Som bezradný

robot123
8. nov 2014

Dobrý večer, som Maťo, som tu nový, registrovaný asi 3 minúty a potrebujem poradiť. Najskôr som hľadal pomoc na streche, ale tam sa takéto "problémy" nerozoberajú, tak hádžem sem. Budem rád, ak zareagujú aj moji súkmeňovci - muži, ak tú nejakí sú. Takže k veci: Mám 26 rokov, priateľku takmer 4 roky. Spočiatku sme si celkom fajn rozumeli, no pred necelým rokom ju v práci ponížili na nižšiu funkciu, časom odišla do inej práce, ktorá ju veľmi nebaví, tvrdí, že sa jej tam nedarí a je stále smutná. Už na to nemám nervy. Stále je smutná, vkuse rieši, že máme málo peňazí, ona zarába cca 400€, ja ako predajca szčo mám priemerne tiež toľko. Vkuse sa len sťažuje, že chce prácu, kde aj zarobí, aj ju bude baviť. Oslovili ju z tej práce, kde odišla, aby sa vrátila, tak zvažuje túto možnosť. Strašne mi však vadí, že je umrnčaná. Nedávno ju operovali a keď som šiel po ňu, tak ledva chodila, len sa tackala, neverím, že ju to tak môže bolieť. Ešte chcela, aby som jej pomohol dvakrát pri sprchovaní a bohužiaľ, som pri tom musel vidieť aj jej použitú vložku, lebo práve vtedy to mala. Vkuse sa vyhovára, že nemôže dvíhať ťažké, rozložiť a zložiť gauč, lebo je to čerstvé, pritom nemám pocit, žeby ju niečo ešte malo bolieť. Je strašne citlivá, reve pri dojímavých seriáloch, je to trápne už. A s tým všetkým prišlo aj to, že nemám chuť na sex s ňou! Je už pre mňa nepríťažlivá, že som videl tú vložku a že je stále umrnčaná. Nechce orál a ja neviem, čo robiť. Sme rovnako starí a bývame spolu už asi 3 roky v prenájme, len teraz sme u mojich rodičov, lebo som mal finančné problémy, s ktorými mi neraz pomohla, tak na čas sme u našich a to mrnčí ešte viac. Prosím, poraďte mi, ako seba alebo ju prebrať k životu. Dik.

robot123
autor
8. nov 2014

Ešte chcem dodať, že ju ľúbim, inak by som s ňou nebol. Len neviem, ako ďalej.

lucinenka001
8. nov 2014

chvalim ta za gramatiku, ale ostatne radsej komentovat nebudem 😀

mamulienka30
8. nov 2014

@robot123 - ach jaj mat vase problemy a prezidentov plat 😀 Neveris, ze ju to moze tak boliet? Moje nervy keby mi toto chlap povie tak ho asi uskrtim. Z vlozky mas averziu k sexu? TO, ze zeny krvacaju je uplne normalne, co budes robit, ked ju raz uvidis rodit? Ked si spomeniem s cim vsetkym mi manzel pomahal po porode, tak som vdacna, ze je to taky chlap aky je a nic mu nebolo blbe a robil to s tym, ze ma miluje za kazdych okolnosti! Zamysli sa, ci ma toto buducnost, ked nie si pre nu ochotny spravit vlastne vobec nic...

buba1993
8. nov 2014

Spolunažívanie je v dobrom aj zlom. Niektorí ľudia sa radi opúšťajú a ona je asi ten typ...

robot123
autor
8. nov 2014

@lucinenka001 naučil som sa pri priateľke, tá na tom doslova bazíruje, tak som čo-to pochytil, aj keď občas sa seknem. :(

libka1
8. nov 2014

Rozidte sa, ty si jej k nicomu ked nemas pre nu pochopenie aj ked ma zdravotne problemy... len jej pomozes ked ju nechas... riesis tu vlozku, je mi to smiesne sa priznam ked si predstavim ze by si s nou raz isiel k porodu 😕 najdi si nejaku na oral, tato ti ocividne nevyhovuje...

robot123
autor
8. nov 2014

@buba1993 neviem, stále mu hovorí, že ju neviem pochopiť, že len chce, aby som ju len vypočul, a radšej bol ticho, nekomentoval, len počúval. Lezie mi to na nervy! Ona nie je opúšťací typ, len v poslednej dobe je mimo

lucinenka001
8. nov 2014

@robot123

si jednicka klobuk dole, ostatne chod riesit k psychologovi.

