Tip na lacného právnika zo Zvolena

vikkyna
15. okt 2014

Ahojte,
vedeli by ste mi tu niekto dať tip na lacného právnika vo Zvolene? Nepotrebujem riešiť nič extra, len kúpno-predajnú zmluvu na byt + návrh na zápis do katastra a samozrejme, že za pár takýchto papierov sa mi nechce platiť viac, než je naozaj potrebné 🙂
Vopred ďakujem!

bonaqa2013
15. okt 2014

Možeš napísať do HNonline. sk Tam nájdeš poradňa. Právnici odpovedajú na otázky čitateľov. Lacný právnik nie je nikde. Čo viem, tak si učtujú 70 e za hodinu. A viac. Však potrebujú zarobiť....

vikkyna
autor
15. okt 2014

Ďakujem za tip na hnonline.sk, určite využijem ak budem potrebovať poradiť 🙂 Teraz však potrebujem spraviť konkrétne papiere, žiadne radenie alebo riešenie nejakej "pernej" situácie...preto vlastne pýtam nejakého lacnejšieho.

draik
15. okt 2014

@bonaqa2013
Tieto Vaše "rady" ako cez kopírák sa už začínajú podobať na bezbrehú propagáciu jedného portálu, ktorý navyše zadávateľke, ako sama poznamenala, nepomôže.

klincek
15. okt 2014

@bonaqa2013 jasne, ze potrebuju zarobit, ved sa tym zivia. 5 rokov studuju VS, a potom dalsie tri (alebo viac) makaju za mizernu mzdu, aby si mohli spravit advokatske skusky..potom treba otvorit kancelariu alebo sa k niekomu pridat..a budovat si povest. to vsetko stoji nervy, velakrat aj zdravie, a tiez nemale peniaze.

inak pripada mi zvlastne, ze clovek v pohode necha 30 eur u kadernicky, ale 100 eur za zmluvu k nehnutelnosti (na kt sa spravidla berie hypoteku!) je vela.. 😖..ked sa nieco potentuje, je uz neskoro plakat.

@vikkyna advokati maju rovnake sadzby, su viazani vyhlaskou (655/2004 Z.z.), ktora plati pre vsetkych.