Skoro prerezané mliečne stoličky

lilitela
3. apr 2014

Mojej 2,5 rocnej dcere sa uz prerezali posledne mliecne stolicky, ale nie uplne, kedze jej sa prerezavaju pomaly, trva to uz aj niekolko mesiacov, s vacsimi a mensimi problemami. Posledne 3 dni sa sprava vyrazne inak, menej spi, menej papa, ale nema sopliky ani teploty, preto som si neni ista, ci to este pripisat zubom. Podarilo sa mi pozret jej do pusinky, a uz ma zubky skoro cele prerezane, ma tam uz fakt iba malilinko dasienka, co prekryva jednu stolicku. myslite, ze aj take malo jej moze stale sposobovat nepohodu a bolest?

cerez
3. apr 2014

@lilitela Tak mi sme mali veľké problémy u syna, keď mu šli zuby a stoličky nás najviac potrápili. Ak som dobre pochopila, nie je ešte úplne prerezaný. Aj vtedy môže spôsobovať bolesť, nepokoj, nechuť k jedlu či problém so spánkom.

lilitela
autor
3. apr 2014

@cerez Asi to tak bude.

pezu
11. apr 2014

@lilitela ahoj, chcem sa ta opytat, co v preklade znamena, ze zubky sa vam prerezavaju dlho? Nasmu malemu uz pred mesiacom vykukol kusocek hornej stolicky a stale ju nema prerezanu celu. Chyba mozno este 60%. Spodné stolicky vykukli neskor a uz su vonku takmer cele. Je to normalne?

kikuleenka
11. apr 2014

@pezu podla mna ano - u nas rovnako, horne vykukli skor a stale netrcia cele, zato jedna spodna je vonku uz uplne cela a sla urcite par tyzdnov po tych vrchnych 🙂

pezu
11. apr 2014

@kikuleenka ďakujem ti velmi krásne 🙂 lebo som uz skoro zacala chytat paniku 😉