Koľko ma bude stáť rozvod?

svarnadeva
14. jún 2014

Ahojte, prosím poraďte, som študentka a chcem sa rozviesť. Viete mi poradiť koľko to celé bude stáť? Viem, že sa platí za podanie návrhu 66 eur, ale neviem čo sa ešte platí... Manžel je dobrovoľne nezamestnaný. Ďakujem vopred za každú radu.

mawka
14. jún 2014

@svarnadeva ak sama tak len tych 66e a ak aj s pravnikom, tak neviem ake kto ma ceny, ale ja som platila 66 e plus 240 pravnicku, ale v podstate som ju ani nepotrebovala, som si mohla kludne papier napisat sama. lebo ona napisala papier, na pojednavani povedala uvodnu rec, zaverecnu rec a to bolo vsetko. pretoze sme sa bavili my dvaja s exom a od zaciatlku sme mali dohodu. pravnicka stala za prd a mohla som usetrit pomaly 3 stovky. jaj a potom na rozsudku bol povinny moj ex uhradit mne polovicu z tych 66 e. takze to slo de facto pol na pol.

sisaha
14. jún 2014

@svarnadeva ak nemas prijem, myslim, ze aj mozes poziadat o odpustenie poplatku, inak tych 66 eur a ak mate spolocny majetok, tak potom este riesit rozdelenie..Ale to sa robi po rozvode.

svarnadeva
autor
14. jún 2014

@mawka @sisaha dakujem pekne 🙂

rusinka1989
17. jún 2014

ahoj aj ja sa idem rozvádzať, takže to znamená že si napíšem žiadosť a stačí ten kolok za 66 eur? my nemáme ani deti ani majetok len sa chcem rozviesť ďakujem za rady a kde by som našla vzor takej žiadosti