Reč pospiatky

lienkafoj
24. júl 2014

Baby, moj syn /buduci druhak/ plynule hovori aj pospiatky /bez chyby/ aj cele vety. Inak je sikovny, cita, pise, pocita bez problemov /prvacke ucivo/. Ale ta spiatocnicka plynula rec ma trosku desi... nemoze mat daco s mozgom? ved to nie je normalne - dam dlhe komplikovane slovo a on mi ho odrapoce v momente pospiatky..... mate niektora skusenost?

cammille
24. júl 2014

@lienkafoj preco ta to desi ? Ma skvelu pamat a predstavivost, ja tobez problemov od detstva dokazem tiez, v momente poviem cokolvek odzadu, takze mne sa to zda normalne 🙂...a s mozgom nemam nic 🙂

ika.horvi
24. júl 2014

Ttiez som poznala chlapca, co to vedel, aj cele vety, a bol teda celkom normalny 🙂

slniecko2
24. júl 2014

@lienkafoj Tvoj sny je práveže veľmi šikovný,. ja nedokážem povedať takto asi nič.

demo
24. júl 2014

@lienkafoj môj takto hovorí aj celé vety. Celkom určite to nie je žiadna mozgová vada 🙂

mimla
24. júl 2014

@lienkafoj Ó áno, poznáme, jedného takého už vyrasteného, čo sa zabáva komolením a tvarovaním reči mám doma. No nič, asi sa nudí, treba mu pridať jeden cudzí jazyk, nech to nevyjde nazmar.

ervenka
25. júl 2014

@lienkafoj ma perfektnu pamat. To je vsetko. Vies co je napr. kecinrecev? Vecernicek. 😀
Nemyslim si,ze je "chory" len sa zabava. VEd je to sranda. Ako male dievcata sme mali tajnu rec- vsetko pospiatky, alebo v slovach sme pouzivali len E, dalsi den i, potom A. Sranda velka!

cervenaruza123
25. júl 2014

@lienkafoj ma skvele myslenie, len ho podporujte v tom, ja som sice az toto nedokazala, so sesterkou sme sa ale bavili podobnymi vecami, hlavolamami, mali tajne abecedy, tajnu rec, riesili logicke zahady a hadanky, chodili na rozne sutaze, kde bola potrebna logika a jasnost a rychlost uvazovania. je to silne logicke myslenie, vycibreny mozog, schopny jasne a rychlo uvazovat, nech si to strazi. odkedy som na vysokej skole, kde logika ma malo miesta a hlavne je biflovanie sa, aj mozog mi zlenivel a neviem ci ho niekedy este dokazem vzkriesit, aby bol schopny zase tak krasne logicky uvazovat.