Škôlky v Nitre. Ktorú by ste odporučili?

mia27
25. okt 2011

Maminky z Nitry a okolia, pomaly sa obzerame po skolke,kam chodia vase deticky do skolky?Ktoru by ste odporucili?Dobre pani ucitelky, pekne prostredie, vybavenie, nie prilis vela deticiek,vela aktivit,.....velmi dakujem za vsetky rady a postrehy 🙂

hoogy
25. okt 2011

@mia27 no ja ti to poviem tak ze v nitre budes rada ked ti ho zoberu v 3 rokoch. nitrianske skolky su strasne preplnene. ale drzim palce nech sa ti podari nasjt vhodnu pre drobca.

m.a.r.t.i.n.a
25. okt 2011

@hoogy Nepoznám žiadny prípad, že by v NR nezobrali 3ročné dieťa do škôlky. Sama mám doma 3ročného chlapca /oktober/ a plno kamarátok s rovnako starými deťmi a všetky detičky sa do škôlky bez problémov dostali. 😉

hoogy
25. okt 2011

@m.a.r.t.i.n.a tak ja poznam🙂 vseobecne su skolky v nitre preplnene🙂

mia27
autor
26. okt 2011

m.a.r.t.i.n.a. a kam ste s kamaratkami dali deticky a preco tam?dakujem 😉

roman2008
26. okt 2011
indiankaindi
27. okt 2011

@mia27 moja dcéra chodí na topolovú a som maximálne spokojná. Okolie škôlky je fajn, za škôlkou je to síce trochu zanedbané, ale myslím, že na tom pracujú. Škôlka zvonka síce nevyzerá vábne, ale vnútri je to paráda.Majú nové plastové okná, triedy sú krásne vyzdobené, pani učiteľky sa veľmi snažia. Sú milé a zlaté, majú super prístup k deťom. Dcéra ich zbožňuje a myslím že všetky deti sú na nich zavesené. Majú kopec aktivít aj pre rodičov, aj s deťmi, na stránke sa dá dozvedieť viac.

@hoogy ja viem o tom, že štiavnicka škôlka je dosť plná, ale iné nie. Dcéra ešte nemá tri a v pohode ju vzali. A čo počúvam, nikto nemal problém s prijatím do škôlky, takže možno máš trošku zlé info.