Ukážete môjmu manželovi ako sa cíti tehotná žena, keď ju opustí?

karolina77
17. aug 2015

Ahojte všetci, 10. Apríla som Vám sem napísala príspevok o tom ako ma manžel opustil keď som bola tehotná. Mám na Vás veľkú prosbu! Môj manžel mi stále hovorí a od začiatku aj hovoril aby som bola kľudná a riešila situáciu s kľudom. Tak Vás moc prosím Vy ženy, matky čo ste to zažili, ale aj nezažili, len si to skúste predstaviť moju situáciu a napíšte mi čo a ako by ste sa zachovali v prvom momente, prípadne v prvých mesiacoch /nech to tomu svojmu baranovi môžem ukázať/ Teraz moja situácia: Poznáme sa 11 rokov, z toho 8 rokov manželia, máme dcéru Dominku 8 a chlapčeka 3. Krásne, šťastné manželstvo. Manžel mi pár dní pred rozchodom a vlastne celý čas písal ako moc ma miluje a ako moc miluje celú našu rodinu. Pohoda, kliiiidek. Vo Februári išiel do kúpeľov na 3 týždňe kde ich premiloval so svojou kolegynou z práce, potom sa ešte pár krát stretli. Až kým som na to neprišla ja. To bolo 28.03 / bola som v 8 mesiaci tehotná s 3 dietatom/ sedeli sme v kuchyni večer a som sa ho opýtala že či s ňou skončí a napravíme to. Bol ticho. Na druhý deň som sa opýtala to isté a vtedy mi povedal že ju miluje a chce byť s ňou. Tak som ho okamzite v ten den vyhodila preč. Ako by ste sa zachovali ak by Vám Váš manžel v ôsmom mesiaci povedal že miluje druhú a chce byť s ňou???? A v izbách spia ďalšie 2 deti! Tak ja som sa zachovala tak, že som začala hučať, plakať, kricať .... hysterčila som ako bláznivá z toho, čo bude teraz ďalej??? Podľa môjho manžela som mala byť kľudná! Veď aj také veci sa stávajú ! Prosím Vás moc napíšte mi ako by ste reagovali Vy!

sissy27
17. aug 2015

hmmm ja s mojou povahou? hej, bez slova, kľudne... takú by som prij...a, žeby bol rád, že odchádza po vlastných... a teraz sa s ním akože ešte bavíš aj o niečom inom ako o tom, kedy si príde vyzdvihnúť deti??

janinah
17. aug 2015

nestrácaj čas nejakým ukazovaním našich názorov,načo? čo chceš komu dokazovať? kašli naň, venuj sa deťom

zabka1124
17. aug 2015

No moj by letel aj s vecami cez okno okamzite!A este by videl ake vyzivne by platil,o to by som sa postarala a osklbala by som ho o vsetko-nie pre mna ale pre deti!fuhaaaaa

nadula01
17. aug 2015

A to ti ešte stojí za to,aby asi mu niečo ukazovala a dokazovala?ak je pravda,co si tu napísala,tak ten idiot nestojí ani za to,aby sme o ňom čokoľvek riešili..

zugas
17. aug 2015

No ja by som sa asi zrútila, mňa by to určite položilo.......Určite by som na neho riadne kričala, možno by som mu vylepila poriadnu facku!!!! ale... Asi by som zašla aj za jeho rodičmi, nech sa s ním porozprávajú, čo vlastne ešte chce, keď má krásnu rodinku, šťastné manželstvo. Alebo za niekým, kto má na neho ešte nejaký vplyv.... Samozrejme, keď chce odísť, nech ide a nevracia sa.... A výživné treba určiť poriadne veľké!!!!! juj,nechcela by som byť v tvojej situácii......Drž sa 😒

prego81
17. aug 2015

"sedeli sme v kuchyni"...v kuchyni su noze. Mozno by som to skusila zahrat na nepricetnost.
Teraz vazne: neviem preco by si ty mala jemu nieco dokazovat a ukazovat. Zachovaj si prosim hrdost a bud prikladom pre svoje deti 🙂
K tvojej otazke: kludna by som urcite nebola...

