Priateľ ma podviedol

susanp
19. aug 2015

Obaja máme 21 rokov a čakáme bábätko..som v 6. mesiaci a veľa sa odvtedy zmenilo...Veľmi sa milujeme avšak v poslednej dobe to veľmi neklapalo:/...Priateľ sa mi včera priznal, že sa vyspal s inou...Bola som z toho zničená, vlastne stále som.Bola to jednorázová záležitosť a priznal sa mi to beriem...Ale nikdy by som nečakala, že to spraví, ostala som strašne sklamaná...Aj keď sa mi ospravedlnil a povedal, že sa to bude snažiť odčiniť, neviem, čo robiť...Rozísť sa nechcem, veľmi ho milujem, ale neviem ako mu mám opäť dôverovať...Budeme mať spolu bábo a chcem aby vyrastalo v šťastnej rodine, aby malo všetko....Ale chcem to isté aj pre seba... Stretli ste sa s tým niekto?...odpustili ste partnerovi neveru?...neviem ako sa s tym vyrovnať...Myslim, že chyba je na obidvoch stranach, ž niečo muselo zlyhať a chcem to napraviť z časti aj ja...:/ Nejaka rada ?

natalym
19. aug 2015

A ako Ti to zdôvodnil? Dočasné neprekrvenie mozgu, alebo ako?

suem
19. aug 2015

Rada ziadna, iba ze priatel je pekny hajzlik. Ked sa uz stalo, mal si to nechat pre seba a nenicit teba v tvojom stave. Sebec neskutocny - on si ulavil a ty sa trap. Ach ti chlapi.

sense
19. aug 2015

Bolo dietatko planovane? Aky dovod uviedol ze ta podviedol?

staronova
19. aug 2015

@susanp odpoveď na posledné tri riadky /rátam aj ten nedokončený/- hoď si otázku do hľadáčika a nájdeš odpovede/ je tu XY diskusií na túto tému a ak ešte týžden počkáš pribudne kopec nových. Zaradila si sa do zástupu iných, čo veľmi milujú....Alebo, že by prázdniny vrcholia??

barushkaaa
19. aug 2015

"Myslim, že chyba je na obidvoch stranach, ž niečo muselo zlyhať a chcem to napraviť z časti aj ja...:/ "

ja som si vždy myslela a stále si myslím, že problém vo vzťahu sa má riešiť vzájomnou komunikáciou a nie tým, že zahnem...

cackaa
19. aug 2015

@susanp Veeeľmi mladučký a asi nevybláznený chlapec...toto môžeš čakať pri každom probléme, ktorý sa medzi Vami vyskytne...a málo ich nebude. Toto som zažila aj ja a konečne po 20 rokoch manželstva a opakovane odpúšťaných nevier som sa rozviedla. Môj ex si totižto myslel, že keď som mu odpustila raz, tak to spravím zas a zas a zas.... Zariadiť sa však musíš sama, ale aj tak budeš nad tým premýšľať zvyšok života a trápiť sa tým.

barushkaaa
19. aug 2015

@cackaa pridavám rovnakú skúsenosť. Tiež si myslel, že odpustenie po jednom raze znamená, že si to s mojím "požehnaním" môže zopakovať. Však zasa dôjde s ospravedlnením a ja zasa odpustím.
A tiež ho už mám z krku. CHVALABOHU!!!ale nie po 20 rokoch, ale "len" po 4.

cackaa
19. aug 2015

@barushkaaa Presne...
susanp A keď sa nezáväzne opýtaš nejakého takého chlapa, tak ti povie, že najťažšie je to urobiť prvý krát. Potom už to ide v pohode...

