma, boli velmi skupi na slovo a dokonca mi bolo povedane ze ma hospitalizuju este raz pretoze sa to urcite zhorsi to mi povedal primar. Samozrejme vedela som ze som v poriadku a vsetko sme uz riesili v Ke saca kde som aj rodila druhykrat bezproblemovo. Co sa tyka nemocnice kedze som tam tyzden lezala velmi vela indikovanych cisarskych rezov a slabe laktacne poradenstvo videla som zienku ktora sa po cusarskom neskutocne trapila a nemal jeh kto pomoct. Jedine pozitivum bola strava daju pekne porcie a ozaj chutne varia. To je moja skusenost

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre