Chlap nanič

ukkamilka
6. nov 2014

Akoze je toto normalne?Chlap sa vratil vcera vecer z roboty a hovorim mu ze maly ma teplotu.Potom ho chvilu nebolo a zrazu pride zo zahrady totalne ozraty,tak som mu vynadala,ze uz som si zvykla na to ze mu na mne nezalezi,ale ze ani na malom, tak cez toto sa nerenesiem,ze ci je normalny co ked s nim bude treba utekat do nemocnice?A ako keby som to vedela o druhej v noci som volala sanitku,lebo som mala podozrenie na meningitidu,nastastie sa nepotvrdila,klop.klop.Prisli sme z pohotovosti o pol siedmej rano taxikom.A milostivy pan sa sa so mnou dnes nebavi a je urazeny no je toto normalne????

sosovica
6. nov 2014

@ukkamilka Zodpovednosť nula bodov teda!Za gule do prievanu by som ho zavesila(pardon za vyraz).Aspoň jedno PREPAČ by mu mohlo mužské ego dovoliť.

irenkask
6. nov 2014

@ukkamilka
Taký je každý druhý a sú ešte horší.
Len sa dokážu dosť dlho pretvarovať keď vtáčka lapajú a potom keď ho majú istého tak sa prejavia. 😉

ukkamilka
autor
6. nov 2014

Sme spolu sedem rokov a v zivote som od neho prepac nepocula,on mi aj sam povedal,ze on nevie povedat prepac,ze on je uz taky.Ach uz sa mu tak zbiera ze raz zbalim kufre a dovidenia,a tusim to uz bude coskoro..

kiki68
6. nov 2014

pockat tak on sa v zahrade tak liecil az sa ozral a teda neurologovia sa zdesili,ze meningitida? ci ako? 😀
no tak ja neviem,ale s tym mozgom asi nieco mat bude....nema v zdravotnej karte nejaku lobotomiu zapisanu? lebo to by potom aj sedelo to jeho spravanie a konanie 😉

mamutka
6. nov 2014

a na co ty s nim si? ak mu povies, ze ma teplotu dieta, tak ho to ma zaujimat. Moze to prejst rychlo, alebo to moze byt vazne a vy ste na pohotovost museli ist. Na co ti je?
Predstav si, ze otehotnies druhy krat a stane sa nieco podobne a ty druhe dieta nechas v noci doma same, lebo pan bude niekde ozraty?
Neviem o nom nic, len tych par viet co si napisala, takze sa vyjadrim sprosto a bez obalu a bez ohladu na to, ze ho nepoznam - v tejto situacii ma to akosi nezaujima:
je ti zbytocnou pritazou a chod od neho, lebo kto sa oziera, ked dieta je chore a nevie ci potrebuje riesit zachranku v noci, to je hovado a nie otec. A ak sa podobne veci budu opakovat, bude to tvoja vina, lebo ty sa rozhodnes, ze s nim zostanes.
neviem ci mas kam ist, hadam hej. radsej sama ako s hovadom co ma dieta na haku.

tinach
6. nov 2014

No co, debila máš doma 😝

chikita0000
6. nov 2014

Chlapy su divne tvory ani moj nevie prejavit city a povedat sorry ale zas na malej mu zalezi

mamutka
6. nov 2014

@irenkask toto nemyslis dufam vazne, ze kazdy druhy........... chces povedat, ze polovica chlapov sa ide ozierat, ked je dieta chore? a vobec, ze polovica chlapov chlasta? take su hovada a vacsinou to na nich aj vidno, ked sa toho vtacka snazia ulapit, ako pises.