susanp
autor
19. aug 2015

Je to tazka situacia, este som v takej nebola :/...Babetko prislo dost necakane neboli sme spolu ani rok...ale nejak som od zaciatku tusila ze to bude s nim a od zaciatku sme sa velmi tesili...prestahovali sme sa do mojho rodneho mesta co bola ta najvecsia chyba lebo sme teraz kvoli praci malo spolu.....Zazili sme toho velmi vela uz spolu a vela veci som mu aj odpustila...Sama som od zaciatku tehotenstva ako vymenena, ale myslela som ze to je normalne...Bola som vzdy odmerana a vzdy som mu len hovorila co ma robit a on ma pocuval stale az kym nevybuchol....mam taku povahu a snazim sa s nou nieco rob it aj ked to nie je lahke...a proste teraz sa stalo toto, nemyslela som si ze take nezhody mozu viest az k niecommu takemu..Mozno som to aj niekde v hlbke cakala ze to raz pride, ked budeme mat nejaku partnersku/rodicovsku krizu a budeme par mesiacov bez sexu, ale nie teraz....Ja som ho vzdy pred kazdym obhajovala ale neviem teraz ako ho mam pobozkat, ako sa s nim milovat...Vcera sa s nou stretol a povedal jej o mne, o tom, ze mi to povedal a ze to bola chyba a ze sa to nebude opakovat, poznali sa dokopy mozno 5 dni...Povedal mi, ze s nou iba isiel von prvykrat a ze si nemyslel ze to tak dopadne, priznal sa mi, horsie by to bolo keby som to nejak zistila sama..aj ked mi to strasne nechcel povedat, ale videla som ze sa nieco deje a vytiahla som to z neho..povedal ze sa radsej so mnou chcel rozist lebo sa nemoze pozerat na to ako velmi mi ublizil :(...:/Ale co sa stalo sa uz neodstane...A velmi velmi mu chcem odpustit a byt tak ako predtym, urobit novu ciaru za tym vsetkym a zacat odznova, ale bojim sa zase sklamania...:/...Kebyze sme sami, tak ma to mozo tak trapit nebude, ale zachvilku uz budeme traja a velmi sa na t tesime...len ako vravite mlady, nevyblazneny, z rozbitej rodiny, bez vychovy :(...Len som chcela vediet vase skusenosti a ako ste sa popasovali s tym, ked vas partner podviedol, ci ste to odpustili a ako ste zacali odznova...

janickacrazy
19. aug 2015

@susanp Chlap, ktorý podvedie tehotnú ženu je u mna najvačší chudák. Ty prosím ťa nehľadaj chybu v sebe. Pekne mu to daj vyžrať. To, že mu cheš odpustiť je síce pekné, ale nedaj sa len tak ľahko, povedz mu, že mu dáš ešte jednu šancu a koniec, ja by som viac šancí nedala určite. Uvedom si, že po porode nebudeš mať na sex vobec ani pomyslenie, minimálne 6 týždnov ani nemožeš a možno aj dlhšie to bude trvať, čo potom bude robiť? Vydrží to alebo zase pobeží za inou?

lululilien
19. aug 2015

Prečo tí chlapy, keď už podvedú svoju ženu a chcú s ňou ostať tak nedržia hubu a nežijú s tým do konca života, ale musia si uľaviť od zlého svedomia a priznať sa. Jemu sa uľaví a chudák žena sa začne trápiť.

petulda333
20. aug 2015

Preco sa s nou vobec stretol?nie som z tych co zakazu chlapovi chodit von ale ak sa poznaju len 5dni-cize nie su si nic preco s nou niekam siel??nechapem to..a k nevere sa nevyjadrujem..ja by som s takym clovekom nebola

sense
20. aug 2015

Ze je z rozbitej rodiny neznamena ze to je dovodom ze je taky...proste ste mkadi , on nevyblazneny a nevybureny a dieta nebolo planovane....ja osobne by som sa o zachranu nepokusala radsej sama s dietatom ako rozmyslat vzdy ked nie je so mnou ze ma podvadza....odpustit mozes ale nezabudnes...a najhordie bude ak aj odpustit a pri jazdej nezhode mu to vyhofis na oci....

littleslovak
21. aug 2015

jeden moj znamy pravnik hovori, ze nevera nie je dovodom na rozvod...
ale z toho co som si zazila ti poviem len tolko... ked niekto chce odpustit odpusti, ale uplne nezabudne a otazka je ako sa bude spravat dalej. ako sa k sebe budete spravat, ci budete chciet niec zmenit/zlepsit alebo to pojde ako do teraz a horsie a stane sa to znova... tam by som na tvojom mieste uz neodpustila.
poviem ti to tak, ked sa to stalo, malo to svoj dovod. mozno ma tu niktore nebudu mat rady, ale ked niekto podvedie tak preto ze mu doma nieco chyba. a to ze mu nieco chybalo moze mat pricinu aj vo vasom mladuckom veku ☹ 😒 prepac, ale je to tak... bud sa o tom budete rozpravat a popracujete na vztahu alebo to radsej ukoncite nez sa este viac vytrapite. a nie len ty, ale aj to male bude z teba/z vas v strese.
inak, to ze to spravil ked si tehotna to je ozaj chrapunstvo. zamyslela by som sa nad jeho ozajstnymi moralnymi hodnotami.
drzim palce a nech ste ty aj male zdrave 😉

13091991
21. aug 2015

Prezila som ovela horsiu a intenzivnejsiu neveru...o Tom aka bola uplne cela pravda som sa dozvedela az ked mala nasa mala 9 mesiacov...nikdy som neodpustila ani nezabudla a myslim na to skoro kazdy den...ale sme stale spolu...urcite bol najväcsim dovodom nasa mala no keby ona nebola bola by som uz davno prec...ako sama hovoris pre dieta to najlepsie...pokial to urobil len raz a netrvalo to pol roka ako v mojom pripade urcite to zvaz...

adri266
21. aug 2015

@littleslovak tak preco prave nevera je tusim na SK najcastejsim dovodom na rozvod? 😉 A podla mna uz nejde o neveru ako taku, ale skor o to, ze po takej udalosti straca podvedeny doveru v partnera.

adri266
21. aug 2015

@susanp na to neexistuje ziadne magicky liek. Tym si musis prejst sama a bud mu odpustis alebo nie. Je to Tvoje vlastne rozhodnutie. Vek, Tvoje spravanie, jeho rodina...nikto a nic za to nie je zodpovedne, len on sam. To bolo jeho rozhodnutie, ze sa s nou vyspi.