luciakraj
17. aug 2015

Jedine clovek kt nemiluje by sa zachoval kludne.... facky jej a jemu a pal do psej budy! Tvoja reakcia bola uplne na mieste mal stastie ze neskoncil na urazovke! Ako si to zvladla?

lajlilinka
17. aug 2015

V 8 mesiaci tehotenstva????
S telom plných hormónov?
Zdravý by neodchádzal... Ako sa poznám a to som inak kludna povaha, by som dostala taký amok, žeby som ho tlkla hlava nehlava hoc čím čo by som v kuchyni našla.

A manželovi odkazujem, že bodaj by mu zhnil! A tej k....e tiež! Niekomu je jednoducho guľka medzi oči málo...

pribinak
17. aug 2015

Podľa mna si reagovala normálne, primerane situácii. Moze byt rad, ze si mu tam vtedy nebuchala sadu tanierov o hlavu a zuby varechou nevybila.

Byt na tvojom mieste, sa s ním ani nebavím, komunikovala by som zasadne cez právnika a riešila výživné pre deti a seba

janula17
17. aug 2015

ty mu nemusis nic ukazovat a dokazovat, ranilo ta to a mohla si sa spravat presne ako si chcela a citila to v danej chvili. Ten chlap sa ozaj zachoval ako sviniar, urcite by to ziadna zena nikdy zazit nechcela....aj ked do vasho vztahu my tu nevidime 🙂

miriam11
17. aug 2015

Okrem toho, co si spravila Ty, by som mu dala taku facku, ze na lici by mal znacku do konca svojho zivota. Dobre sa Ti stalo, nakolko si sa zbavila bezcharakterneho, egoistickeho a primitivneho chrapuna. Vela stastia.

vsetkyloginituuzsu
17. aug 2015

Reagovala by som tak, ako by som to vtedy citila. Ty ked si chcela kricat, tak dobre ze si kricala.
Tie, ktore ti radia ze by letel a bla bla bla...tak su podla mna hrdinkami vo virtualnom svete. Keby im vedla spali 2 deti a tretie na ceste, asi by neboli take hrdinky. Ale to je jedno.
Okrem toho si myslim, ze ho laska ku kolegyni prejde. Teraz to bolo vzruso, lebo bol pre nu zakazany, travili spolu len ukradnute chvile. Ine to bude, ked jej bude na krku cely cas. A mozno bude prosit, aby sa k vam, ku svojej rodine mohol este vratit. Viem si predstavit, ze to bude pre teba tazke, ale nechala by som ho ist. Prinutit ho aj tak nemozes.

mirkava
17. aug 2015

Toto v kľude????????? Obdivujem ta ze si to vobec zvladla. Prepac ale tvoj manzel je dement a ta jeho stetka.... Ako sa moze lepit na muza s 3 detmi? Je to hnus! Drz sa nech je babo zdrave...

kristinkahugo
17. aug 2015

Inak nechápem, krásne deti , nádherná mamina ...

sari24
17. aug 2015

Ak máš potrebu mu niečo ešte ukazovať, ukáž, ale myslím, že by si to mala nechať tak a venovať sa deťom, tvoja najmladšia dcéra ťa určite teraz potrebuje. Čo sa týka reakcie - myslím, že žiadna z nás by neostala chladná. Nebola som v takej situácii a dúfam, že ani nikdy nebudem, ale keď si to predstavím tak okrem plaču by som kričala, dostal by po hube a o nadávkach ani nehovorím. Pobalila by som mu kufre a dovi dopo. A následne mu oznámila, že ho to veľmi draho výjde. A keďže veci nedokážem v sebe dusiť, tak by sa to dozvedel každý z jeho okolia vrátane jeho rodičov..drž sa!

