Manžel ma už nepriťahuje a spoznala som super muža

zuzaanka27
4. sep 2014

Baby poradte mi mam manžela ale svojim správaním za 2 roky čo sme spolu uz ma tak nepritahuje a aj z nim uz vobec nespim. Nevenujem sa mu ani on mne velmi a okolo maleho je zriedka. Spoznala som super muža venuje sa malemu ako keby bol jeho a manžel nato ziarli ale k manželovi uz pomaly nic necítim nebyť maleho uz z nim niesom.

janinah
4. sep 2014

čo ti máme radiť? však si sa už rozhodla 😒

lenbea
4. sep 2014

@zuzaanka27 no to je ťažke. ale ten druhy sa venuje malemu asi len preto, že je zalubeny. ktovie, ako dlho by mu to potom vydržalo. manželia maju asi rozdielne očakavania po svadbe, preto sa mnohi odcudzia. možno viac očakavaju ako davaju. treba ten vzťah nejak oživovať, ale je to ťažke, ak si vyčerpana dieťaťom a muž to nechape. treba ho asi viac zapajať. a tri veci najdôležitejšie: strašne vychvalovať, za hocičo proste, láska ide cez žalúdok, a polutovať, ked ho niečo boli. aj ked to oni nerobia - chlapi. a tiež maloktory sa vie ospravedlniť, i ked si myslim, že citi lutosť, mrzi ho to, ale povedať je to prenho velmi ťažke, takže ja to už ani nečakam. ale škoda, že to deti neuvidia. tak by sa to naučili najlepšie. treba asi trochu počkať a potom uvidiš, ako sa to bude všetko vyvijať.

libka1
4. sep 2014

len aby ta o 2 roky neprestal pritahovat zas tento novy... pociatocne pobluznenie je fajn ale realny zivot je o niecom inom 😉 pozeram ze mas 20 rokov, nechcem to nejak znevazovat, lebo niekto je uz aj v tomto veku dostatocne vyspely, ale ty na mna posobis ako dieta z uvodneho prispevku 😒

rebeka7501
4. sep 2014

@zuzaanka27 si veľmi madunká a veľmi skoro si mala dieťa, predpokladám, že i manžel je mladý, obaja nedozretí, nepripravení na spoločný život, na rodinu. Teraz si sa zaláskovala do druhého, je to ako pubertálne poblúznenie. Dobre si rozmysli, čo urobíš, aby si neskôr neľutovala.

zuzaanka27
autor
4. sep 2014

Ja som sa este nerozhodla ale po takých klamstach ake narobil a co sa tyka diskoték a alkoholu a peňazí

janinah
4. sep 2014

@lenbea ak by bola vyčerpaná dieťaťom,tak nemá energiu na frajera.....nič v zlom,ale má 20r.a zrejme prvý problém v manželstve spustil vlnu odcudzovania,ktoré neriešili a ona nevedela urobiť nič "lepšie" ako si nájsť milenca......

zuzaanka27
autor
4. sep 2014

@rebeka7501 manžel má 31 a ja 20

zuzaanka27
autor
4. sep 2014

@janinah on nieje milennec je spoločný kamarát

janickacrazy
4. sep 2014

@zuzaanka27 Kolko rokov má tvoj manžel? Neviem, čím to je, ale v poslednej dobe je tu kopec podobných tém, že po 2 rokoch manželstva ma muž alebo žena už nepritahuje, nevenuje sa mi, ani ja jemu. No ked sa mu ty nevenuješ ani on tebe, tak jasné, že vám to nemože klapat. Po 2 rokoch takáto kríza mi príde velmi skoro. No možno je to tým, že ste mladučkí a nestáli. To, že si spoznala iného a ten sa venuje malému, tak to ti vobec teda neschvalujem. A nečuduj sa, že manžel žiarli. Tebe by nevadilo, keby manžel spoznal inú ženu a tá sa venovala vášmu dietatu? Mala by si poriešit váš manželský vztah, ved máte spolu dieta preboha, nie si hned hladat iného. A čo ked za 2 roky ta to zase prestane bavit?

janinah
4. sep 2014

@zuzaanka27 tak on klame,diskotekuje a má blízko k alkoholu,ty máš bokovku...viete čo? čím skôr choďte od seba,aby rastúce dieťa nevidelo ten guláš v rodine.....je aj iná možnosť,ale chcelo by to dvoch zrelých inteligentných ľudí-sadnúť k jednému stolu a dohodnúť sa na pravidlách,ktoré sú celkom bežné vo fungujúcich rodinách a dodržiavať ich

fidka79
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zuzaanka27
autor
4. sep 2014

@janinah manžel má 31a to nieje bokovka je to spoločný kamarát

libka1
4. sep 2014

😕 spolocny kamarat co ma zaujem o kamaratovu manzelku? no to je super kamarat 😝

janinah
4. sep 2014

@zuzaanka27 tak to nebolo z uvodneho príspevku jasné...ale to je jedno,k tomu mileneckému vzťahu to speje,či sa mýlim?

zuzaanka27
autor
4. sep 2014

Nie vobec

sissy27
4. sep 2014

@zuzaanka27 je to úplne jednoduchá matematika - na vzťah sú potrební presne dvaja, jeden je málo a traja sú veľa...

janickacrazy
4. sep 2014

@zuzaanka27 No je rozdiel poznat niekoho ako kamaráta, s ktorým si len občas a žit s niekym v spoločnej domácnosti, riešit dieta, financie, domácnost a tie ostatné nudné veci okolo. Otehotnela si mladučká, možno je toho na teba privela, obdobie ked je dieta malé je vždy tažké pre manželov, žena je nevyspatá, unavená, stále sama doma s dietatkom, muž v práci, no treba si nájst na seba čas, porozprávat sa, urobit si pekný večer, riešit, čo vás trápi. Obdivovat iného muža je len tvoj útek z reality. Tak sa problémy neriešia.

zuzaanka27
autor
4. sep 2014

@janickacrazy lenze manžel sa mi odcudzil klamstvami,tym ze vyberal a minal peniaZe z kamosmi a keby neprišiel vipis tAk otom ani newiem a ze vraj boli v nonstopke na automatoch ci kde ked je opitý stále si berie volno ale ked je maly chorý alebo ja tAk sa nedá lebo aby ho nevihodili z práce ale po alkohole sa toho neboji ze čakali sme babo ja doma rizikové tehotenstvo a on o štvrtej o piatej ráno domov z diskoték opitý jak delo

janinah
4. sep 2014

@zuzaanka27 a pred svadbou nepil,nehral automaty?

penn
4. sep 2014

Je mozne, ze manzel nie je vyhovujuci partner a otec. Dajme tomu. Ale spolocny kamarat ma zaujem o rodinu s tebou? Ten ma kolko rokov?

janickacrazy
4. sep 2014

@zuzaanka27 Jaj no tak to je iná káva, to si na začiatku nespomínala, tak to sa ti nečudujem, že ho máš plné zuby, na to, že má 31 sa správa dost nedospelo, ach jaj 😠 a to aj pred svadbou behal po diskách či to ste behali spolu? No mohol by už mat trochu rozumu v jeho veku. A ako často takto pije?

tova
5. sep 2014

@zuzaanka27 to si po jednorazovke ostala tehotna a hned ste sa koli tomu brali? sa necudujem ze to tak dopadlo. maly ma 11 mes. = 9 teho. = 20 mes. odkedy si otehotnela 24 mes. sa poznate. Si mlada, manzelstvo bolo nerozvazne, najprv sa osamostatni a potom hladaj nahradnych oteckov a partnerov.

asfodelka
5. sep 2014

@zuzaanka27 uplne vazne Ti teraz poviem ze sa Ti cudujem ze si tu napisala taku sprostost. mas tu uvedene cele meno, fotku a ktokolvek z okolia Ta moze spoznat a povedat Tvojmu manzelovi co tu pises. ako sa asi bude citit? vynasas sukromie na pranier a radis sa s ludmi ktori ta nepoznaju a je im uplne jedno ako budes dalej zit. sama sebe odpovedz v hlave ci si ho lubila ked si v den svadby slubovala "ano" v dobrom aj zlom, ci u Vas sa slubuje len v dobrom? ziadne manzelstvo nie je idealne a uz vobec nie ak Vam zlyhava komunikacia. kde nie je komunikacia nie je intimita. chces aby kazde Tvoje dieta malo ineho otca? a kazde budes posielat na vikend ockom... alebo k comu sa chces dopracovat? skus zachranit co mas, kde mas istotu ze ten druhy nie je rovnaky. vrana k vrane sada rovny rovneho si hlada.. jeho kamarat je s nim kamarat lebo maju nieco spolocne. rozmyslaj co robis, este je cas. nesudim Ta, lutujem drobca.

luciacv
5. sep 2014

Môj muž presne takto na internete si prečítal, čo si o ňom jeho vtedajšia žena myslí a že ho podvádza. Raz-dva boli rozvedení a ja som spokojná a hovorievam, že jeho ex dlhujem kyticu kvetov a kvalitnú bonboniéru za to, že ho mám. Keď si vtedy diskutujúci prečítali aj príspevky manželových známych, teda keď spoznali fakty aj z druhej strany, daktorým veru "padla sánka". Takže môj pohľad druhej ženy (v poradí): šak ho nechaj, nech sa iná poteši. Ak už pre Teba nie je aktuálne to, čo Ťa na ňom priťahovalo v čase plodenia, tak bude pre inú. Ty musíš vedieť, čo chceš od života dostať o 5, 10, 20 rokov...

