Nechcem chodiť k manželovej rodine. Ako to dosiahnúť?
AKO,?
@renata5 nevieme prečo tam nechce chodiť a vobec iné okolnosti, takže to je ťažko radiť
neznasam ich nutia ma aby som sa ucila madarcinu ked ja som slovenkaa oni madari svokra je mrcha nemozem ju vystat stale mi len ublizuje a moj muz ma nechce pochopit oni su fajn hehe ja som ta co ich ma tolerovat ked tamideme tak sa mm stale nerozpravame ale jemu to asi nevadi ked tam chce stale chodit stale len jemu volaju o maleho mne ako jeho matke nie ved predsa ja viem lepsie ako on co maly potrebuje a aky je ja som jeho maminka on je stale v robote na vianoce sa spytali mojho mm ze co mu maju kupit nie aj mna a strasne velaa veci tam je a samozrejme sa nikdy nezabudnu spytat ci je mm stastny ale ci som ja na tom nezalezi
@renata5 ak ti jeho rodina ublizuje, tak tam nechod. muz ta vodi na retazi? v prvom rade by sa on mal zastavat teba pred svojou rodinou, chranit ta, a nedovolit aby ti ublizovali. ak je mu to jedno, a uz si mu to aj povedala a on ta napriek tomu tlaci aby si tam chodila, je ignorant a na tvojich pocitoch mu nezalezi.
druha vec je, ze si snad dospela a svojpravna a ist tam nemusis.
@renata5 presne tak nechod tam a hotovo moj manzel tiez nechce chodit k mojej rodine a ja ho nenutim je to jeho volba viem ze sa pohadali a nieje mu to prijemne tak nech nejde
@renata5 kolko ste manželia?a kolko ma dietatko?Vieš ono to je tažko s každymi svokrovcami,lebo su to pre naas akoby cudzi ludia,no su to rodičia Tvojej lasky,keby ich neni,tak nemaš ani jeho..a vezmi si to z druhej stranky,až budeš raz stara,bude sa ti pačit,ked ta nevesta alebo zatko,nebudu chodit navštevovat a pridu len deti s vnučatami,neprišlo by ti to take smutne,tažke...chapeš...každy mame niečo,povedz si svoje.....neuč sa madarsky,ked nechceš....
@tea333 vies kolko noci som preplakala cele tehotenstvo a celych 5 mesiacov co ma moj maly preto som stratila aj mlieko cele dnni rozmyslam len ako sa mam vyhnut tomu aby som tam nesla keby si pocula tie ich posmesne reci vies myslim si ze ma asi moj mm nelubi ked sa takto chova vie ze mi ublizuju ze posmievaju a on s tym nic neurobi
@renata5 myslim, ze je sebecky, alebo ignorant. Ziadny normalny muz by nenutil zenu ist niekam, kde jej ublizuju. je to na tebe a je to problem tvojho manzela a teba. mali by ste si zacat riesit partnerske veci.
lebo toto nie je problem rodiny, ta sa da lahko zo zivota vyskrtnut, ale problem tvojho muza, ktory im to vobec dovoli. Keby mi u svokrovcov povedali nieco urazlive, moj muz by bol prvy co by balil tasky, ze ideme prec a uz tam nebudeme chodit. nastastie ja mam svokrovcov skvelych.
to mas tazke lebo si nastrbis vztahy vacsina muzov si vzdy stoja za rodinou ..asi najlepsie ked tam skutocne nechces ist je povedat mu milo ze ako rada by si isla ale...
@renata5 ja ta chapem.....neviem čo sa tam skutočne odohrava.....ale začiatky manželstva su ťažke,tie všetky zvyky....rodiny,každy je zvyknuty na niečo ine...neboj,bude dobre...ked ti niečo povedia,tak sa rob že nepočuvaš..a zahovor.....ja ked si všeličo myslim,tak si to radšej necham pre seba,aby som inym neubližila..a potom to poviem doma manželovi.......
@renata5 a to si preco nechas? sak ked bude svokra pindat do vychovy, tak jej razne ale slusne povedz ze je to tvoje dieta a tvoja vychova.... ked sa bude pytat ci je syn stastny, tak jej povedz ze jasne ze nie, denne jej ho doma tyras.... sak jej daj najavo ze nie si blba hus, ktorej bude skakat cely zivot po hlave.... sak bud aj ty trosku razna....si dospela osoba, vydata zena a matka, nie nejaky 15 rocny zasran o ktoreho si niekto bude otierat usta.... moje heslo: aka akcia, taka reakcia.... 😀
no keď si si ho zobrala musíš to prekúsnuť, ja to riešim tak že jedným uchom dnu a druhým von, žiadne bližšie vzťahy skôr je to o počasí.
@renata5 trochu rozmýšľaj,lebo si pre toto dokazíš manželstvo- manžel sa zjavne nepostaví za teba proti svojej rodine asi ako 90% chlapov,takže toto od neho ani nechci,nechoď hlavou proti múru,jednoducho sa treba prispôsobiť a hľadať kompromis,teda raz za čas tam ísť a hlavne správať sa NORMALNE,ak tam pôjdeš s myšlienkou čo zas svokra povie,tak sa nastavíš negatívne a tak aj návšteva dopadne,snaž sa k jeho rodine vybudovať aký taký vzťah,nemyslím lásku ale niečo ako slušnosť a úctu,lebo je to aj rodina a starí rodičia tvojho syna,na toto nezabudaj,ľahko s amôže stať,že dieťa bude väčšie a tvoj manžel tam bude chodiť spolu s ním a ty čo?doma budeš sedieť a vyplakávať? nestavaj manžela medzi mlynské kamene-bud ja alebo tvoja rodina,to je hluposť,on to neurobí a nedobabri si preto manželstvo,držím prsty
je to jeho rodina,pochop ho..v zaujme svojom a v zaujme harmonie svojho manzelstva sa zatni a chod tam...kasli na reci a na nich...

@renata5 no proste nechod