7 rokov s niekym, kto ani nevie diskutovat??? ani mne sa nehovori lahko "prepac" ale ked si niekoho vazim, lubim ho, tak to dokazem. Ved on ta nema za nic. Peries a varis ozranovi, to je cele. A postel k tomu, to uz je fakt silna kava.
Toto uz prehnal, nie je to normalne a nenechaj si nahovorit, ze to robi kazdy druhy. Mas vynimocne talentovane hovado, lebo nad chorym deckom sa neozerie len tak hocikto. Uz si mala byt davno prec, na co mu venujes zivot? svoje roky?

ukkamilka
autor
6. nov 2014

Jaaaj @mamutka mas uplnu pravdu,len to nie je take jednoduche.Ale toto uz bola posledna kvapka,musim este trochu vydrzat a nasporit viac peniazkov,aby som to sam zvladla.

prasiatko30
6. nov 2014

a ty si vedela ze je debil este pred tym ako ste mali dieta alebo si to zistila zrazu v den narodenia vasho dietata?? - len otazka na zamyslenie

mamutka
6. nov 2014

@ukkamilka presny popis - toto si myslim je taka ta typicka posledna kvapka. po tolkej lahostajnosti to moze byt len horsie. takemu by som verila len keby mi dokazal, ze sa vzdal chlastu a tvrdo na sebe pracuje, aby nas ss malym ziskal spat .a to by trvalo roky, lebo sluby su na nic, to chce ciny.
on nech si svoj mizerny zivot naplna chlastom, u vas su v hre dva zivoty a nemas preco ich obetovat jeho chlastu

tu ma napada ta omielana fraska "slubili ste si vernost v dobrom aj v zlom, stat pri sebe...."
to vzdy nejake vymlete hlavy povedia zene co chce odist od ozrana...... ze on nestal pri nej, kym ona trpela, to nevidia. A ze to dokonca bol on, co to trapenie na nu uvaloval, to v tych zabednenych tekviciach uz vobec nepochopia. Ide o dieta, co je viac?
pre mna je doteraz smutnou spomienkou, ako sa rodicia hadali, ked som bola mala.
Keby ale otec bol ozran a matka by snim zostavala, mala by som riadnu traumu, neustale by som so sebou niesla tu zlost, ze mi pos.ali dectvo a cely zivot a ako to uz chodi, asi by som si nasla podobneho v presvedceni, ze "kazdy druhy je aj tak taky, alebo aj horsi"
no dakujem pekne za take zivoty....

nasta55
6. nov 2014

@ukkamilka gratulujem k chlapovi, vsak si to vyjasnite medzi sebou preco sa ozral ;)

lyzzy
6. nov 2014

Bože to kde sa nachádzajú takíto debilI? Nech sa tomu miestu vyhýbam..

ukkamilka
autor
6. nov 2014

@prasiatko30 dakujem pekne,ale nepotrebujem otazky na zamyslenie.No cakala som ako dlho to tu vydrzi bez hlupych poznamok a otazok....

prasiatko30
6. nov 2014

@ukkamilka no a co si cakala ze tu budem hikat nad tym ako je mozne ze ti nieco take urobil - toto uz muselo byt vidno aj pred narodenim dietata taketo spravanie a pristup k zivotu sa nevykristalizuje z hodiny na hodinu

ukkamilka
autor
6. nov 2014

@mamutka Nechcem ho ospravedlnovat to boze chran,ale on nie je taky tipicky ozran niekedy si vecer da a to uz maly spi ze ho nevidi a hned ide spat ani bordel nerobi,ani sa pred malym nehadame,my sme skor tak ochladli voci sebe.A nastastie nie sme zobraty takze to bude lahsie s odchodom potom.

silvia123
6. nov 2014

Nie, nie je to normálne! Buď alkohol alebo dieťa! Howk!

ukkamilka
autor
6. nov 2014

@prasiatko30 jasne ze necakam ze ma tu teraz budete lutovat alebo hikat nadomnou,chcela som sa len takto anonymne vyzalovat.Nie som totiz ten typ co rozobera svoje veci s kamaratkami.Urcite keby som to len tusila tak s nim dieta mat nebudem,maleho sme planovali.Bud som bola naozaj taka slepa,alebo on sa tak vedel dobre pretvarovat,no co uz s tym nic nespravim,je ako je.Ako som uz vyssie spomenula musim si nasporit viac penazi,vsetko dobre premysliet a balim kufre.

lusinda3
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ukkamilka
autor
6. nov 2014

Ano @lusinda3 samozrejme,ze som volala a oni mi povedali ze poslu sanitku.Mal vysoku horucku,stuhnuty krk,nemohol predklonit hlavicku dole a plakal,ze ho to bolelo a mal aj ruky a nohy studene a zle reagoval na svetlo.Ja som bola totalne vystrasena.

mikema
7. nov 2014

@ukkamilka sorry ale sedem rokov vies aky je a neriesis to? V zivote by som si mojho nezobrala a nemala s nim deti keby bol taky a tiez som s nim vyse 7 rokov, ti radim utekaj kym mozes!

linee
7. nov 2014

@ukkamilka myslim,co udelala je neomluvitelne,ale zkusila bych s nim promluvit.Mozna se lekl a krute neodhadnul situaci,ale predtim,nez zbalis kufry by bylo dobre vedet,zda toho lituje a je si vedomi co udelal a mohl zpusobit.Jen ty sama vis,zda to bylo vyjimecne (treba zpusobene sokem) nebo zda ma podobne chovani vuci diteti i v jinych situacich.Normalne az se vrati z praci za nim (ale v klidu) zajdi a rekni,ze o tomto si promluvit musite....mozna mlci,protoze je si vedom co udelal a nasledku a nevi,co by ti rekl (pokud se nedokaze omluvit). A to ani kdyz si se vratila z nemocnice nic nerekl a nezeptal,jak jste dopadli?

krissy1
7. nov 2014

@irenkask nesuhlasim s tebou,ze kazdy druhy.........
hovori za teba zatrpknutost???
akoze pardon

tykat
7. nov 2014

@ukkamilka ...co uz ked zijes s debilom...dnes sa ozer ty, budete si kvit...

mima4
7. nov 2014

@ukkamilka
prečo si si vzala takeho človeka?

simca06022011
7. nov 2014

@ukkamilka tak mne keby nevedel chlap povedat po takychto vystupoch prepac, tak ho rano caka pobaleny kufor pred dverami. Minimalne by mi musel nohy bozkavat mesiac aby som vobec bola ochotna s nim prehovorit.

Minimalne ja by som v mojom pripade oznamila svokre ze jej posielam synacika domov... nech ho caka s vecerou ;) Uz by mu vycistili za takuto vec zaludok, aj ked iba na par minut ;) Nech sa hambi...

klincek
7. nov 2014

@lyzzy bohuzial su rovnomerne rozptyleni po celom uzemi Slovenska, dbajte prosim na zvysenu opatrnost 😀

klincek
7. nov 2014

@ukkamilka je jasne, ze ty uz mas do buducna plany bez neho, co je zjavne dobre🙂. ale ak by mi este po tomto hral urazeneho, tak sa tyzden doma ani nenaje, ani si nema co obliect - nech vidi, ze aj ty sa vies "zdut".

zvedavka13
7. nov 2014

@ukkamilka Akože nevie povedať prepáč? To čo je za sprostosť? To ako keď sa za mladi nenaučí sám sa najesť tak ho budú do konca života kŕmiť? Všetko to sú len slabošské výhovorky... keby chcel, vie to zmeniť.... zjavne to preňho nič neznamená.... Ďakujem, prosím, prepáč, dobrý deň... základný slovník slušne vychovaného človeka...juj, ale mi stúpol adrenalín...

mishellla24
7. nov 2014

mala som takeho doma, Uz dva roky som slobodna mamicka :D odkedy som neni snim, zohnala som si uzasnu pracu, kupili sme si s drobcom auto, boli sme na dovolenke,!! mame usetrene peniazky na ucte, vdaka mne ma teraz Dominik 3 roky a vie plynulo rozpravat dvoma jazykmi, kazdy vykend s nim trenujem futbal a je fakt dobry, urcite ho zapisem na sportovu skolu lebo nato jednoducho peniaze zarobim a usetrim. Som matka aj otec v jednom a vsetko sa da. LEN SI TREBA URCIT PRIORITY. co je pre teba dolezite, nestracat svoju enrgiu na ozrana ale vlozit ju celu do vychovy a lasky svojho dietata.. a budes sa mat lepsie!