Pôrodnica Trstená. Máte nejaké skúsenosti?

natty07
11. máj 2009

Je tu nejaka mamicka co ma skusenosti s porodnicou v Trstenej?

beljanka
22. máj 2009

ahoj, ako pozerám veľmi nás tu nie je. ja som rodila tu v Trstenej. a nemôžem povedať na ňu nič zlé. sestričky boli super.
dúfam, že ssa tu ešte niekto nájde odtiaľto 🙂

natty07
autor
26. máj 2009

beljanka tak aj prve dievcatka mame rovnako narodene

beljanka
29. máj 2009

ahoj natty: to je milé. ja už mám moje druhé dievčatko doma 🙂 ty si na to svoje ešte ako vidím musíš trošku počkať. a čo ideš rodiť do Trstenej? Ja som tam rodila aj teraz, no teraz to bola taká rýchlovka.

natty07
autor
30. máj 2009

beljanka gratulujem k dcerka. To mas super, ze to bola rychlovka. Lebo ja som dcerku rodila 12 hodin, nieco hrozne. Idem rodit v Trstenej, len sa spolieham, ze tentokrat to pojde rychlejsie. Uvidime.

andrea52
30. máj 2009

caute zienky, tak sa pripajam aj ja som rodila v Trstenej a bolo mi dobre, teda az na jednu s prepacenim kravu detsku sestricku 😉

majisko11
1. jún 2009

Ahojte babenky. Aj ja som rodila v Trstenej a bolo to na ten moj strach z porodu nieco uzasne, sestricky boli prijemne a lekar sa tiez velmi snazil,bolo to za nami za hodinku a pol, starostlivost o nas obe bola na urovni.Ak budeme mat este v buducnosti babatko, tak sa pon chystam opat do Trstenej 🙂 . Vsetkym, co to mate za par drzim palce.

beljanka
5. jún 2009

ahoj natty. teraz pri tých dvoch drobcoch trochu nestíham. prvú dcérku som aj ja rodila cez 12 hod.to len táto druhá bola bola za 2,5hod.von. 😀 neboj nič veď sa aj hovorí, že druhé ide ľahšie 😉

miska.misiak
30. jún 2009

juuuj kocky ani neravte, ze sa hovori, ze to druhe ide lahsie 😅
nemam este sice strach ani nic podobne, ale ako tak citam aj v inych forach asi sa to dostavi 😅 😅 😅

mutka
4. aug 2009

Ahojte baby volam sa mata a prestahovali sme sa do tvrdosina chcela som sa popitat aka je nemocnica v trstenej ,za dva mesiace tam idem rodit a ešte som tam nikdy nebola mohli by ste mi napisat ako to tam funguje?lebo sa strašne bojim dik mata

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre