Dá sa otehotnieť z predejakulačnej tekutiny?

tequelinka
20. feb 2014

ahojte kočky🙂
mám na vás takú otázočku,že či sa mám obávať prípad.otehotnenia,alebo nie.Kedže si nemôžem dovoliť teraz bábo,tak som sa chcela spýtať.či sa aj takto dá otehotnieť.
partner bol po abstinencii 3 dni ,som ho spravila pusou,mal orgazmus,potom sa šiel umyť,a vycikať,DO pol hodiny sme však chceli normálny styk.BEZ kondomu ( čiže žiadna antikoncepcia) vošiel do mna (neviem kolko cm ...možno 2-4 max) ,potom však bl príliš vzrušený a musel sa spraviť mimo mna,potom sa šiel znova vycikať umyť,a znova asi do pol hodiny ho dal do mna tiež asi na 2-4 cm zase druhýkrát.Nebol však dlho vo mne,lebo zase sa spravil mimo mna.vytiahol ho včas.čiže neejakuloval do mna,lenže predejakulačná tekutina určite bola.a viem,že po prvej ejakulacii su pritomne spermie v tekutine.takže teraz sa celkom obávame.
menzes som mala 12 .2 .po skončení som 3 dni. Ovuláciu mávam cca 11-16 den cyklu,ako kedy,lebo nemam pravidelny menzes.Ale teraz ovulaciu asi nemam,mna vacsinou bolieva bruško vtedy .Lenže dočítala som sa na nete,že spermie v tele ženy prežijú 5 dní,a to už ovulácia BUDE u mna.Neviem,či aj z predejakulačnej tekutiny.mám z toho teraz trošku lepy.
mám sa obávať ?
prosím o seriozne odpovede

maria1989
20. feb 2014

vždy je šanca 😉 neznie to veľmi seriózne, ale je to tak.

sashabb
20. feb 2014

@tequelinka ano môžeš.
Vieš, keby si chcela byť tehu tak nezostaneš, no keďže nechceš byť, tak je tam velka pravdepodobnosť, že zostaneš.
Zákon schválnosti, vieš ako ... 😝

sabina1975
20. feb 2014

@tequelinka 1, ak nechcem babo chranim sa 2,baby vasim partnerom toto nevadi MMje velmi tolerantny clovek ale asi by exol keby toto zverejnim ved co intimnejsie este moze byt ako milovanie a takto do detailov rozpisane mi aj kava s rozkom zabehli ☹

tequelinka
autor
20. feb 2014

panebože,nestrašte ma:(ja nemôžem ostať tehotná..:( je to hrozné..asi by som si mala kupit tabletku PO však ?
ale ako partner sa nespravil do mna ani raz :(
len no...dvakrat ho do mna dal na pár centimetrov...a mal po orgazme chvílku...síce sa išiel umyť aj vycikať,ale :(( teraz sa hrozne bojím,čo z toho môže byť.

tequelinka
autor
20. feb 2014

@sabina1975 ale ved to som opísala detailne preto,lebo chcem,aby ste mi poradili.ked sem nenapíšem detailne,tak nemáte šancu vedieť,ako to bolo.
a vždy sa chránime,len včera sme to chceli vyskusať naostro prvykrat v živote ma priatel prehovoril,lenže teraz neviem,čo s tým :(

tequelinka
autor
20. feb 2014

ja som sa hned po TOM po tych aktoch šla vycikať aj umyť tiež ..po každom ...tak neviem :(

ammellia
20. feb 2014

Sanca je minimalna. Nabudúce použite kondóm. ;)

maria1989
20. feb 2014

buď kondóm, alebo ak si mladá zdravá kočka daj si predpísať antiku a máš pokoj

rebeka7501
20. feb 2014

@tequelinka ty môžeš cikať koľko chceš - či pred stykom alebo po styku. Nijako to nesúvisí s pohlavnými orgánmi ženy.
A otehotnieť ? Kamarátka presne takto otehodnela, nepomohlo ani močenie partnera po styku. Aj v kvapke lásky sa nachádzajú životaschopné spermie.

silvikam
20. feb 2014

@tequelinka Nechcem sa ťa dotknúť. Ale ty si mala z toho čo? Zbytočne špekuluješ. S týmto sa neopatí hazardovať a takto sa zhovaďovať verejne. Určite sa na budúce chráň. Všetko dobré. 😉

tequelinka
autor
20. feb 2014

viem,že šanca je minimálna,kedže nemám práve asi plodné dni,a partner nebol vo mne HLBOKo,vôbec nie,práveže iba tak z kraja,ako som napísala.
lenže čítala som na nete ,že spermie vydržia v tele ženy 5 dní,a ja o 3 dni budem mať ovuláciu..takže :(:( z tohto som trošku zmatena.a preto sa bojím.
a s kondomom práveže preto sme to nerobili,lebo ma po nom vždy páli nesmierne v pošve ,a antiku brať ja nemôžem: ( preto sme to prvykrat chceli vyskusať bez kondomu :( lenže teraz sa bojím.
@silvikam ved práveže nič z toho som ja nemala,:( ale o to nejde...

môže vlastne dojsť k oplodneniu (nejako),ak partner nie je hlboko ???

neviem,či nemám skočiť po tabletku PO radšej,lenže tu nechcem brať ,lebo viem,že strašne rozhadzuje cyklus,a je staršne škodlivá,nechcem zbytočne stresovať,ALE ::::

mowinka1
20. feb 2014

nechcem byť blbá ale keď nechceš byť tehotná, tak by si na takéto veci mala myslieť predtým a nie potom ... šanca je minimálna, no riziko je tak vždy.

tequelinka
autor
20. feb 2014

lenže neviem,ako je to s tými plodnými a neplodnými dnami u mna,kedže mam nepravidelny cyklus:(:(
a teraz mam aj zapal moč.ciest:( takže neviem fakt,aako to je

anjelik87
20. feb 2014

@tequelinka ked som este len chodili s mojim manzelom (vtedy este len frajerom) tak sme to tiez vtedy takto x-krat robili a ani by mi nenapadlo ze mozem ostat tehu 😀 hej smejem sa lebo vela krat sme tak spravili a nic sa nestalo. A vlastne sme spolu uz 9 rokov a nikdy sme sa nijako nechranili a nic sa nestalo. Ked sme chceli babo tak sme na to sli naplno a bolo babo 🙂 a kolko krat som si aj povedala keby sa stala nehoda a nic sa nestalo 🙂 ale zo mna si neber priklad. Kazda zena je ina, neboj nebudes tehu!

erika182
20. feb 2014

@tequelinka v prvom rade : kolko mas prosim ta rokov? ak nechces otehotniet, zajdi za lekarom a daj si predpisat antikoncepciu. Spekulujete ako male deti, ked nechces otehotniet, chran sa... pocas celeho styku muz vylucuje ejakulat, cize otehotniet mozes aj, ked vyvrcholi mimo tvojho tela, ale podla toho co pises sa dotkol len tvojich organov a bol hotovy, tak to pochybujem, ze malo nejaky vplyv a aj vobec vyznam.... a za dalsie, stale neviem pochopit co ma cikanie a ejakulacia spolocne. Pohlavnu a mocovu sustavu mas oddelenu a nemaju spolocne takmer nic. Akoze si tym mal on precistit cestu?
a posledne tabletka PO sa dava PO, ale cim dlhsie to trva tym je mensia sanca ze bude mat nejaky ucinok, tak ak to nie je niekolko hodin az den dva, tak to uz tazko ma vyznam

dorothy77
20. feb 2014

určite nie, nestresuj sa 🙂

erika182
20. feb 2014

@tequelinka a mimochodom, pises, ze mas nepravidelny cyklus, antiko, ti upravi aj toto, budes mat kazdy 4tyzden menzes, mozes si to upravit a posunut ak budes potrebovat, budes mavat mensie bolesti, pripadne moze mat i dalsie priaznive ucinky a hlavne budes chranena...

maria1989
20. feb 2014

@tequelinka keď nesmieš brať antiku, nesmieš vziať ani tabletku po!!! nehazarduj so zdravím

mirka326
20. feb 2014

uplne v pohode mozes byt tehotna, skoc si po tu tabletku, to si mala urobit ako prve. drzim palce

billam
20. feb 2014

takto to dopadne, ked sexuju deti....
@tequelinka to je jedno ako hlboko je v tebe...rovnako je jedno, či si bola na WC, alebo nie....a tiež je jedno, že si 3 dni po ms....ovulacia sa moze posúvať, dokonca sú ženy, ktore otehotneju počas menstruacie.
Ak ste sa rozhodli pre intimny život, tak šup šup na gynekologiu...prehliadky, antikoncepcia, poučenie...