Nepoznam celu vasu situaciu, mozno by som v Tvojom pripade skusila pokracovat vo vztahu s tym, ze uvidis, co a ako. Ziadna svadba by sa ale nekonala, ale na druhej strane si daj pozor ma majetkove zalezitosti, aby ste pri rozchode nemali problem.

No a este posledna rada, vela bab Ti tu radi ostat kvoli dietatku. Ale, ked sa narodi, bude to stres na TEba, aj nanho. Ked uz teraz nezhody vo vztahu riesil neverou, ako sa bude spravat po tom, ked sa mesiac poriadne nevyspite?

V kazdom pripade, do porodu si s tym nelam hlavu, davaj pozor na seba aj babo. Rozhodnut sa mozes potom. A este skuste manzelsku poradnu.

klara023
21. aug 2015

Ste mladí ano.. ale to neznamená ze on musel ist s dievcatom do postele hned po 5tich dnoch?? Myslim ze mozno by si ho aj opustila len nevies aka by bola reakcia zo strany oboch rodicov ak by ste spolu nezili po narodeni dietata.. mam pravdu?? To su problémy dnesnej doby co bude ked tí to povedia a henti tamto povedia. Ak ti nerobi ho naspäť pobozkat alebo mat s nim sex tak s nim ostan casom nato tolko mysliet nebudes ale ak tirobi pproblém ho teraz pobozkat alebo mat s nim sex tak sa nanho vykasli.. podvedie ta zase a potom uz budehhoršie od neho odísť ked bude dieta narodene a nehovorím o sobáši..

mishelita
21. aug 2015

podla mna, ked sa s dotycnou poznal 5 dni, tak to mal tak ci tak v umysle urobit (skor ci neskor, asi preto aj hladal nejaku novu neznamu) a nie, ze to necakal, ze to tak skonci- dobra kravina a kaleraby do hlavy.

ja by som nedokazala odpustit, a ako aj pisu baby, asi by som to drahemu dala patricne vyzrat a neustale by som na to myslela a pri kazdej vymene nazorov by som mu to vyhadzovala na oci.

inak neviem ako to je, v tomto sa fakt nevyznam, ale dobre by som si rozmyslela ake priezvisko by som dietatu dala- byt v tvojej situacii dam mu/jej svoje priezvisko, ale otca do rodneho listu urcite uviest, lebo ak sa to zopakuje a vy sa rozidete, aby si mohla dostavat na dieta alimenty

drzim palce, nech to zvladnes

o a co sa tyka veku, tak potom nechapem, ci chlap co ma 30-40 rokov a podvedie svoju manzelku je stale nevyzrety a nevyblazneny- to je podla mna o povahe daneho cloveka

littleslovak
21. aug 2015

@adri266 ja som nepovedala, ze nevera nie je pricinou rozvodov, ale iba co si o tom mysli jeden rodinny pravnik (riesi prave rozvody). Ale suhlasim s tym, ze je to najma o strate tej dovery.

adri266
21. aug 2015

@littleslovak ved to som pisala ako odkaz tomu pravnikovi, nie Tebe 😉

kattrin5
5. sep 2019

@susanp nase skusenosti, Vas vztah si myslim ze skonci tak ci tak, podviedol raz, urobi to znovu. A este ked si tehotna? To je to najhorsie! Nemyslim, ze Vas vztah ma nejaku dlhu buducnost

mondolina
5. sep 2019

Veľmi sa milujeme....ale si vrzol s inou, to je potom ako veľmi?🤔

galioska
5. sep 2019

Má len 21 a je nevybureny , nemusí to však znamenať že to ešte urobi

matkahelka
5. sep 2019

@kattrin5 tehotna bola v r.2015, teraz je rok 2019 😁

matkahelka
5. sep 2019

@galioska 21 mal v roku 2015, teraz je rok 2019 😁

galioska
5. sep 2019

@matkahelka to kto za dili začal.zas túto tému😂😂

galioska
5. sep 2019

@matkahelka šak ona má s ním už druhé asi😅

ivanka12311
5. sep 2019

Spravil raz urobí znova nemám pochopenie pre takýchto ľudí...on je veľmi mladučky a nevybureny ešte to spraví xy krát

matkahelka
5. sep 2019

@ivanka12311 zenyyyy, ved to je diskusia z r.2015 😁