Materská škola Ferienčíková Bratislava. Dať tam dcérku?

mirasierra
5. mar 2010

Máte niekto referencie na školku na Ferinečíkovej v Starom meste? Neviem sa rozhodnúť kam dať dcéru. tak vás poprosím o nejaké informácie.

mirasierra
autor
28. mar 2010

nikto tam nemate dieta?

abbie
15. feb 2014

Ahojte, ziadne nove info?

miki0707
25. feb 2015

Dobry den,
Vidim,ze nik neodpisal a ja mam tento rok tu istu otazku.
Mozem sa opytat ako ste sa nakoniec rozhodla, pre ktoru skolku, prip. aj referenciu, ak vas mozem celmi pekne poprosit😉
Byvame v starom meste, tak pre nas by idealne boli Feriencikova a groslingova.
Dakujem vopred velmi pekne🙂

irocka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
miki0707
26. feb 2015

@irocka dakujem velmi pekne, pozriem, to by sme mali fakt kusok...zaujimala by ma najma cena, nakolko to je teraz pre nas priorita, preto hladame statnu skolku a tiez ci mate svoj vlastny dvor alebo kam a ako casto chodíte s detmi von....dakuejm 🙂

irocka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
poussin
18. mar 2015

@miki0707 Ja mam dceru na Feriencikovej. Je tam celkom dobra atmosfera ucitelky aj riaditelku volaju menami. Mala skolka, ktora ma 2 triedy a tiez tam nie je velka chorobnost. Dcera sa do skolky vzdy tesila, ale odkedy tam zacal vo februari chodit jeden chlapec, ktory vsetkych bije, nadava im do hlupakov atd. zacala kazde rano ked ho vo skolke videla plakat a odmietala tam zostat. Uz sme komunikovali s ucitelkou aj riaditelkou, ale mam dojem, ze nemaju snahu situaciu riesit a evidentne nezvladaju situaciu kedze nevedia chlapcovi zabranit v tom aby spoluziakov bil.
Predtym dcera chodila do plneradosti.sk tiez na Feriencikovej a tam bola uplne spokojna. Od prveho dna tam sama chcela zostat spinkat a vzdy ked sme po nu prisli odmietala ist s nami domov.. lebo ona sa musi este hrat.. 🙂))

miki0707
18. mar 2015

@poussin dakujem ste ylata. Aj mali chodil do plneradosti, aj ked len par mesiacov. Tiey rad, ay kzm mi nebolo vidiet brusko s mladsou 🙂 Teraz uz by mu to bolo male, chodia tams kor mladsie deticky, aj ked Nina je skvela🙂 A tiez som ich uz odporucila niekolkym rodinam.
No nakoniec sme dali prihlasku na Grosslingovu, lebo by sme chceli aby tam siel aj na ZS, tak uvidime, aj ked vela sanci tam nevidim...A feriencikova vraj spolupracuje s Grosslingovou...ach jaaaj...
A neviete mi povedat, ci maju plny stav, ze ci pripadne neberu aj pocas roka? vopred dakujem

poussin
19. mar 2015

@miki0707 na Grosslingovej som sa bola tiez pozriet. Nepacilo sa mi tam a nemala som z toho prostredia dobry pocit.. 🙂. Nevedela som si predstavit ako to tam fnguje pocas prestavok. Male deticky s tymi velkymi. Proste ti vacsi ich musia prevalcovat. Viem, ze na Feriencikovej beru aj pocas roka ak sa im uvolni miesto.

miki0707
20. mar 2015

@poussin dakujem za odpoved, ste zlata 🙂

poussin
7. dec 2016

@poussin Chlapca, o ktorom som pisala v predch. prispevku nakoniec pomocou posudku psychologicky vylucili. Terez moja dcera chodi do francuzskej skolky v Petrzalke tak mozem porovnavat. Syn chodil do sukromnych anglickych jasli. Vsade sme boli spokojni, ale musim s odstupom casu povedat, ze MS Feriencikova ma velmi vysoku uroven. Ucitelky sa detom vela venuju. Riaditelka sa neustale vzdelava a prichadza s novymi napadmi. Je tam atmosfera ako v sukromnej skolke - deti oslovuju ucitelky aj riaditelku menami a tykaju im. Napriek tomu ich deti respektuju. Syn aj dcera urobili v prvom roku na MS Feriencikova velke pokroky (vyjadrovanie, slovna zasoba, vedomosti). Najma u syna sme videli obrovnsky pokrok. Dovtedy takmer nerozpraval, ale uz od konca septembra ho nevieme zastavit - tolko melie 🙂 . Obe deti boli a syn este je v skolke velmi spokojne. Dceru som prehlasila do francuzskej skolky najma kvoli jazyku.

lenkamartinkova
15. mar 2017

Prosím rodičov, ktorych deti mali/ maju odloženu povinnu školsku dochádzku; učiteľov MŠ a ZŠ 1. stupňa o vyplnenie dotazníka k mojej diplomovej práci. ďakujem
učiteľ MŠ
https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx…
učiteľ ZŠ
https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx…
Rodičia
https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx…

petra_rjabinin
16. dec 2019

mne tam chodia aktuálne dve dcéry a sme veľmi spokojní. staršia dcéra chodila predtým do súkromnej malej montessori škôlky, takže som bola zvedavá, aký bude tento prestup ale je to tam fajn. chodia často do medickej záhrady, učia sa tam pesničky, majú priamo v škôlke výtvarný krúžok aj angličtinu, kam sa dá prihlásiť. dokonca bol v ponuke aj plavecký krúžok / korčuľovanie na ľade. na konci roka boli na výlete / snažia sa im celkovo robiť pestrý program. riaditeľka aj učiteľky sú super, empatické a všímavé, ak sa vyskytol nejaký problém, boli veľmi milé a citlivé a snažili sa pomôcť, ako sa dalo. je tam taká rodinná atmosféra, sú tam dve triedy/do 20 detí v jednej. určite odporúčam.

r1a
2. mar 2021

Dobry den mate prosim nejake aktualne referencie na tuto skolku?dakujem

baskac
6. mar 2021

Dobrý deň, dovolím sa pridať, tiež nás to čaká tento rok...

r1a
6. mar 2021

Alebo na skolku na Špitalskej?

balkanica
7. apr 2021

Na nu som nepocula dobre referencie. Na Spitalsku

sandralo
18. sep 2022

Ahojte prosim Vas ma aktualne niekto skusenosti so skolkou na Feriencikovej? Alebo vie odporucit niekto tuto skolku alebo ibu v okoli ci skusenosti s ibymi v Starom meste? Dakujem pekne.

zuzanamatejteo
8. mar 2023

Odporucam <3