Mám ešte dať manželovi šancu?

mamesteskusit
25. máj 2015

Zdravim vsetkych. S manzelom sme spolu 10 rokov, z toho manzelia 7 rokov, mama 6 rocne dieta. V januari sme sa rozisli, zacal byvat inde, vraj v tom nebola ina zena vtedy. Pocas tych 4 mesiacov si niekoho nasiel - detaily neviem. Pred dvoma tyzdnami sme sa bavili, ze to spolu este skusime, podnajom ma zaplateny do konca maja, takze buduci tyzden sa mal k nam (ku mne a synovi) vratit, tvrdil, ze ten novy vztah bez problemov ukonci, ze na 1000 percent sme my prenho dolezitejsi a ma nas rad -aj mna, nielen syna. Bohuzial, dnes rano som zistila, ze to tak nie je, este stale to neukoncil, dnes zase nespal u seba ale u nej, vraj je to tazke ukoncit, ona chudatko sa rozvadza, ma to tazke blablabla.
Neviem, co robit-dat mu este sancu ?? Vynadala som, ze 2 tyzdne je dost casu na ukoncenie partyzdnoveho vztahu(uz su to pomaly hadam aj 3 tyzdne), ze ved ona ma predsa tiez deti (dve pokial viem), takze ma nejaku radost zo zivota, ma ju co "drzat nad vodou" - podobne ako mna drzal nad vodou moj syn. A on, ze- ved prave, chudatko, este ma aj dve deti, akokeby to bola este pritaz a nie opora pre rozvadzajucu sa zenu.
Vraj mu mam dat este jeden den, aby to ukoncil, ze dnes uz to ukonci. Mam silne sklony mu neverit (aj vcera to isiel ukoncit, po peknom vikende, ktory sme my ako rodina stravili spolu..ale stale to neukoncil). Co robit ??

silvijam
25. máj 2015

Keby chcel, už by to ukončil aspoň z úcty k tebe. Asi si myslí, že si úplna hlupaňa a on je akýmsi vykúpením pre vás obe a tak ju musí v posteli obrábať a tebe do hlavy tlačiť hlúposti. Je to na tebe, nevieme prečo vôbec odišiel, ja by som mala v hlave riadne výstražné červené svetlo.

lenka2232
25. máj 2015

vykašli sa naňho...sám asi nevie, čo chce...keby sa vrátil späť tak čo? verila by si mu? lebo ja určite nie...venuj sa synovi a uvidíš, čaká ťa niečo lepšie 😉

pribinak
25. máj 2015

To uz je aka drzovka!!!! By som ho poslala do pekla!

eeffka
25. máj 2015

@mamesteskusit nuz neviem ja osobne by som isla pani poslat do Pcka ihned ako by mi zena dovolila sa vratit...

irenkask
25. máj 2015

@mamesteskusit
Je to obyčajný manipulátor a klamár a nikdy sa nezmení a ty naňho kašli čím skôr , pretože čím dlhšie sa to naťahuje a predlžuje trauma tak tým horšie.
Nech ti riadne platí na dieťa daj si to súdne a potom uvidíš ako vás má rád.
Ja by som mu už neverila.
Aký vlastne mal dôvod aby si s ňou začal? Čo je on nejaká charita čo zastrešuje a ochraňuje ženy ktorým vzťah stroskotal.
Či má príjem ako Boris Kolár aby si mohol vydržiavať niekoľko žien ?

timea7
25. máj 2015

@mamesteskusit prepáč, ale brať k sebe späť muža, ktorý má momentálne vzťah a ten nie je schopný ukončiť?!?!? To má aký zmysel? Ako si vážiš sama seba? To ťa má ako v zálohe, keď mu iný vzťah nevyjde, aby sa mal kde vrátiť? Poslala by som ho do čerta, oznámila by som mu, že nie som prestupná stanica a ak má o nás taký enormný záujem, nech to dokáže -spoločným trávením voľného času, záujmom o nás, ale v ŽIADNOM PRÍPADE !!!! by som si ho nenasťahovala k sebe. Musel by ma presvedčiť, že jeho záujem je skutočný a hlboký, nie len že sa ku mne nasáčkuje, keď mu náhodou iný vzťah nevyjde, aby neostal bez pravidelného sexu...teda k tebe, ak si ochotná to s ním ešte niekedy skúsiť, nie ku mne, ja by som takého muža za partnera nikdy nechcela. 😝 😝 😝