petra16
20. feb 2014

@tequelinka Sanca je uplne minimalna! Nestresuj sa. Z toho co opisujes by to bol priam bozi zazrak 😀

billam
20. feb 2014

@tequelinka koľko máš rokov?

tequelinka
autor
20. feb 2014

@erika182 nerozumiem,čo si tým chcela povedať.že bol hotový ked sa ma dotkol?nerozumiem.prosím vysvetlíš bližšie,ako si to myslela ?
mávam nepravidelný cyklus,raz mám 28 dní,raz 31 dní,raz ho mám aj len 22 dnový.ale zvyčajne vždy mávam ovulačku 10-16 den .cyklu...to viem,lebo ma vždy bolí v podbrušku.a dnes je len deviaty den,a stalo sa to včera,ked to bol osmy den.
spermie vraj ale dokážu prežiť .(

@dorothy77 chcela by som mať tak teraz tvoju istotu,že nie som...veľmi by som tomu chcela veriť.

sme s priateľom dosť neskusení :( nikdy sme takto síce neriskovali,vždy s kondomom,ale toto sa nam nejako vymklo z ruk:(

dnes mám deviaty den cyklu.a vychádza zo mna nejaká tekutina číra,lenže to môže byť ešte aj pozostatok lubrikacneho gelu z noci.toho bolo veľa.

teraz fakt neviem,čo robiť:(

fopka
20. feb 2014

umytie sa a vycikanie nie su antikoncepcia 😀 a ani dvoj alebo desat centimetrove vniknutie 😀

tequelinka
autor
20. feb 2014

@petra16 myslíš,že by to bol boží zazrak ?? čítala si si to úplne celé ?ako sa to všetko stalo?
bol vo mne po ejakulacii,aj ked šiel močiť a umyť sa,ale bol vo mne pár centimetrov...:( a to stačí ,nie ?vyvrcholoval MIMo mna,ale aj tak...v tej predejakulačnej tekutine mohli ostať nejaké tie životaschopne spermie,i ked asi nie veľa,ale mohli...prečo si myslíš,že by to bol boží zazrak ?

tequelinka
autor
20. feb 2014

ja neviem,netuším,ako to je..ale proste vraveli mi niektore moje kamošky,že v pohode praktizuju prerusovanu sulož,takto ako som to spravila ja ..a že sa nikdy neboja otehotnenia,vraj ,že ked muž nevystrekne do ženy (tlak,rychlosť,intenzita ejakulatu),tak vraj sa nema čo stať ..:/ tak ja už neviem ..

vincp
20. feb 2014

@tequelinka ,,nemozem ostat tehotna, lebo si to nemozem dovolit" - mas dve moznosti : 1. NESEXUJEM - 100% spolahlivost a 2. ak sexujem a nexcem ziadne nasledky - xranim sa. Nemusis rozpisovat, kolkokrat sa partner isiel vycikat a detaily okolo, lebo jeho vymocenie moznost otehotnenia nemeni. Zodpovednostou ste tak na urovni nasrocnyx deti...ak nieco nexcem, tak sa snad xranim

erika182
20. feb 2014

@tequelinka no pises ze vsunut tak 2-4 cm - to znamena ze tak spicku penisu a nebol tam dlho a hned sa spravil ( bol hotovy ) to som tym myslela. Ak je pravda ako to opisujes tak k riadnemu styku ani nedoslo. a ano spermie v zenskom tele dokazu prezit niekolko dni, ale v maternici ... a podla tvojho popisu sa tam tazko mohli dostat.
preco nezajdes k lekarovi a nedas si predpisat antikoncepciu?

jahodka8
20. feb 2014

@tequelinka Je malá pravdepodobnosť, že by si takto otehotnela. Ja poznám veľa párov, ktoré toto robia a žena neotehotnela. Aj to umývanie pohlavných orgánov a cikanie pomáha, čítala som o tom odborné články. Aj to ked ho urobíš najskôr pusou. Ani kondom ani antikoncepcia nie sú 100%. 100% je len že úplne bez alebo len pusou. Už na to nemysli.

jahodka8
20. feb 2014

No je pravda, že tie spermie prežijú v tele ženy až 5 dní, aj mimo tela tuším 1 deň.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre