Poradíte ohľadom úveru?

camacama
23. mar 2014

Máme taký "menší" problém...mm si za slobodna zobral úver v slsp,nesplacal ho...až keď sme sa zobrali tak sme to začali riešiť,splácať...ale ide o to že je v omeškaní,dosť a dosť veľa...chceme si prerabat domček,aby sme mohli bývať sami...chceli by sme si zobrať úver,ale ja som na materskej a jemu neviem,či dajú...viete mi niekto v tomto poradit?Ďakujem za všetky odpovede.

zara0201
23. mar 2014

Pokial bude mat zaznam v uverovom registri (za nesplacanie, omeskanie) tak nedaju, a vymazanie registra moze trvat aj 5 a viac rokov. Kebyze Ty pracujes, mas dostatocny prijem, ale ziadas s manzelom ktory ma zaznam v registri, aj tak Vam kvoli nemu nedaju.

33kacora33
23. mar 2014

nedaju ani muzovi... kedze su tam omeskane splatky(aj ked starsieho data) ...kazdy bankovy subiekt si preklepne svojho klienta (ziadatela o pozicku ci uver) to im tam hned vyskoci ze nasplacal....ale treba sa ist opytat za to nic nedate....ale moj nazor... urcite mu nedaju...

maha1331
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
shania31
24. mar 2014

Uz som to tu pisala neraz v obdobnej diskusii- najlepsie sa obdobne veci riesia priamo s bankou- nie co jedna pani povedala napr. na modrom koniku. Pri ziadosti o uver banka zohladnuje jednak bonitu klienta, jednak zabezpecenie atd.
Kazda banka si okrem iného preveruje klienta v úverovom registri- ake uvery mal doteraz/pripadne ma a aka je/bola jeho "platobna disciplina", dalej prijmy ziadatelov o uver atd- ty si uz tiez na rodicovskej dovolenke (nie na materskej)- tam ten prijem z tvojej strany ako je zrejme, je "mizerny" (i ked niektorym ziadatelom aj tych 200 eur pomoze) atd atd
Ale na vsetky otazky Vam najlepsie odpovedaju priamo v banke.

99zuka
24. mar 2014

Banky dost prisne pozeraju na omeskania, zalezi v akom je to stave. Mozes brat uver aj bez manzela, ale az ked budes mat prijem, da sa zuzit bsm. Ak chces poradit napis ip, z.

andreah25
26. mar 2014

S meškajúcimi splátkami existujúceho úveru Vám žiadna banka nedá ďalší úver - kde má záruku, že na tom jej úvere nebudete meškať, alebo v lepšom prípade, že ho vôbec budete splácať?

skvelynavrh11
1. apr 2014

ahojte ja pracujem v Komunálnej poistovni, a zaoberaju sa tam aj úvermi , nepotrebuje niekto z Vás náhodou prefinancovať uver, alebo žiadať o úver- či už pre mladých , hypotekárny alebo spotrebný?

jabiana
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
martinka2212
6. máj 2014

camacama odkial ste?napiste mi spravu.urcite sa najde vhodne riesenie 🙂