sissy27
25. máj 2015

@mamesteskusit uhm, tak nejakú pindu ľutuje po troch týždňoch a "toto jej nemôže urobiť", ale teba a syna po 10 rokoch neľutoval, hej? takú by som mu .... 🤐
ale chápem ťa, že nechceš tie roky hodiť za hlavu, máte spolu syna, niečo ste prežili... rozum hovorí jedno, srdce druhé... na tvojom mieste asi by som mu šancu dala - ale až potom, keď to ukončí, dovtedy by som sa s ním ja nestretávala, ak chce, nech trávi čas so synom... a uvidíš, či mu chýbaš, či bude bojovať aj o tvoju prítomnosť, či mu za to stojíš... a aj potom by som bola velice opatrná, lebo úprimne, možno trošku paranoidne, ale nie je problém v tom, že podnájom je drahý plus servis chýba? 😖

ancovec
25. máj 2015

akoze ma problem opustit zenu s dvoma detmi co nie su ani jeho ale zenu s jeho dietatom problem nemal a zena duma ci mu ma dat este sancu? hmmm

figurantka
25. máj 2015

Presne - necitlivý egoista, svoje dieťa opustí bezproblémov a cudzie deti sú mu prednejšie - iba samej sebe robíš zle, lebo on potrebuje mať aj istotu - tú vie, že bude mať u teba, ak mu dáš ešte šancu, ale aj bokovku - na spestrenie života - tam utečie, keď bude s tebou za zlé.

moonlight1210
25. máj 2015

@mamesteskusit on chce tu druhu zenu, lebo je to cerstve. teraz je to tak. mozno o par mesiacov si uvedomi, ze to bola zalaskovanost do pocitu, aky je dolezity pre nu. ale teraz chce ju, nie teba. nech nahlas hovori, co chce.

ak sa teraz vrati, budes zit v trojuholniku, kde jeho vztah k tej druhej bude braneny "nezistnymi" úmyslami. teda niecim, voci comu sa nebudes moct vzopriet, lebo by si ty vyznela ako ta sebecka ziarliva potvora.
neustale ti bude predhadzovane, ze nemas na co ziarlit, lebo vsak je s tebou (presny vyraz bude: fyzicky vedla teba, myslienkami u tej druhej), tak co este chces. a ona trpi sama. ze on nerobi nic zle, ked jej chce pomoct.

aktualne nevidi svoj dvojaky meter (ze teba zanechal v pohode samu s dietatom a ona v rovnakej situacii je chuda, co neferovo trpi), lebo ma ruzove okuliare pre nu.

koniec peknym víkendom, iba ti mutia rozum a zranuju ta, ked potom on kona presny opak toho, comu si zacala zase verit (a co ti tvrdil).
kym je prec, aspon nemas pod nosom detaily ich vztahu (neboda ta kazdy zvuk zvonenia, ci pipanie smsky, nie si na ihlách, ked ide prec, alebo sedi za PC, netrapis sa myslienkami, ci ti neklame). mozes kludnejsie spavat a premyslat s chladnejsou hlavou.

a tvoj muz je presne ako muz mojej znamej, ktory si s milenkou urobil dieta, ked ich dieta malo akurát sest rokov. snazil sa jej vysvetlit, ze teraz, ked milenka porodila, je jeho povinnost byt s novym mimcom, lebo vsak s prvym dietatom uz bol dost dlho.
niekedy cloveku rozum stoji, co za argumenty si vie chlap vymysliet, aby urobil svoj dovod na odchod nezistnym.

sue
25. máj 2015

@mamesteskusit otázka či to máte ešte skúsiť momentálne nie je namieste. Namieste bude, keď o pár týždňov, mesiacov, možno rokov príde s kyticou kvetou a pozvaním na večeru, kde sa o vašom vzťahu porozprávate. Zatiaľ by som to neriešila. Vôbec. Nie je dôvod.

stangb
25. máj 2015

no tak po tomto by som mu ja druhú šancu nedávala...strávili ste pekný víkend ako rodina a on to ide ukončiť tak, že u nej strávi noc? to snáď ani nemyslí vážne toto. 😠 no ja by som bola teraz tá, ktorá by s jeho sťahovaním ku mne určite počkala, a povedala by som mu, že JA si ešte rozmyslím, či mi on vôbec stojí za to a že ma bude musieť on o tom presvedčiť, ale úprimne neverím, že to s ňou skončí, lebo keď po takomto peknom rodinnom víkende mal problém to ukončiť, tak ak s ňou strávil teraz noc, tak určite jej dnes nepovie, že končíme drahá 😖

peneloppe
25. máj 2015

@mamesteskusit

Nesla by som do toho. Uz raz od vas odisiel a urcite to bolo tazke, naucili ste sa zit bez neho. Zrazu sa chce vratit. Vobec sa mi to nepaci. Nema ukonceny vztah, nema to ocividne cele poriesene, sam nevie co chce.
Nechaj to tak. Uvidis ako sa to vyvinie dalej.