mlil77
17. aug 2015

urcite by som zareagovala tak ze by som ho vyhodila v momente a viac ho nechcela vidiet. Ked dal prednost vasne pred stabilitou a dlhorocnom fungujucom vztahu pre to ze sa mu postavil, s radostou by som ho poslala k jeho novej milenke a ked by jeho vasen po case opadla (co urcite by opadla) aj opadne, ver tomu, ja by som sa k nemu nevratila, navzdy by mal predomnou uz zatvorene dvere. a jeho kolegyna ? co to moze byt zac , ze dokazala toto urobit s muzom co ma rodinu a tehotnu zenu....no normalna urcite nebude. Je to ciste o sexe, o laske tam nie je ani rec ale vasen opadne. Drzim ti prsty, urcite to bolo pre teba tazke, prajem ti aby si sa cez to cele preniesla a raz stretla niekoho kto bude za to stat a ak nie nech su ti navzdy tvoje krasne deti oporou, svet sa netoci okolo jedneho chlapa.

mariahpd
17. aug 2015

Ja by som mu najprv dala pár vzduchom chladených po papuli a az potom by som revala, kričala a hystercila, ale poradie moze byt aj obrátené a aj s istým časovým odstupom, takze este môžeš zrealizovat. A ta piiip, co lezie do postele s takýmto chlapom, tej by som sa urcite "odvďačila", ale az neskôr, lebo na to treba chladnú logiku, aby si užila presne take pocity, aké dopriala mne. 😀 mas právo kričať, plakať - uplne normálna prvotná reakcia zdravej ženy - matky na nenormálne a choré činy sebeckého chlapa

stardust
17. aug 2015

Mne sa stalo to iste, co tebe. Treba zit dalej, urcite si najdes lepsieho.

borkavan
17. aug 2015

ja bych tiež hysterčila. Dosť som hysterčila pre iné veci ako tehotná, teraz len húkam.
zachovala si sa tak ako si to cítila. A toto je pre toho tvoj-ex,ked to bude čítať : ty pako, sex si vymenil za rodinu. vyzerá to tak, že nikdy nebudeš šťastný, lebo si prelietavý ako taký vtááááák.

velkacica
17. aug 2015

otázkou je, či nemal v trojtýždenných kúpeľoch sexu viac, ako za 11 rokov známosti / 8 rokov manželstva. Teda, či doma nebol akurát na plodenie detí manželky, ktorá potom viac záujem nemala.

bonaqa2013
17. aug 2015

také hovado kopnúť raz do predku a 2 krát do zadku.... Ale poriadne, žeby mu už nikdy nefungoval - len na cikanie

hradnapani
17. aug 2015

no tiez nechapem co a naco mu chces ukazovat. Zivot mu to raz ukaze sam, ako sa citi clovek v takejto situacii. Nech si na to pekne pocka a potom nech sa ti ozve. Akoze muzikovi uplne preplo? hadam sa urazil, ze si si dovolila zvysit hlas a pobalit ho? Uz som tu citala kadeco, takze verim tomu, ze snad by aj chcel, aby si to riesila s usmevom, porozumenim pre vec, ale tuto debilitu naozaj nikdy nepochopim...

zuzka_puska
17. aug 2015

ahoj, ja by som asi tiez hystercila, kricala, plakala. Ale tiez by som ho vysmarila, urcite. Uz si teda porodila? Dbaj hlavne na to,nech plati,ked narobil tri deti nech cvaka co najviac!!!!! hajzel.

kiki68
17. aug 2015

fuha, asi by som ho vykastrovala jak psa na mieste....neviem, niekedy by bolo lepsie keby to priroda zariadi ako u pavukov,samicka toho samca zahlusi ihned po pareni. Potom je naozaj kludna,sak ju nikto neserie 😉

Ten chlap je nezodpovedny hnup, toto keby zazivam ja,tak je zle nedobre...keby nespravim nic ja,tak pride moja kamoska a to by behal poliaty benzinom po dvorku,tym som si viac nez ista.