nuvaring
8. nov 2014

@robot123 ak už je pre teba nepritazliva na sex ako ju mozes ľúbiť? Ak si ozaj chlap,tak daj aj mne do mojej témy názor,lebo ja som bezradná tiez

robot123
autor
8. nov 2014

@lucinenka001 asi jej navrhnem, nech k nejakému psychologovi zájde. teraz aj berie lieky, ktoré majú vplyv aj na psychiku. Takže aj to jej pridáva asi na blbej nálade. A mne tým pádom tiež.

robot123
autor
8. nov 2014

@nuvaring ľúbim ju proste, neviem to vysvetliť. Určite mám aj ja chyby, ona vždy zarábala viac, veľa peňazí mi dala keď som bol v prúseroch, ale vkuse len hučí, že jej nepomáham, že sa hrám hry, ale ja potrebujem svoj priestor a adrenalín nejaký. Vôbec nemám chuť na sex... ako sa dostanem na tvoju tému? Neviem, ako to tu chodí.

lucinenka001
8. nov 2014

@robot123

boli to velmi? alebo sa nudis riadne chlapce ?

lucinenka001
8. nov 2014

CHLAPEC SA DOBRE NUDI, POBAVIL SI MA ZELAM PEKNY VECER.

robot123
autor
8. nov 2014

@lucinenka001 momentálne sa aj nudím

ervenka
8. nov 2014

@robot123 len pockaj, ked bude tehotna, porodi a prve mesiace po porode... To len v reklamach na alwaysky sa leje na vlozky modra tekutina. Skutocnost je ina.. 😝 A vobec, zdas sa mi,ze este nie si pripraveny na skutocny zivot... Myslim si,ze @lucinenka001 to myslela tak, aby nesla ONA ku psychologovi, ale niekto iny. Pozri sa do zrkadla...

nuvaring
8. nov 2014

@robot123 téma "trápny konflikt s partnerom" tu v tejto sekcii....navyše keď sa nudis, tak si to precitaj a daj nazor

sharlotta
8. nov 2014

@robot123 k psychologovi mas ist ty...skoda, ze sem nechodi tvoja priatelka, poradila by som jej, aby ti odsekla pindika a potom ti tvrdila, ze ta to nemoze az tak boliet.

tinapa
8. nov 2014

@robot123 chlapče, trochu viac tolerancie, prosím!!! Toto je váš prvý skutočný problém?...a ty na ňu takto?... že si vymýšľa?...a použitá vložka? veď ti ju nešla popod nos ukazovať... no bože? ty budeš skvelý otec raz, keď ani svoje dieťa asi neprebalíš kôli smrádočku, čo vyprodukujú detičky..tak si myslím. Mal by si ju povzbudiť, že bude lepšie, treba len vydržať toto horšie obdobie... Však sa s ňou v kľude porozprávaj. Niet nad komunikáciu, to platí aj pre môj vzťah..tak teda!!

natalym
8. nov 2014

@robot123 Povedz jej to, tak ako si to napísal. K tomu pomáhaniu - ak ona pomohla Tebe a píše nie raz, tak aký problém pomôcť jej. Čo je na tom, že chce zarobiť, Tebe to nevadí, lebo vždy Ti niekto pomôže?
Skrátka možno máš aj pravdu, že je umrnčaná, ale možno má naozaj problém a potrebuje Ťa a Ty s prepáčením na ňu serieš. Tak nerieš to tu a rieš to s ňou.

sharlotta
8. nov 2014

A este aj nechutne krvacas, bleee 😝

vejula
8. nov 2014

@robot123 lubiš ju, ale možno ako babiku od matela... Lenže ona je žena a či sa ti to pači alebo nie jednoducho krvaca a nieje na tom nič tak strašne nechutné. Život nieje promenada v plavkach, kde su ženy vysmiate od ucha k uchu, dokonalé z každej strany. Život nieje porno, kde ma herečka vždy chuť na oral. Ženy niesu babiky, ktoré nezarastaju, nekrvacaju, nepriberaju, nechudnu, nemaju aj horšie dni.... Tvoju priatelku nedavno operovali a ty jej neveriš, že ju to môže tak bolieť? A to ako si na to prišiel ako ju to bolí? Alebo to ty jej určíš ako ju to ma bolieť a dokedy? Prepač, ale podla mna si ju nezaslužiš. Dospej!

