leva | Registrovala sa 3. apríla 2007 na modrykonik.sk. Pridala 2776 príspevkov. Okres Pezinok. - Romanko má 6 rokov
- simonka má 12 rokov
|
|
leva
ahoj kocky,robievate niektora svoj vajecny liker?Poradite co tam treba a ako na to?Dakujem
|
|
|
 pacna | Registrovala sa 22. augusta 2007 na modrykonik.sk. Pridala 2785 príspevkov. Okres Čadca. |
|
|
|
|
 dominica | Registrovala sa 14. augusta 2007 na modrykonik.sk. Pridala 977 príspevkov. |
|
dominica
vaječný likér nerobievam, ale robím Baileys a to je dosť podobné, je to mňamka:
0,5 litra mlieka
0,5 litra koňaku, rumu, alebo whisky/ja dávam rum s koňakom dokopy/
2 salká
1 mandľový puding
Salká sa varia 2 hod. v konzerve. Z mlieka spravíme puding, ktorý vymixujeme s uvarenými salkami a dolejeme alkohol. Originál by to malo postáť aspoň 3 mesiace, ale nemusí. No keď to aspoň trošku postojí, je to lepšie, lebo na začiatku je to dosť alkoholové a keď prejdú chute cez seba, tak je to mňááám, Ináč ja dávam alkoholu viacej a odhadom, lebo podľa receptu je to moc husté, sladké, lepkavé a nešmýka sa to dole krkom 
|
|
|
 luciferova | Registrovala sa 24. mája 2006 na mojasvadba.sk. Na modrykonik.sk pridala 13774 príspevkov, 1 album, 1 článok a 46 inzerátov. - Milacik má 6 mesiacov a 1 týždeň
- Láska má 3 roky
|
|
luciferova
"vajciak"
5-6 žĺtok na 1 kandizovane mlieko
cca 20 dg práskoveho cukru
Um (BUM)
zltka vyslahame s praskovym cukrom v slahaci dostatocne dlho, aby sa cukor rozpustil a na povrchu sa utvorila pena. po vyslahani pridame salco al. ine kandizovane mlieko, znova vymiesame. potom pridame "um"%-)) podla toho, aky silny a aky husty chceme vajciak mat. (ideal tak 3dl )

|
|
|
 erika153 | Registrovala sa 12. októbra 2006 na modrykonik.sk. Pridala 3603 príspevkov a 1 album. Česká republika. |
|
erika153
8 zltka
2 salko
pol litra rumu
zltka so salkom poriadne vymiesat a napokon pridat rum. lepsi som naozaj nepila!
- nevarit!
|
|
|
 leva | Registrovala sa 3. apríla 2007 na modrykonik.sk. Pridala 2776 príspevkov. Okres Pezinok. - Romanko má 6 rokov
- simonka má 12 rokov
|
|
leva
Dakujem vam.Zajtra idem na to 
|
|
|
 katka76 | Registrovala sa 11. mája 2007 na modrykonik.sk. Pridala 457 príspevkov a 2 albumy. Okres Pezinok. - terezka má 5 rokov
- jakubko má 12 rokov
|
|
katka76
tak my mame rodinny recept, je uplne mnami a nezhustne
6vajec
250g prask. cukor
1 vanilkovy
spolu dobre vymiesat a pridat 1 salco
1/2 l rumu
ja by ho pilaaaaaaaa, no este stale kojim
|
|
|
- simonka má 12 rokov
|
|
leva
Dakujem dievcata este raz,uz ho mam v chladnicke  Pocas robenia,som sa oblizovala az mi oci vyliezali,mnamko,aj manzel pochvalil 
|
|
|
 emjee | Registrovala sa 5. marca 2005 na mojasvadba.sk. Na modrykonik.sk pridala 12733 príspevkov a 5 článkov. Okres Malacky. |
|
emjee
domaci bejliz od dupinka • Dnes o 17:49
1 salko /nie kondenzovane, sladene mlieko, nebude to mat spravnu chut a konzistenciu/
1 slahacka v prasku
2dcl konaku
1dcl instatnej studenej kavy
vsetko spolu vymiesame vo vysokej nadobe a mozeme popijat
ALE S MIEROU!! 