irenkask
25. máj 2015

@stangb
Presne tak, on si potrebuje len spríjemniť život a radovať sa aký je on chlap keďže sa o neho dve ženy idú potrhať od prevelikého záujmu o jeho osobu, má pocit že je nenahraditeľný atď.
Mal by sa zobudiť z tejto predstavy a najlepšie by bolo keby ho obe poslali do zadku.
Aby precitol z toho sna aký je nenahraditeľný a jediný na svete.
Normálne kšeft ako na trhovisku, že ktorá mu poskytne najlepšie a najviac. 😝 😝 😝

lolitka25
25. máj 2015

@mamesteskusit Podnajom je drahy,ze? Nova partnerka lakava a cim viac by to mal ukoncit tym lakavejsia...ved vues zakazane ovocie. Ultimata by som nedavala, len v klude vysvetlila, ze ak su cudzie deti prednejsie ako vlastny syn, ze si necti manzelku a rodinu a slaboducho hlada vyhovorky, to nie je nic pre teba. Potrebujes klud,ty a aj vas syn. Nech ide kludne za nou, ty nepotrebujes chlapa co nie je MUZ. Zaobides sa aj bez neho....
Uvidis spadne mu sanka, ze si silna a nemoze tebou manipulovat a ratat ako so zadnymi dvierkami.
Potom az potom ak sa naozaj zacne snazit, navstivila by som manz.poradnu mozno aj farara a az po hoooodne dlhom case mu dala moznost navratu...

stangb
25. máj 2015

@irenkask tiež mi to tak príde, chce si užívať...tých pár mesiacov keď sa musel o seba starať sám mu otvorilo oči ako mu bolo dobre keď mal doma full servis, ale zároveň sa mu páči aký je dôležitý pre tú druhú a predsa je to niečo nové, vzrušujúce. ak by sa chcel vrátiť k svojej rodine naozaj, tak by to s tou ženou vôbec nerozvíjal do nejakých nočných stretnutí.

mircalla
25. máj 2015

@mamesteskusit nejako neverim tomu, ze ten vztah zacal, az ked odisiel....urcite tvral davno predtym, muz len tak lahko neodide
Myslim, ze by som uz rozhodne viac netolerovala...never mu, ono aj tak nemas ziadnu zaruku, co to ukoncil, aj keby ti to povedal.
Je to slaboduche a zbabele, nedaj si zo sebou mavat. opakujem ten vztah rozhodne netrva 5 tyzdnov....to je dalsia loz ( o muzoch uz nieco viem). ak ho zoberies spat, len tym klesnes... ak podnikne konkretne kroky, co ozaj nasvedcuju tomu, ze mu na vas zalezi, tak po par tyzdnoch ci mesiacoch mozno....

peneloppe
25. máj 2015

Inak ja normalne zasnem co si niektori chlapi dovoluju. Drzo si odide z domu, od zeny a dietata, len tak. Potom sa chce vratit, zrazu, len tak. A medzitym si stihne aj uzit v inom vztahu. Nemam slov. Prosim ta, ani neuvazuj o tom ze mu das este sancu. Daj sancu sebe a najdi si niekoho kto vas oboch bude mat rad a nebude uprednostnovat cudziu zenu a cudzie deti pred vlastnymi!

mircalla
25. máj 2015

@peneloppe Mojej segry ex manzel tiez takto pendloval medzi nou a milenkou - odisiel k milenke, po case kriza - bola dobra aj ona - vratil sa...po mesiaci naspat k milenke....doplatil na to jedine 5-rocny syn, ktory bol totalne zmateny. nastasie uz su rozvedeni

lucineckalu
25. máj 2015

urcite nie... keby ta lubil, neodide a este k tomu si nenajde inu... zadalsie je zjavne, ze az ked odisiel a nasiel si inu zistil, co mal doma... a teraz sa chce vratit, aj ked nevie dat zbohom tej novej... nenechaj so sebou mavat a robit zo seba naivku, nie si handra, ani hracka, ktora ked omrzi, hodia ju do kuta a po case opat oprasia... moj nazor...

nuvaring
25. máj 2015

Nebuď ďalšia ovca,jasné že to neukonci....čo riesiš? To mas fakt takú hmlu pred očami alebo si len naivná? 😀 bože zeny, síce sa tu chodím odreagovať,ale 90% z vas mi je fakt ľúto,tej naivity.

rakywanda
25. máj 2015

aké priehľadné, v máji končí nájom a už je dobrá aj žena...ak by mu na tebe tak záležalo, že ste jeho všetko, tak pakuje kufre hneď a nečaká ďalší týždeň než mu skončí nájom, vzťah ukončí ihneď a nie, že ide k milenke na noc. čo myslíš, že tam len tak debatovali??? a debatu stále neukončili??? milenke ublížiť nechce, ale že ublížil tebe a vlastnému dieťaťu, mu akosi nevadilo.
ženy, preboha, majte nejakú hrdosť!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mircalla
25. máj 2015