robot123
autor
8. nov 2014

@tinapa ja nie som typ na komunikáciu a na ľutovačky. Ľútosť dostane človek zadarmo. Stále mi vyčíta, že v poslednej dobe stagnujeme, že sme sa kdesi zasekli, nechodíme na žiadne výlety. Lenže ona zasa nerada chodí na diskotéky, keď jej nalejem pohár vína, tak okúňa nosom, že je to hnusné. ona totiž alko nepije. A rieši somariny, ako malé decko. Ešte aj vyberá cibuľu z jedla na tanieri, lebo jej to nechutí. Ale to by som prežil, len tá umrnčanosť a s tým spojená nepríťažlivosť pre mňa.

leporeloo
8. nov 2014

@robot123 ty citas, co ti tu pisu ostatne zeny??? V kazdej reakcii mas odpoved, problem je v tebe! Tvoja partnerka ta teraz potrebuje, ako si prisiel na to ze pooperacny stav je nieco jednoduche a bezbolestne? Ked mas zdravotne problemy nepridava to velmi na energii a dobrej nalade... Si velmi necitlivy a nechapavy a to som slusna... O tych hlupych reciach ohladom cyklu sa ani nevyjadrujem... Si na vztah nezrely a keby si povedal toto svojej partnerke tak podla mna uz nie ste spolu...

lanczi
8. nov 2014

@robot123 Chapem že sa citiš bezradny,musi sa ti žit hrozne tažko sam so sebou..s priatelkou sa rozid,dlhuješ jej to,zasluži si niečo oveja lepšieho.

robot123
autor
8. nov 2014

@vejula operovali ju pred mesiacom. Už robí normálne všetko, vysáva, perie, teda, do práčky nakladá, tá to perie, varí, umýva riad...a ked treba ísť do obchodu, tak nie, lebo nemôže niesť ťažké. Normálne už chodí do práce. Dnes bolo treba kúpiť piesok pre mačku. Tak sme sa pohádali, lebo ona sa ešte bojí niesť 10kg piesok, vraj aby ju to nebolelo. Božeeee!!!

oldman50plus
8. nov 2014

Umenie konverzácie so ženami (pri ktorej hlavne počúvame) je niečo čo niektorí majú dané ale väčšina potrebuje pár desaťročí na zdokonalenie. Tiež byť vtipný, šarmantý, nenudiť, byť dostatočne pikantný ale nie príliš vulgárny..... Takže sa snaž.
Čo sa sexu týka ja som zástancom dobrovoľnosti. Mal by byť záujem z oboch strán, pokiaľ si jedna len plní povinnosti tak to skôr či neskôr havaruje.
Čo sa týka tej vložky to nechápem. Čistiť záchod sa ti tiež hnusí? Lenže život je drsný, niekto to robiť musí, občas treba aj ruku ponoriť do hovien (daj si rukavicu) a neohŕňať nos nad ničím lebo inak ti to tých hovien život ponorí hlavu.
Pokiaľ ale nemáš záujem o sex a pretrvá to tak uteč čím skôr pretože aj tak to nedopadne dobre. Spokojní partneri by mali mať dva spoločné záujmy, jeden z nich by mal byť sex. Zaľúbenosť bez sexu vám ťažko vydrží, neskôr sa to vždy zhoršuje a čo ak je problém hneď na začiatku?
A že plače nad seriálmi? Nech sa ventiluje, problém bude až bude plakať nad tebou 😉

libka1
8. nov 2014

@robot123 prijimat peniaze zadarmo ked si bol v pruseroch je OK, ale lutovat zadarmo, ked ma ona zdravotny problem, to uz OK nie je... na rovinu, radsej do hovna slapnut ako teba stretnut... 😝

tinapa
8. nov 2014

@robot123 Spýtaj sa jej ty, či je s tebou šťastná..

robot123
autor
8. nov 2014

@leporeloo ona vie to všetko, čo som sem napísal. Povedala, nech sa rozídeme, že vraj spolu nemôžeme byť len preto, že ju ľúbim. Len ja ju fakt ľúbim. Len neviem, čo robiť, aby taká nebola...

vejula
8. nov 2014

@robot123 A prečo si ten piesok nemohol kupiť ty? Je iné variť prať vysavať a nosiť 10 kg piesok pre mačku.