|
|
|
 luciferova | Registrovala sa 24. mája 2006 na mojasvadba.sk. Na modrykonik.sk pridala 13774 príspevkov, 1 album, 1 článok a 46 inzerátov. - Milacik má 6 mesiacov a 1 týždeň
- Láska má 3 roky
|
|
luciferova
leva a ktory recept si robila?
dupinka - to vyzera dobre 
|
|
|
 bibinka | Registrovala sa 26. septembra 2006 na modrykonik.sk. Pridala 2990 príspevkov a 1 album. Okres Martin. |
|
|
|
|
- simonka má 12 rokov
|
|
leva
luciferova,ten tvoj  Len som dala vseko raz tolko,aby bolo viacej 
|
|
|
- simonka má 12 rokov
|
|
leva
chcela som napisat vsetko 
|
|
|
- simonka má 12 rokov
|
|
leva
bibinka verim ti,ja som ani nevedela ze mi to tak bude chutit,furt cuckam  Domaci je domaci 
|
|
|
- Láska má 3 roky
|
|
luciferova
no vidno, ze si si uz lupla  som rada, ze sa ti podaril, tento recept mam od kamosky, chlipkali sme na intraku 
|
|
|
 sue | Registrovala sa 18. mája 2005 na mojasvadba.sk. Na modrykonik.sk pridala 5919 príspevkov. Okres Banská Bystrica. |
|
sue
...my sme pred chvilinkou dorobili
...a robíme tak, že 1/3 ešte odlejeme a rozmiešame ju s nutelou alebo kakaom a máme tmavý "vajčiak" 
|
|
|
 melory | Registrovala sa 9. augusta 2006 na modrykonik.sk. Pridala 12586 príspevkov a 1 album. |
|
melory
robila som erikin - je super, uz nieje, vypiteeeeeee. 
|
|
|
 amalia1970 | Registrovala sa 3. apríla 2010 na modrykonik.sk. Pridala 6 príspevkov. |
|
amalia1970
caute ja som prave urobila Dominicin Baileys,je vyborny a vyslo mi na skoro liter a pol,len som namiesto mandloveho pudingu urobila vanilkovy a este som tam vmiesala jeden kelimok cerstvej slahacky,podavam s kockou ladu vo whiskovom pohari 
|
|
|
 ajlinka (32 r.) | Registrovala sa 17. decembra 2008 na modrykonik.sk. Pridala 87 príspevkov a 1 album. Taliansko. - Simonka má 4 roky
- Elinka má 9 rokov
|
|
ajlinka
caute....ja mam jeden velmi stary recept od babky:
vajecny liker:
500ml rumu
1 salko
5 zltkov
5PL praskoveho cukru
1 vanilkovy cukor
a este jeden trocha iny liker:
1l hruskovice
40 hrozienok
25 zrniek kavy
1 vanilkovy cukor-nechat stat 3 tyzdne a potom scedit
|
|
|
 sonulienkas (40 r.) | Registrovala sa 7. marca 2010 na modrykonik.sk. Pridala 416 príspevkov. - Emka má 9 rokov
- Snažíme sa otehotnieť
|
|
sonulienkas
ajlinka - ten prvý recept mám aj ja od manželovej starej mamy a musím povedať , že je super
|
|
|
 sonulienkas (40 r.) | Registrovala sa 7. marca 2010 na modrykonik.sk. Pridala 416 príspevkov. - Emka má 9 rokov
- Snažíme sa otehotnieť
|
|
sonulienkas
zabudla som napísať - že sa nesmie zabudnuť likér liať do sklenenej fľaše precedený cez sitko.  .
|
|
|
 natala000 | Registrovala sa 13. novembra 2012 na modrastrecha.sk. Na modrykonik.sk pridala 1 príspevok. |
|
natala000
Ahojte chcete ochutnat nieco super-ziadne surove vajca,dam vam recept mojej mami 3 salka varime aj v plechovke asi 90 minut.Potoch trosku vychladene otvorime a vyklopime do velkej misi zmiesame z 1litrom rumu.a hotovka nalejeme do fliaš mnam... a niesu tam žiadne vajcia jednoducha priprava.skuste tento recept a ziadna salmonela vam nehrozi.....
PA PA
|
|
|
|
|