Strie na chrbte 16 ročného syna

maragretka
1. jún 2014

Moj 16 rocny syn za posledny rok rychlo vyrastol a ma asi tri velke strie cez cely chrbat.. vyzera to ako keby sme ho bicovali 🙂 viem ze strie nezmiznu uplne, ale nema niekto nejaky overeny recept ako ich aspon vybielit? Coskoro zacne chodit na kupalisko a ten kto nevie o co ide, si naozaj moze mysliet ze ho doma tyrame... Dakujem za kazdu radu..

stefka33
1. jún 2014

@maragretka Nezmizne to a vybieli sa to časom samo. Myslím, že ľudie spoznajú rozdiel medzi ranami od biča a striami. 🙂 Je to bežné a má to veľa chlapcov.

modrofuzik11
1. jún 2014

dobre mi zabera bepanthen proti striam. tie jazvy nezmiznu, ale urcite ich bude vidiet menej 😉

sportovec
23. júl 2014

@maragretka Moj tiež tak narástol 🙂Za 3 mesiace18 cm. Bol ako zebra.časom mu to troška vybledlo,aj ked celkom sa toho už nezbaví nikdy.

susienka12
5. aug 2014

@maragretka ja to mam tiez, stale sa ma pytaju, co to je a divne na mna pozeraju, niektori mi neveria, vravia mi, ze su rany bicom apod..robia zo mna klamara, ze to nemozu byt strie, je to az neprijemne...dokonca raz aj nejaky lekar nedoveryhodne pozeral na to, proste ma to uz velakrat dostalo do neprijemnej situacie... ale pamatam si, ze ked mi to zacalo v detsve, tak pediater hned skonstatoval, ze ako som narastla, ze aj strie mam... pediater rozozna, ale chapem coho sa obavas, nebolo ani mne prijemne velakrat. uz si z toho robim srandu, hovorim, ze mam manzela araba z tvrdo islamskej rodiny... co uz mam povedat, ked su tak ,,mudri,,

malabiba
6. aug 2014

máme strie veru aj my, už tri roky, nezmizli, nezmiznú, nevadia, v lete sa chrbát opáli 🙂...ale tuším v dermatokozmetike to vedia prístrojmi zmierniť

lambrett
6. aug 2014

ahojky....ja aj moj brat sme obaja trochu vyssi (brat necelych 190 a ja mam 173cm) a v puberte sme rychlo naraz vyrastli a mame strie, doteraz. su svetle, ale su na chrbte.co je ale doleztejsie, hlavne v mojom pripade...ak mate deti, ktore rychlo vyrastli, dbajte na to, aby mali rovne drzanie tela a aby mali pevne brusne svalstvo, ktore je dolezite pri spravnom drzani tela. vyzera to skaredo, ked sa hrbime a hlavne teda u nas zien, je to nepekne, lebo potom mame chrbat krivy a panvu vypuknutu dopredu (ak sa na nas pozriete zboku).ja som to o pevnom brusnom svalstve zistila az po 20tke a su na to speci cviky, ktore vedia na rehabilitaciach poradit.vase deti vam raz podakuju...teda ja by som urcite podakovala 🙂

adrianka111
27. sep 2014

Ahojte baby mam syna ktory ma 15 A VYSKA 180...zlakla som sa och boze na tom chrbte no des,,,Ako by som ho byla niecom neni to pekne .Existuje neaky krem dajte radu.Chodime ku koznej no nic mu nepomaha dakujem

milota164
20. apr 2015

ja som v tehotenstve pouzivala Bepanthen krem proti striam .Skus vyskusat, treba ho pouzivat t 2x denne,obsahuje prirodne vytazky, podporuje tvorbu kolagenu takze zlesuje elasticitu koze,dobre hydratuje a nie je mastny.

katka1981
20. apr 2015

@sportovec, fuha, to co dobre papal, ze tolko vyrastol? Super, len skoda tych strii, ale tak je nas malo co sme bez nich (ja ich mam zial)

katka1981
20. apr 2015

@adrianka111, mojmu muzovi dali na strie excipial, ale lekar mu povedal, ze sa trha znutra, ze nepomoze nic. Tiez narastol prudko. Jedine genetika dokaze zazraky, par ludi je takych co mozu chudnut, priberat, rast a ani tehotnej sa strie neurobia.

lili007
30. apr 2016

Skusili ste natierat pripravky proti striam, ktore sa pouzivaju v tehotenstve, ked brucho rastie, koza sa napina a tiez mozu vznikat strie? Tiez odporucam Bepanthen proti striam, mam s nim osobnu skusenost, nie je taky mastny, dobre sa rozotiera, mozete nim syna natriet aj rano a v zapati moze ist do skoly.

maykaaa1122
30. jún 2016

Skús bepanthen proti striám a striedať s prírodným mandľovým olejom. Obe majú super konzistenciu a dobre sa rozotierajú.