@mamesteskusit tak myslim, ze mas 100% nazorov, ze nie - asi to je jasne..inak si s tebou bude mavat veselo dalej
Ja viem odpustit, ak chlap urobi chybu, ale sa k tomu aj tak postavi a riesi - nie klamanie a vyhovorky....co je tento pripad

aninenka
25. máj 2015

Ono je to tak....chráni ju... zažila som čosi podobné. Ex partnerovu milenku som chcela nakontaktovať osobne, povedala som mu to, ...bolo to v čase keď sa s ňou "rozchádzal", tvrdil že ma miluje aj nášho syna atď. POvedala som mu, ok, dokáž mi to. Dokáž mi že tvoje city ku mne sú ozajstné. Chcem ju vidieť, chcem sa s ňou rozprávať, chcem aby si ty bol pri tom a chcem aby si aj jej vysvetlil ako je to s tvojimi citmi, buď fér....
Nie....ešte mne bolo vynadané že prečo ju chcem trápiť, že chúďatko bude trpieť dosť keď ju nechá, že či si musím ešte do nej rypnúť....takže dokazovanie citov skončilo....Nie je dôležité to ako sa správa k tej druhej, dôležité je to ako sa správa k tebe, čo k tebe cíti a prečo chce byť s tebou... ak mu neveríš a hryzie ťa to vo vnútri, ak má len reči ako koza bobkov a žiadne činy....tak je to len slaboch, nie je to muž. a ...ten môj ex druhú šancu nedostal, a o mesiac mal ďalšiu. Nikdy nebudem ľutovať že sa to stalo, žijem spokojnejšie....

mamesteskusit
autor
25. máj 2015

Dakujem vam vsetkym. ja mam taky problem ze som nikdy nemala kratky vztah, s prvym frajerom som sa rozisla po 7-8 rokoch, a teraz mam 10 rocny vztah.. teda neviem, ako sa take vztahy skoncia, mala som ale pocit, ze 2 TYUZDNE JE DOSTATOCNA DOBA a ak mu to nestacilo, tak mam pochybnosti, ako to s tym navratom a danim rodiny dokopy mysli, ci to naozaj myslel vazne. to si nechaval zadne dvierka alebo co ? ako z tych 2 tyzdnov bol asi 3 dni mimo BA, ale aj tak- je to aj tak DOST DLHO NA TO, ABY SA TAKY VZTAH SKONCIL, NIE ???? Ta druha asi neni v obraze, ze davame posledne tyzdne nasu rodinu dokopy(alebo len ja som ju davala dokopy, by bolo asi vystiznejsie. Len vie, ze sme spolu, chodime na vylety a tak... nevim,cakal ze si to domysli sama??? No ale hlavna moja otazka je, ci su tie 2 tyzdne dost na ukoncenie 3mesacneho vztahu, hmmm ???

aninenka
25. máj 2015

@mamesteskusit ak chce byť s vami už to mal ukončiť. Postav ho pred hotovú vec, buď to hneď a zaraz ukončí alebo koniec s vami. Pritlač ho. Uvidíš ako bude reagovať a riaď sa intuíciou...tým čo cítiš...ak cítiš že klame....trvaj na tom aby ťa nezavádzal....

peneloppe
25. máj 2015

@mamesteskusit

mna by ranilo aj to ze si hned nasiel vztah. niekto to spominal, ze pravdepodobne ten vztah bol aj dovodom jeho odchodu, nemyslis? ja osobne kebyze odidem od manzela, tak asi potrebujem nejaky cas sa z toho spamatat, utriedit si myslienky, pocity a urcite by som hned nevhupla do noveho vztahu. aj ked chlapi su ini, casto myslia niecim inym, nie hlavou.
ale casu mal dost, keby to myslel uprimne tak ten vztah ukonci az potom riesi s tebou navrat. to mi pride take ze hra na 2 strany, ze kebyze ho nevezmes naspat ty tak ma este tu druhu, no tak nejako. je vypocitavy.

nuvaring
25. máj 2015

@peneloppe chlap je primitívne stvorenie a máš pravdu, žiadny chlap neopúšťa svoje pohodlie pre "utriedenie myšlienok"! Urobí to len vtedy,keď mu velí orgán baziaci po novom tuneli😀 na to pamataj a keď budeš mať viac skúseností a nadhľadu,dáš nám za pravduB-)

stangb
25. máj 2015

@peneloppe presne, tiež si myslím, že v momente keď sa rozhodol, že treba rodinu opäť dať dokopy tak sa mal prestať stretávať s tou druhou a ukončiť to a nie že on potrebuje 2 týždne na rozchod a to ešte takým štýlom, že trávi u nej noci, to nie je rozchádzanie toto.

mircalla
25. máj 2015

@mamesteskusit k otazke: na ukoncenie vztahu staci aj den, ak ho chce ozaj ukoncit...staci?🙂