slniecko2
5. sep 2014

@zuzaanka27 najlepšie sa pýtať takéto súkromné otázky so svojou fotkou a verejne uverejnenými fotkami svojho dieťaťa, aby ťa nikto "nespoznal". Ach jaj, zásada o bezpečnsoti na internete ešte stále nie sú samozrejmosťou... 😒

stanislavao
5. sep 2014

@slniecko2 ved aby aj manzel, ktory chodi na MK videl, aky ma manzelka problem a mohol si to tu precitat.
@zuzaanka27 ste spolu 2 roky a nedokazete spolu zit. naco ste sa brali? manzelstvo je zavazok, ale uz to asi v dnesnej dobe vnima ako nic. urcite ste vedeli, koho si beriete a ked ste si zobrali niekoho, kto pil a flakal sa, tak ste nemohli cakat, ze sa zmeni. komunikujte spolu, rieste spolu problemy, tolerujte sa navzajom, respektujte sa - to je manzelstvo.

sue
5. sep 2014

@zuzaanka27 chudák dieťa...
Začni sa správať ako dospelá žena a matka. Uvedom si, že si zodpovedná za svojho syna (rovnako tvoj manžel) a podľa toho rieš veci. Teraz sa ti nepáči, čo robí jeden, o pol roka čo robí druhý, preboha veď dlhoročný vzťah spojený s výchovou detí nie je malina. Prídu aj závažnejšie problémy ako to, že nemáte vydiskutovaný spôsob "trávenia voľného času".

P.S.: s "kamarátom" - predstav si, že by to bolo naopak a manželova kamarátka by sa o vášho syna starala rovnako krásne, ba krajšie, zodpovednejšie ako ty - považovala by si ju aj naďalej za spoločnú kamarátku? Ja veru nie...bola by to pre mňa falošná a podlá osoba, ktorá nie len, že si neváži naše priateľstvo ale ani moje manželstvo, je to znakom necharakternosti, nie toho, že je niekto "super".

Držím ti palce, aby si dospela, váš syn to potrebuje.

sissmiss
5. sep 2014

@sue akoze k teme nemam co povedat, zo zakl.to ide ako z chlpatej deky a ma zvlastny styl pisania, ale ok. No zaujalo ma co si napisala, ze keby sa spolocna kamaratka starala o tvoje dieta lepsie ako ty povazovala by si ju za podlu a zakernu osobu. Dajme tomu ze zakl.hovori pravdu a otec dietata je furt v liehu, dajme tomu ze ked ma postrazit dieta necha ho doma same, bije ho...atd. Je iny muz ktory sa k dietatu sprava s laskou a uctou ten bezcharakterny, ci podly a falosny? Ak by si sa spravala k dvojmu dietatu horsie od kamaratky je kamaratka ta podla a falosna? Nebude problem skor v tom ako sa sprava ten otec, resp ty v tvojom modelovom priklade?

sue
5. sep 2014

@sissmiss v prípade, že by to bolo takto, ako píšeš - že by 11 mesačné dieťa otec bil, nechával samé doma a podobne a spoločný kamarát, by VôBEC nijak nenadbiehal mne, len by sa nezištne podieľal na výchove dieťaťa? Tomuto veríš? 🙂

Prepáč, ale mne to naozaj skôr vychádza na to, že žubrienka neplánovane otehotnela v 18tich (prepáčte mladé maminy, viem, že sú zrelé ženy aj medzi vami), zobrali sa kvôli tehotenstvu (pravdepodobne predtým spolu nežili, t.j. neriešili žiadne partnerské problémy ani stereotyp, neužívali si...) a teraz na nich dolieha ťarcha vzťahu, rodičovstva a podobne a evidentne ani jeden z nich tento problém nezvláda. Namiesto toho vidí Zuzka "záchrancu" v manželovom kamarátovi, ktorý sa občas (prosím Zuzi napíš ako často, ako dlho a podobne) pohrá s jej synom. (a v tomto prípade - t.j. ak synovi nemení kamarát plienky, nechodí s ním k lekárovi, neživí ho, nevstáva k nemu v noci, je to len falošné zdanie toho, čo si zakladateľka namýšľa... Pre mňa to je falošný kamarát, pretože skutočný kamarát by vedel, že by bolo lepšie, keby svojho kamoša odtiahol z diskotéky a od chlastu a "dohováral" mu o dôležitosti otcovstva a vybudovania rodiny... - nemotal by sa do toho on sám ako náhrada otca...)

ivetz
5. sep 2014

@zuzaanka27 Čo si urobila pre to, aby sa váš vzájomný vzťah zmenil? Aké je to jednoduché - nepriťahuje, idem inam. A keď ťa po ďalších dvoch rokoch nebude priťahovať ani ten druhý, bude ďalší? Začni byť zodpovedná - už nie iba za seba, ale aj za vaše dieťa - a správaj sa ako dospelý človek. Váš jediný problém je vo vzájomnej komunikácii. Buď si istá, že v každom vzťahu po čase ten opar vyprchá, ale keď už nie zamilovanosť, aspoň vzájomná úcta a zodpovednosť voči človiečiku, ktorého ste spolu splodili by mali zostať.