lienka73
17. aug 2015

Karolinka, si silná žena a toto určite zvládneš. Myslím, že si zareagovala úplne normálne, ja s mojou povahou by som mu minimálne jednu prisušila po gebuli , a najlepšie horúcou panvicou. 🙂 Myslím, že je úplne zbytočné mu ukazovať naše názory, nebude ho to zaujímať...na tvojom mieste by som sa poradila s právnikom . Problém je, ak ho ešte miluješ. Máte deti, musíš myslieť aj na nich, ale pamätaj, kto raz podvedie, urobí to znova a niekedy udržať rodinu za každú cenu nemá význam. Dopraj si čas, ked chce ísť, nech ide do psej matere. Možno sa jedného dňa vráti s prosíkom a ty ho budeš za to pekne dusiť do konca života, a možno sa nevráti a ty zistíš, že ti je bez neho lepšie.

maly_konik
17. aug 2015

o jednom som si viac ako ista - ak si na to prisla, tak pre to, ze on chcel, aby si na to prisla...

ale aka hysteria? v ziadnom pripade. ten "klud" je tu viac nez potrebny. Klud, alebo skor, chladna hlava. Situaciu treba riesit a nie revat, k nicomu to nevedie...

jeennyv
17. aug 2015

Ja by som mu nedala ani moznost ako ty, ze to spolu nejak vyriesite alebo podobne, hned by letel....pre mna by to bol znak najvacsej bezcharakternosti a chrapunstva uz len to, ze ma doma dve deti dalsie na ceste a on si ide vyvalovat prdel do kupelov.......a ako bonus este nevera s kolegynou...to ako to clovek riesi take veci zalezi aj od povahy, ale podla mna su situacie, kedy sa doslova ziada nechat prietok tym emociam ci si zanadavat atd...plus clovek riesi veci emocionalne lebo mu na niecom zalezi....

dzejn80
17. aug 2015

Jaaaaaaj, aby sa ti este nevratil s prosikom, ked kolegynka zisti, kolko alimentov sa plati na 3 deti + manzelku ma MD ... a ake to je napr. so striedavkou, ked bude mat jeho dietky 2 tyzdne na krku ... takych tu uz bolo ...
K tvojej otazke: vprvom momente by som ho s chladnym ksichtom vyrazila, nech si ide za nou, pi...uc tak, ze by vsetci susedia vedeli. Potom by som asi cakala, ci to mysli vazne a ako sa zachova. Ak by siel, ze fakt cau, tak navrh na urcenie vyzivneho, opatrovnictva, s rozvodom by som asi robila problemy, preco by som mu to mala zjednodusit ... Lebo on sa zamiloval?!?

malena
17. aug 2015

ahoj, viem, ako sa cítiš, tiež sa mi to stalo, len s tým rozdielom, že ja som čakala naše prvé dieťatko a tiež som bola v 8 mesiaci, nechal ma prísť do vlakom 80 km do iného mesta, kde on doletel lietadlom /bol v cudzine/, mali sme sa stretnúť a ísť spolu domov...
...dokonca žartoval a potom v reštaurácii mi to oznámil: odchádza odo mňa /od nás/ lebo sa zamiloval inde, bol to strašný šok, myslela som, že to nemôže byť pravda, to sa mi len sníva,...bola to však skutočnosť, a bolo to strašné, neuveriteľná bezmocnosť, a navyše, doma na nás čakala moja mama, ktorá veľmi ťažko ochorela /tá najhoršia choroba na svete/ a ja som sa vrátila domov s hentakou správou....boli to ťažké časy, ani neviem, ako som to prežila, musela som a chcela, držalo ma pri živote moje bábätko v brušku, na ktoré som sa tak neuveriteľne tešila...
zopár rôčkov som bola sama s dcérkou, a boli sme šťastné,my dve, priniesla mi do života toľko šťastia, že som zabudla aj na toho svojho nepodareného chlapa, čo nás tak nechal, ..

l3yla
17. aug 2015

Tak mne by musel asi 112 volat a ked by som sa prebrala tak rovno asi aj 158 co by som s nim narobila 😔