dankaa | Registrovala sa 11. januára 2007 na modrykonik.sk. Pridala 825 príspevkov a 2 albumy. Okres Košice-okolie. - Lenka /18.3.2007/ má 6 rokov
|
|
dankaa
Ahojte mamicky,
ktorá máte skúsenosti,alebo sa chystáte rodit v novej nemocnici v Kočiciach,tak sem patríte... 
|
|
|
 rubinka | Registrovala sa 20. júla 2007 na mojasvadba.sk. Na modrykonik.sk pridala 9402 príspevkov a 18 inzerátov. |
|
|
|
|
 smejko1984 | Registrovala sa 9. novembra 2011 na modrykonik.sk. Pridala 7 príspevkov. Okres Košice. |
|
|
|
|
 alohim | Registrovala sa 27. septembra 2010 na mojasvadba.sk. Na modrykonik.sk pridala 513 príspevkov a 1 album. Okres Košice. |
|
alohim
@reni1512 odporúčam ti Dr. Molokáča...strašne zlatý, ľudský a je veľmi šikovný, ako jediný sa na chodbe pristavil a pokecal, cez vizitu som malého dojčila a on v pohode, kľudne nech sa napapá (iní lekári, že mám prerušiť a počkať)...ja ešte rozmýšľam, že koho a či si vôbec zazmluvním na október. Pri prvom pôrode som nemala nikoho dohodnutého, sekciu mi mal robiť Molokáč (tešila som sa), nakoniec robili Rošáková+Suchánek, a boli super;)
|
|
|
 reni1512 | Registrovala sa 29. decembra 2007 na mojasvadba.sk. Na modrykonik.sk pridala 1750 príspevkov a 2 inzeráty. Okres Košice. |
|
|
|
|
 mireag | Registrovala sa 24. júla 2009 na modrykonik.sk. Pridala 1280 príspevkov a 2 albumy. Okres Košice. |
|
mireag
@alohim 15.10. nam dr. Molokac odrodil dcerku. Pozeram, ze mas vtedy termin.  Je presne taky, ako pises. Drzim palce. 
|
|
|
 tulipan555 | Registrovala sa 6. mája 2013 na modrykonik.sk. Pridala 2 príspevky. |
|
tulipan555
tymto sa ospravedlnujem mudr. Antonovi Mikolajovi, o ktorom som napisala dna 6.5.2013 nepravdivy prispevok. Viedli ma k tomu iracionalne dovody so snahou poskodit menovaneho lekara.
|
|
|
 alohim | Registrovala sa 27. septembra 2010 na mojasvadba.sk. Na modrykonik.sk pridala 513 príspevkov a 1 album. Okres Košice. |
|
alohim
@mireag jeeej a ja pozerám, že aj vy máte Tomáška;) aj u nás by to tak mohlo byť len v opačnom garde -uvidíme čo bude;)
|
|
|
 lussinkaaa | Registrovala sa 5. marca 2011 na modrykonik.sk. Pridala 244 príspevkov. Okres Košice. |
|
lussinkaaa
@alohim ahojik, aj ja som rodila u Dr. Molokaca, je to jeden uzasny doktor  a to som mala vybaveneho uplne ineho lekara, ktory ku mne nakoniec ani neprisiel!!! Takze, ked budem cakat druhe babatko, urcite pojdem rovno za Dr. Molokacom. 
|
|
|
 zuzu101 | Registrovala sa 4. októbra 2009 na modrykonik.sk. Pridala 640 príspevkov, 1 album a 20 inzerátov. Okres Humenné. |
|
zuzu101
Ahojte baby, keďže opäť budem rodiť v tejto nemocnici, poprosím Vás o info - prvého mám synčeka, tak som neriešila, ale teraz by som rada vedela, či na novorodeneckom prepichnú dievčatku ušká, či o to treba požiadať, proste ako to tam funguje.Ďakujem za každé info 
|
|
|
 katy2 | Registrovala sa 26. októbra 2006 na modrykonik.sk. Pridala 9089 príspevkov. |
|
katy2
@zuzu101 ja mam dievca, ale nedala som prepichovat v porodnici... pockala som, ked mala 6 mesiacov, dali sme nastrelit.... ale myslim, ze s prepichnutim by nemali mat problem aj na novorodeneckom..... ja mam s nastrelenim super skusenost....
|
|
|
 zuzu101 | Registrovala sa 4. októbra 2009 na modrykonik.sk. Pridala 640 príspevkov, 1 album a 20 inzerátov. Okres Humenné. |
|
zuzu101
@katy2 no ja nie som z ke a aj ja som chcela dať nastreliť, no u nás to robí až jeden pán a až od 3 rokov, lebo má veľkú pištoľ a aj to len v prípade, že dieťa spolupracuje  ....
|
|
|
 katy2 | Registrovala sa 26. októbra 2006 na modrykonik.sk. Pridala 9089 príspevkov. |
|
katy2
@zuzu101 ved ked budete mat cestu do KE, robia to v zlatnictve Rubin na Hlavnej.... ale v pohode podla mna ti to prepichnu aj v nemocnici po porode, kym pojdete domov....
|
|
|
 matonka26 | Registrovala sa 10. februára 2011 na modrykonik.sk. Pridala 159 príspevkov a 9 inzerátov. Okres Košice. |
|
matonka26
@zuzu101 ahoj, normalne na poziadanie prepichuju den pred odchodom z porodnice za 6 alebo 10 eur ( teraz nepamatam presne )..den pred prepichovanim treba mat nausnicky nalozene v liehu
|
|
|
|
|
|
|
 kzuzik | Registrovala sa 11. mája 2009 na mojasvadba.sk. Na modrykonik.sk pridala 3 príspevky. Okres Košice. |
|
kzuzik
reni1512 a kedy ma Rošakova dovolenku prosím Ťa? Lebo ja som za ňou bola teraz v pondelok na USG, lebo tiež chcem u nej rodiť, ale veľmi sa ponáhľala a nestihla som sa jej nič spýtať a už vôbec mi nenapadlo, že by v mojom termíne mohla mať dovolenku...  Ja mám rodiť okolo 1.8. - aspoň podľa posledného ultrazvuku... prosím povedz že vtedy nemá dovolenku 
|
|
|
 smejko1984 | Registrovala sa 9. novembra 2011 na modrykonik.sk. Pridala 7 príspevkov. Okres Košice. |
|
smejko1984
@kzuzik dovolenku má od 16.6.na 7 dní  ))))) a potom ďalej už neviem  )))
|
|
|
 kzuzik | Registrovala sa 11. mája 2009 na mojasvadba.sk. Na modrykonik.sk pridala 3 príspevky. Okres Košice. |
|
kzuzik
smejko1984 no mne ide prave o datum okolo mojho porodu  ale diki za info... mam jej aj tak volat cca za dva tyzdne, tak sa jej uz potom spytam a uvidim...
|
|
|
 memek | Registrovala sa 3. septembra 2012 na mojasvadba.sk. Na modrykonik.sk pridala 151 príspevkov. Okres Košice. |
|
memek
uz som to tu asi pisala ale Dr.Molokac je skvely velmi mily zlaty s usmevom maleho sibalskeho dietata  vzdy mi to zlepsilo naladu ked sa usmial. odporucam s velkym O 
|
|
|
|
|